View Full Version : Момчетата забелязват ли ?
sweet_lady:]
12-29-2007, 13:53
imam edin vapros spored vas mom4etata zabelqzvat li kogato ste lakirani? :neutral: 6toto 4etox v kosmopolitan 4e nezabelqzvali?! :? :(
SwEeT_PriNceSsS
12-29-2007, 13:55
Емииииии... моя приятел винаги забелязва нали когато съм се лакирала та даже и мнение дава...... мани мани :D :D :D 8-)
shadow4o
12-29-2007, 13:55
]imam edin vapros spored vas mom4etata zabelqzvat li kogato ste lakirani? :neutral: 6toto 4etox v kosmopolitan 4e nezabelqzvali?! :? :(
zavisi koe mom4e..... i kakav ti e... na men ako mi e nikakva nqma da zabeleja opredeleno
JivaRana
12-29-2007, 13:57
Според мен не забелязват.Може и да има такива.Но мисля,че едва ли толкова им пука дали едно момиче е лакирано или не :) Може би ако са някви по-шантаво лакирани тогава може и да ги забележат :wink:
GaBiIi__
12-29-2007, 14:03
Емииииии... моя приятел винаги забелязва нали когато съм се лакирала та даже и мнение дава...... мани мани :D :D :D 8-) +1 :-D :-D
е ти за тва ли се лакираш?
sladkish_14
12-29-2007, 18:46
Емиии ;-) Приятелите ми забелязват,нали с момичетата коментираме :D ...А относно приятеля ми..РАЗБИРА СЕ :lol: даже не се лакирам преди да се консултирам с него какъв да е цвета,винаги той го избира има интересна мания да ме превръща в неговата мъничка безпомощна кукличка/детенце/ и винаги да съм в розово :neutral: ...може би,така ме превръща в малко невинно момиченце и му харесва :P ...Та увлекох се :grin: ..Определено забелзват всичките момчета покрай мен :wink:
Гадже нямам, ама приятелите ми от мъжки пол рядко ми обръщат внимание на ноктите. :-s Освен ако не е някакъв много крещящ/нестандартен цвят.
черното се набива на очи 8) бялото също :grin: или някакви цветенца ... някъф по интересен лак щото примерно ако си с "френски маникюр" момчетата няма да забележат , пък и попринцип момчетата не се интересуват от козметика :D :-D
krisi_l@loka
12-30-2007, 11:16
Някои забелязват, други - не :)
lovetanya
12-30-2007, 15:54
Всички момчета които познавам забелязват веднага как съм се лакирала...Може би защото винаги е в крещящи цветове :wink: ...Даже един път приятеля ми вика "дай да те лакирам" :lol:
Забелязват,но не коментират 8-)
RoyTheReaper
12-30-2007, 20:41
Аз пък винаги забелязвам. Едно от първите неща, което виждам в което и да е момиче (сещате се кои са баш първите :D ) е дали има хубави и оформени нокти. Така че и лака или липсата на такъв ги виждам ясно.
menta_loverka
12-30-2007, 20:58
Емииииии... моя приятел винаги забелязва нали когато съм се лакирала та даже и мнение дава...... мани мани :D :D :D 8-)
И при мен така и дори вика ау тъка си излезнала малко или тука трябваше да сложош повечко за тва вече само на маникюристка ходя
hungry_vampire_f
12-30-2007, 21:36
Кво значение има?
Master_88
12-30-2007, 22:07
Не винаги забелязвам
LuCiFersAngeL
12-30-2007, 22:32
Зависи от човека. Без значение дали ти е гадже или не, ако момчето просто обръща внимание на детайлите ще забележе, а иначе ако не се впечатлява от такива неща и гадже да ти е, и по цял ден да сте заедно пак може да не обърне внимание :-|
Ice_Queen_
12-31-2007, 10:06
Забелязват и още как.По това съдят /И по това/дали момичето се грижи за себе си.
JuS7^YourS
12-31-2007, 12:53
според мен забелязват всичко в едно момиче, а ако има хубав маникюр това е допълнителен плюс за нея. Обаче в никакъв случай липсата на лак не би повлияла отрицателно върху мнението му за момичето, освен ако не е някакъв маниак.
dr3amb0y
01-20-2008, 17:15
Аз пък винаги забелязвам. Едно от първите неща, което виждам в което и да е момиче (сещате се кои са баш първите :D ) е дали има хубави и оформени нокти. Така че и лака или липсата на такъв ги виждам ясно.
