Влез

View Full Version : Незнам какво да мисля . . .

svalka
12-27-2007, 13:43
Здравейте и весели празници на всички :))
Та зна4и мам проблем или нещо такова и се надявам да ми помогнете... Преди около две години се запознах с едно мом4е и той много ми хареса... и преди около година се сближихме и станахме гаджета(колкото и детско да зву4и) и бяхме заедно няколко месеца но после се наложи тои да замине за малко пове4е от 6 месеца ... и аз като разбрах 4е ще заминава не го потърсих пове4е ... разделихме се без думи, без да си пишем.Той се опита да се свърже с мен но аз не му отговарях... и така тои замина но въпреки вси4ко аз не го забравих... и след като той се върна няколко пъти се виждахме все по негова инициатива ... и то4но когато се сближавахме малко той се отдърпва6е от мен ... един ден отиваме на кафе или в тях, а на другия ден се виждаме в дискотеката, а той и здрасти не казва... и сега се 4удя защо прави това... иска да ме нарани както аз него или просто се страхува 4е пак ще го нараня ....Аз искам да съм с него но незнам какво да мисля... Ще се радвам ако поне един 4овек ми даде мнението си ... защото ве4е незнам какво да правя

ghostwisper
12-27-2007, 13:49
абе миличка не че те упреквам ама защо си го направила това нещо?! ](*,) било е малко гадничко от твоя страна и мисля,че той още има чувства към теб но го е страх,че пак ще го нараниш и гледа да продължи напред...а относно това какво да правиш-помисли добре дали наистина искаш да си с него и ако това е твоето решение му кажи,че си направила грешка като сте се разделили и ако той още има желание да се съберете-го направете,но внимавай,защото ако го нараниш пак може да не ти обърне внимание повече..айде успех :twisted:

KimBerLy1912
12-27-2007, 14:10
Да бе...Мисля че му е бил достатъчен факта че заминава..че и ти да го оставиш..Макар че понякога така е по-добре :neutral:
Не знам кво да напраиш...Друго не ми идва на акъла,освен да си поговориш с него и да се разберете веднъж завинаги :neutral:

Best_Friend
12-27-2007, 14:14
Poneje znam,4e vseki greshi i pri vseki ima momenti v koito pravim nqkakvi ne6ta, a posle mn sujalqvame, nqma da te uprekvam za tova koeto si napravila predi vreme. V takava situaciq za men ima nqkolko varianta:
1.Ako ste dostatu4no blizki, pogovorete za tova kakvi iskate da budat vzaimootno6eniqta vi zanapred ili pone namekni 4e iska6 da se izqsnite.
2.Ako priemem, 4e toi se predpazva ot povtorno naranqvane ot tvoq strana i zatova se durji taka ... trqbva da ima6 pove4e turpenie i da dokaje6 na tova mom4e, 4e durji6 na nego i nqma da go narani6, za6toto naistina si sgre6ila i iska6 da si s nego ( ako estestveno si si dala smetka, 4e naistina 4uvstva6 to4no taka).
3.Posledna vuzmojnost za teb spored mene e da ostavi6 ne6tata v minaloto bez da o4akva6 sega ne6to seriozno s nego, za6toto moje 4uvstvata mu kum teb ve4e da sa iz4eznali, a s durjanieto si toi prosto da iska da ti zagatne za tova.
Nadqvam se da sam ti bila polezna i ti jelaq uspex :) :smt008 \:D/

darince
12-27-2007, 14:23
мисля,че той още има чувства към теб но го е страх,че пак ще го нараниш и гледа да продължи напред...

\:D/ \:D/ saglasna sam no spored men vie trqbva da si pogovorite da razbere6 toi kakvo 4uvstva i da vidite dali 6te mojete da prodaljite napred =; uspeh4eta ot men :-P

6antaviq
12-27-2007, 14:50
Pi4a te obi4a ama mislq 4e e ne siguren se pak ti si go zaebala kato parviq parcal, i sa ako se nadqva6 toi da e sa6tiq sled taq razdqla mai se barka6 struva6 mi se mn kofti 4ovek az ne bih te i poglednal a toi daje te e i potarsil :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

koalka
12-27-2007, 16:54
Ами, не си постъпила много правилно, ама след дъжд-качулка.Все пак не трябва да правиш нещо, което не искаш...
Аз на твое място бих казала за чувствата си и ще се надявам човека срещу мен да има още чувства, но може би няма да е същото.

princesa_viki
12-27-2007, 17:05
според мен щом той те е потърсил,не си му безразлична.може например когато сте били на кафе,той да е решил да опитате пак.някой негов приятел да му надрънка глупости след това от рода"ще те остави пак,ще те нарани "и куп други и пича да е е оплашил да не направиш така както казва неговия приятел.
та след всички тия глупости дет изписах мога да ти кажа че според мен е по добре да говориш с него.нито ти нито ние можем да гадаем какво му има.успех и кажи кво е станало :-)

ThePowerOfLove
12-27-2007, 17:20
Най-добре го питай дали още те харесва и дали иска да сте както преди...Според мен се страхува да не бъде отново наранен,а не че иска да си връща нещо :neutral:

MoOnLiGhT_ShAdOw
12-27-2007, 18:02
Ако бях на негово място, дори и да имам някакви чувства към теб, след начина, по който се е наложило да се разделим, щях да съм ти бясна и да търся отмъщение. Минавало ли ти е през ума, че на него може да не му е било лесно да замине, главно заради теб, и единственото, което е можело да го крепи е, че ще се видите отново? Замисляла ли си се колко мъчно му е станало, щом не е могъл да се сбогува със скъп човек? Ако не си, пробвай да размърдаш сивото вещество, като откриеш тговорите на тези въпроси, сигурно сама ще можеш и на себе си да отговориш...

svalka
12-29-2007, 16:54
нe 4е ви интересува де, ама да споделя.писах смс на това мом4е и му казах колко съм объркана а той дори не ми отговори ;( незнам защо се държи така. както и да е ... блокирах го от скайп и сега 4акам някакво 4удо май ... ;( ;( ;( знам 4е сама съм си виновна, но ако имах поне един 6анс ....

kifla
12-29-2007, 17:01
Страхува се ,че може пак да го отблъснеш както си направила преди време :-k

Raderfort
12-29-2007, 23:15
Здравейте и весели празници на всички :))
Та зна4и мам проблем или нещо такова и се надявам да ми помогнете... Преди около две години се запознах с едно мом4е и той много ми хареса... и преди около година се сближихме и станахме гаджета(колкото и детско да зву4и) и бяхме заедно няколко месеца но после се наложи тои да замине за малко пове4е от 6 месеца ... и аз като разбрах 4е ще заминава не го потърсих пове4е ... разделихме се без думи, без да си пишем.Той се опита да се свърже с мен но аз не му отговарях... и така тои замина но въпреки вси4ко аз не го забравих... и след като той се върна няколко пъти се виждахме все по негова инициатива ... и то4но когато се сближавахме малко той се отдърпва6е от мен ... един ден отиваме на кафе или в тях, а на другия ден се виждаме в дискотеката, а той и здрасти не казва... и сега се 4удя защо прави това... иска да ме нарани както аз него или просто се страхува 4е пак ще го нараня ....Аз искам да съм с него но незнам какво да мисля... Ще се радвам ако поне един 4овек ми даде мнението си ... защото ве4е незнам какво да правя
:-s
emi kato pravi6 kurvenski nomera takiva i 67e ti vr167a7. p1k i to nika ti si go pokazva SVALKE ...