View Full Version : Само да питам! :)
:)))....
12-27-2007, 17:20
Днес с приятеля ми правихме анален секс... Обаче проблема беше, че сменихме 3 презерватива, защото се късаха по незнайно какви причини! По какъв начин си го обяснявате това?
П.П. За пръв път ни беше това.
Презервативите бяха на Дурекс. (ако е от значение)
Моля, без подигравки! Благодаря предварително на отговорилите! :)
n1ght_shadow
12-27-2007, 17:32
смажете повечко следващия път...
ludoto_f
12-27-2007, 17:38
Да кажа честно аз не съм правила анален секс и не мога да ти помогна.. Но може би, защото му е бил много голям, а ти много тясна! Но ще се усъвършенствате! :P
:)))....
12-27-2007, 17:39
Ами взехме от тези презервативи на Дурекс, които имат повече лубрикант..проблеми нямаше, но не знам защо така ставаше... :?
swords1010
12-27-2007, 17:40
Възможно е презервативите да не са били правилно поставени.
bulgarche
12-27-2007, 17:41
Е Дурекс имат упътване, ама явно и вие сте решили че сте много образовани и сте го изхвърлили, нали?
Освен Дщрекс, не знам други марки имат ли специализирани презервативи за анален секс. Мисля че бяха по 9 в кутия.
Ако сте ползвали такива, в което се съмнявам, и са се скъсали най-вероятно пак във вас е проблема
KimBerLy1912
12-27-2007, 18:08
Защото ануса няма естествена смазка-т.е. сух е...а и вероятно не сте ползвали лубриканти...
Дори и при вагиналния секс,когато акта е по-продължителен и презерватива изсъхва...той се къса :) Аз поне така си го обяснявам :)
SilverAngel
12-27-2007, 18:10
Защото ануса няма естествена смазка-т.е. сух е...а и вероятно не сте ползвали лубриканти...
Дори и при вагиналния секс,когато акта е по-продължителен и презерватива изсъхва...той се къса :) Аз поне така си го обяснявам :) \:D/
DevilWish
12-27-2007, 20:13
Дори и при вагиналния секс,когато акта е по-продължителен и презерватива изсъхва...той се къса :) Аз поне така си го обяснявам :)
А тамам ;-) Кво друго да кажем . . .
fuckface
12-27-2007, 23:47
оти ти е тесен гъзо :D
явно презервативите немат много смаска по тях пробвай с "LifeStyles"
Дори и при вагиналния секс,когато акта е по-продължителен и презерватива изсъхва...той се къса :) Аз поне така си го обяснявам :) \:D/
:-| i az taka smqtam ... osven :neutral: ako naprimer ste slojili vazelin ?!?! toi razqjda kondomite . za tova ako kupuvate dopylnitelen lubrikant , pitaite dali e na vodna osnovva i dali e syvmestim s lateks :-)