MhM ... sushtata raota...:D:D:D napravo sum nekuf fanatic na teme xtra momiche i to nemoje da e takova, ako ne my pyka kfi sa my noktite ;-)
TheOtherME
01-21-2008, 07:38
]imam edin vapros spored vas mom4etata zabelqzvat li kogato ste lakirani? :neutral: 6toto 4etox v kosmopolitan 4e nezabelqzvali?! :? :(
Аз пък пак в едно такова списание(Джой май беше) четох,че едно от първите неща,кото гледат,е маникюрът на жената.Изводът-май пишат каквото си измислят и това е. :D
Зависи си от момчето ебати. Все едно да кажат - всички момичета се лакират. Ми не се лакират някои. И по същата логика, някои момчета не забелязват изобщо, за други е много важно, за трети може да е само плюс, но не и минус и т.н.
SexYLipS
01-21-2008, 11:34
охх да имах един като тебе.. мани мани.. :D
Eli>>>
01-21-2008, 11:48
Мда,май забелязват :-o
един приятел ми вика"що не си лакирана,толкова ли нямаш време" :lol: :-|
sladku_bebzi
01-21-2008, 16:00
Имам един фр, на който което и момиче да му подаде ръка, винаги заглежда маникюра :-D
summergir1
01-21-2008, 17:23
еми сега нямам приятел, обаче бившия забелязваше
Seducti0n
01-21-2008, 19:44
Според мен добре оформения маникюр винаги създава добро впечатление в околните.Всеки би останал приятно изнедан при вида на красиво лакирани нокти. :wink:
Някои забелязват. :twisted:
varnen4e
01-22-2008, 07:11
Според мен не забелязват.Може и да има такива.Но мисля,че едва ли толкова им пука дали едно момиче е лакирано или не :) Може би ако са някви по-шантаво лакирани тогава може и да ги забележат :wink:
И аз съм на това мнение.
_FuCKiNg_LiFe_
01-22-2008, 10:13
Истинските естети на тема женска красота определено гледат и ноктите ти за да преценят доколко се грижиш за външният си вид. Познавам такива. Ето затова винаги съм лакирана.
JuS7^YourS
01-22-2008, 18:23
Забелязват,но не коментират Cool
+1
zabludenata
01-22-2008, 18:28
Естествено!
mhmhmhmhm
01-22-2008, 19:14
То аз,че съм момиче не забелязвам
Е,ако са ти некви супер зле,ще забележи или пък,
ако са лакирани много искрящо...
Gothique♫
01-22-2008, 19:48
Твърдо съм убедена че повечето не забелязват :)
Lo_Lo_LOvE_me
01-22-2008, 22:59
:grin: :razz: lele kato si spomnq predi edna godina ne se lakirah i bqh na 4asten urok po angliiski ezik , i gospojata mi vika ..`ti ne se lakira6 kato gledam ? Nikoga li ne se lakira6 ? ` OMG a be6e babi4ka i polovina :D tq ne se poddurja6e , a trugnala men da obsujda tctc :razz: 8-) :oops: :grin: :grin: :D ..ta ot togava se se lakiram i sa sa mi mn hubavki ...a mom4etata opredeleno zabelqzvat , a i na dne6no vreme vs sa NeKfI fEsHiOnI KAK nqma da zabeLEJAT ?!? :D :razz: :razz: :grin:
FairyNymph
01-23-2008, 06:45
Какво значение има дали забелязват?Ти не се ли лакираш заради себе си?
Не ми пука дали момчетата ми гледат ноктите или не.. =;
Abigoria
01-23-2008, 06:54
Хаха, забелязват, поне моите фр забелязват... Може би щото се лакирам предимно с шантави искящи цветове... :D :D :D
sLaDkA_GrEsHkA
01-23-2008, 20:12
ami kogato i da se vidq s bratov4ed mi (koeto ne e mn 4esto, ot razli4ni gradove sme) toi vinagi zabelqzva i vinagi mi se kefi na laka shtoto sum s dulgi nokti i si pravq primerno frenski i nqkakvi formi4ki ili dori si lepq i e super sladursko :P samo che.... ot nqkolko meseca sum bez manikiur :-s
^Serena^
01-23-2008, 20:20
Е как няма да забелязват, стига сте се самозалъгвали. Всичко забелязват според мен. Забелязват дори цъвтящите неподстригани краища, лошия педикюр и подаващото се косъмче под веждата. Мъжете не са по - малко хора и каквото забелязваме ние, това забелязват и те, ако не и повече. Особено, ако са взискателни.
