Влез

View Full Version : офф помогнете ми :(

bbbb
12-28-2007, 21:51
моят проблем е следния.имам си сериозна приятелка от повече от година и много ама много я обичам.имали сме много проблеми през тая една година..карали сме се и т.н ама винаги сме успявали да останем заедно защото наистина се обичаме.сега от около два месеца не сме имали никакви проблеми..не сме се карали за нищо(което си е постижение за нас ).обаче имам шибаното чувство че я губя..сякаш незнам как да се държа с нея..незнам как да й покажа че я обичам и се чувствам адски объркан.не искам да я губя за нищо на света.знам че едвали ще можете да ми помогнете ама просто исках да си изкажа мъката на някои..

kael
12-28-2007, 21:53
опитайте нещо ново, и си поговорете - разнообразие и диалог е кюча към една добра връзка

bbbb
12-28-2007, 21:57
знам ама...ох то положението е много деликатно и дълго са обяснение..ако трява да го пиша сигурно ще ми отнеме цяла вечер и на вас още толкоз да го прочетет..оставете няма значение.изтриите темата даже :) исках просто да го напиша..нали знаете че така олеква като 4е ли..

sweet_lady:]
12-28-2007, 22:42
опитайте нещо ново, и си поговорете - разнообразие и диалог е кюча към една добра връзка
da i i kazi kak se 4uvstva6,podari i ne6to,napravi ne6to koeto 6te q zaradva! :mrgreen:

jane_17
12-28-2007, 23:41
]
da i i kazi kak se 4uvstva6,podari i ne6to,napravi ne6to koeto 6te q zaradva! :mrgreen:

+1

ice_f90
12-29-2007, 09:53
razbiram te kakvo e da si obarkan i da ne znae6 kakvo da praviz no 6te te popitam tq davalaliti e nqkakv povod za da se 4uvstva6 taka i naistina napravi ne6to koeto 6te q zaradva malko iztarkano e mojebi no moje sledva6tiq pat kato se vidite da i zanese6 edin buket cvetq koito i sa lubimi vkarai malko raznoobrazie v vraskata vi pravi jestove koito 6te q zaradvat

TwiCe
12-29-2007, 10:23
]
bravo !!! \:D/

Vilsy
12-29-2007, 11:11
Обясни и кво осещаш .Тя ще ти каже истината.

bbbb
12-29-2007, 21:28
ми подарявам и цветя :) подаръци също..апък за разговор е изключено щото ние и двамата сме толкова странни птици че ако почнем да водим такъв разговор най-много да се скараме и да стане по зле..не че не говорим за такива работи като има истински проблем ама ся да почна разговор дето даже не съм сигурен дали това което ви казах е вярно или аз просто си го внушавам..няма да се получи добре :) познавам си човека прекалено добре :) абе аз като си мисля ся..стигнах до заключението че нищо страшно не е станало за да се притеснявам и да ми е криво ...просто някаква временна отчужденост която се получава при всяка връзка :) ох незнам днес се чувствам по добре вчера ми беше мн криво и исках да си излея мъката на някой :) мерси за помоща и мненията :)