Хубаво е да свикваме да се поддържаме, лакираме и тн и това да не впечатлява нито нас нито мъжете, а просто да е част от ежедневието ни!
Sexapilna_kukla
01-23-2008, 23:42
Зависи от човека- едни забелязват, на други пък не им прави впечатление... 8)
Момче съм и забелязвам :)
stomah4eto
01-25-2008, 10:29
Ами според мен повечето момчета не забелязват обаче приятеля миможе би свикна със всичките процедури които си правя и винаги забелязва всичко дори когато веждите ми са ми оформяни! :) и естствено винаки си дава мнението :grin:
Water_lili
01-25-2008, 10:56
приятеля ми винаги забелязва дори и да съм с безцветен само :smt061
pri mene vinagi zabelqzvat za6toty manikiuristkata mi e stra6naa i mi se vazhi6tavat :P haxyahxya
pepelq6kaaa
01-26-2008, 08:45
predi da tragna s moito pile kato bqhme o6te samo na flirt4e i se bqhme sabrali lqtoto ve4erta edna kompaniika toi daje zabqlqza 4e sam lakirana na krakata seki nokat razli4en :wink:
Приятелят ми винаги забелязва когато съм се лакирала с друг лак :)
toi daje zabqlqza 4e sam lakirana na krakata seki nokat razli4en :wink:
това всеки би го забелязал :D
мии то си зависи от момчето :-D аз лично всеки ден се лакирам в какви ли не цветове и ги изрисувам и приятеля ми всеки път ги гледа с интерес и се чуди на изобретателността ми :D :D :D :-D :-D
nqkoi zabelqzvat :)
+1 :)
olive_oil
02-24-2008, 17:29
Емииииии... моя приятел винаги забелязва нали когато съм се лакирала та даже и мнение дава...... мани мани :D :D :D 8-) отиди някой път с безцветен лак, да видим какво мнение ще даде :-D :-D :-D
moonwarrior
02-24-2008, 18:49
еми незнам ама баща ми като де види с улющен лак ми вдига скандали никое момче няма да те хареса такава я си погледни ноктите момчетата гледат ръете :neutral: аз питах 1 дои фр те казват ье 80% не гледат :D
natity91
02-24-2008, 18:53
zabelqzvat Mn 4esto sa mi gledali noktite...osobenno kogato sym sys frenski manikur :grin: :grin: :grin:
Шанс да ми види ноктите има само, ако са в някакъв по-тъмен цвят.
Не се интересува особено от ноктите ми, остава ми ги на мен :-D
CuRly_Doll
02-25-2008, 14:40
Зависи от момчето.Някои-да,други-не!
babylove
02-26-2008, 17:39
em spored mene to zavisi ot laka s koito si se lakirala, ako si s nqkoi po-svetyl i obiknoven sigorno nqma da zabeleji, no ako si s nqkoi tymen i lesno vijda6t se lak 6te zabeleji
ThunderGoddess
02-26-2008, 17:51
Според мен гледат само дали момичето си поддържа добре ноктите и не гледат дали е лакирано или не. Смисъл ... абе просто да види дали се поддържа, поне според мен:)
sapphirr
02-26-2008, 17:52
без зна4ение колко го отри4ат,факт е 4е забелязват всеки малък детайл и си правят необходимите изводи от това!
Моето мнение е, че забелязват... Поне това са ми впечатленията от момчетата, които познавам. И както каза sapphirr, обръщат внимание на всяка "част" от главата до петите http://cheesebuerger.de/images/midi/liebe/a070.gif
RoyTheReaper
02-26-2008, 19:05
...особено до петите... :oops:
без зна4ение колко го отри4ат,факт е 4е забелязват всеки малък детайл и си правят необходимите изводи от това!
точно така :P
RoyTheReaper
05-04-2008, 15:42
охх да имах един като тебе.. мани мани.. :D
И кво стана с него... :D
niks_hates_you
05-04-2008, 18:29
мен ако питате зависи какъв е лак-а .. ако е някакъв ,които не бие много на очи няма да забележе ,ако е черен примерно ще скива ^^
nqkoi zabelqzvat :)дам някои забелязват
kuklichka_bg
05-04-2008, 20:47
za men nqma shans ;( ot edna sedmica hodq bez lak :( otchaqh se
_princess_
05-05-2008, 14:05
Гаджето ми онзиден ми каза: "Ама мило, ти си лакирана!", бясно му отвърнах: "Че аз всеки ден съм лакирана ВЕ!!!", а той: "Хм, аз не забелязвам такива неща." :D луда работа
misspurple
05-05-2008, 14:36
Ами не знам дали забелязват,ама по-хубаво без лак от колкото с олющен :D
--ФуКлиЧка--
05-05-2008, 14:38
Zavisi ot mom4eto
chipi_kaoo
05-05-2008, 15:21
Забелязват,но не коментират 8-)+1 Аз съм момче, и винаги забелязвам всичко...дрехи, обувки.. ала бала, ма не коментирам. Ся немога да отрека, че не виждам чорлавата прическа на простакесата, или някоя готина прическа на стилна дама. Не кометирам ежедневните работи, докато на събираня, като видя някое момиче от компанята да се е постарало да изглежда добре и правя комплимент. Така, че винаги забелязваме, тва че си траем незначи нищо! :P
impossible2
05-05-2008, 15:46
СпоЕД меН зависи от МоМчеТо....аКо Той сАмиЯ неси поДдЪржА ноКтитЕ ...к'вО осТАвА дА зАбеЛежЕ с КакЪв Лак Е МоМичЕтО....,Но спеЦиаЛно на Мен ми ПраВи ГоЛяМо ВпЕчатЛеНие ВинаГи....
Ms.Lonely
05-05-2008, 16:17
Трудно е да се каже . Донякъде зависи в какви отношения сте с въпросното момче и донякъде зависи и от характера му ! Ако е по-суетен може и да забележи , но ако някой разсеян - едва ли !
impossible2
05-10-2008, 21:10
МНоуу яснУу ,чЕ ЗАбеЛяЗвАт :) еЕ зАвиСи От МоМчеТуу ...Ако Не се ПодДърЖаА сАМия тоЙ ...рАзбира Се ,чЕ няМа Да ЗабЕлЕжЕ....
МНоуу яснУу ,чЕ ЗАбеЛяЗвАт :) еЕ зАвиСи От МоМчеТуу ...Ако Не се ПодДърЖаА сАМия тоЙ ...рАзбира Се ,чЕ няМа Да ЗабЕлЕжЕ....
А ти не забеляза ли че едно мнение по-нагоре си казал абсолютно същото? :-|
Зависи от момчето,някои забелязват,особено ако момчето има някви симпатии към дадено момиче ще забележи и най-малките неща и ще си направи изводи :)
Момчетата от компанията ми винаги забелязват, когато съм направила нещо интересно с ноктите си.
Даже единия много се кефи като съм с френски маникюр.
TheNewReligion
05-10-2008, 21:58
Така е .
П.П За пръв път виждам момче да пише така ! :-D
Spider4eto
05-10-2008, 22:00
Така е .
П.П За пръв път виждам момче да пише така ! :-D КаАк Ми Че ТоЙ Е ФйЕшЪн, ПфФф Че Си ИзУсТаНъЛъЪ :razz:
Иначе по темата, ако е някой як и фрапиращ маникюр мисля че ще го забележат
mimsssssss
05-10-2008, 22:03
mi moq priqtel zabelqzva 6toto po princip haresva da sum s manikur a i priqtelite mi zabelqzvat i mi pravat komplimenti.spored men zavisi haraktera na mom4eto dali vnikva v ne6tata ili e povurhnosten i izob6to kak se otnasq kum teb ima nqkoi deto i da se postrije6 nqma da zabelejat :D
мъжката ми компания забелязват..понякога. явно имат избирателен далтонизъм, защото виждат само черно, червено и едно ненормално синьо..... 8-)
Sweet_Play_F
05-11-2008, 06:47
Ами момчетата около мен забеляэват,но съм съгласна че зависи от взаимоотношенията. Ако си няква по-смотанка и момчетата няма да ти обърнат никакво внимание. Е ,ест че е възможно да им попадне някой път погледа в/у ноктите на някоя смотанка ама пък тогава ще зависи и ако е с някакъв по-фрапиращ цвят. Ама и ако момчето е някво занемарено или твърде разсеяно може и никога да не забележи. :-D
donkihot
05-11-2008, 07:28
моя сладур забелязва....даже и мнение изказва.... :-P
mishkata88
05-11-2008, 17:59
моя също забелязва... и мнение дава :-D :-D :lol:
NeverTheSame
05-11-2008, 18:10
Зависи не само от момчето,но и от маникюра ;)
RoyTheReaper
05-11-2008, 21:08
мъжката ми компания забелязват..понякога. явно имат избирателен далтонизъм, защото виждат само черно, червено и едно ненормално синьо..... 8-)
Черното е :smt007
pIsaNkaTa_sTz
05-14-2008, 20:44
според мен забелязват :) имам един фр който винаги ми гледа ноктите и даже акъл дава :D
nicolepcd
05-15-2008, 07:10
Аз мисля, че не забелязват :D Аз никога не съм имала маникюр, но пък това никога не ми е пречило... Има момичета със страхотен маникюр, но пък никога не съм видяла момче да им каже: Алии, къв як маникюр :razz: :razz: :razz:
RoyTheReaper
05-15-2008, 07:13
Аз мисля, че не забелязват :D Аз никога не съм имала маникюр, но пък това никога не ми е пречило... Има момичета със страхотен маникюр, но пък никога не съм видяла момче да им каже: Алии, къв як маникюр :razz: :razz: :razz:
'Щото не си видяла мен. 8-)
Pepincetyy
05-15-2008, 09:59
Според мен забелязват,моя приятел забелязва
Ch0c0la73
05-15-2008, 14:19
Емииииии... моя приятел винаги забелязва нали когато съм се лакирала та даже и мнение дава...... мани мани :D :D :D 8-) mdaammm oniq den moq mi iztarsi eee edin pat da si lakirana hubavoo..sedqh i go poglednah s edin pogled .. i toi aa dva pati de spomnqm si minaliq petak s rozoviq lak..taka 4e zabelqzvat ..
nicolepcd
05-15-2008, 16:20
Хахахаахахаха.... 8-) :D От утре си пускам маникюр... готвя се за срещата :razz: :razz: :razz:
ima tekiva koito gledat i im haresva ima i tekiva na koito ne im puka! :)
Glezanka
05-15-2008, 19:56
Относително е ... зависи от човека,а може би забелязват,но не изказват мнение :)
_FaShIoN_
05-15-2008, 20:35
Зависи си от момчето...но предполагам,че не отделят много внимание на това...но много по-хубаво и по-приятно изглежда едно момиче,което полага грижи за ноктите си и това си личи.. :)
LitTlE_BeBsIiI
05-15-2008, 20:39
Не забелязва :)
Sunlight-In-Your-Eyes
05-15-2008, 20:45
Моят приятел забелязва.. понеже обожавам да си рисувам и почти никога не е просто някакъв цвят а има разни неща по него. Забелязва и му харесва :-)
Какво ми пука дали забелязват?
Важното е,че аз се кефя на маникюра си.
Wrathchild
05-16-2008, 03:24
Какво ми пука дали забелязват?
Важното е,че аз се кефя на маникюра си.Именно.
Иначе моя приятел забелязва, сигурно защото слагам рядко лак (то като непрекъснато ги мажа с глупости, че да не се чупят остава и лак да сложа...). Но когато слагам винаги забелязва, понякога даже успява и да ме хареса (не харесва лакове попринцип :shock: )
Mademoiselle
05-16-2008, 05:01
edva li manikurat e opredelq6t pri izgrajdaneto na predstava na mom4eto za teb,no ako toi e v lo6o sastoqnie,moje da si lepne6 nqkoq "4erna to4ka".Vsa6tnost mai pitaneto e izli6no-dali ako ti kajem,4e ne obra6tat vnimanie 6te zapo4ne6 da si grize6 noktite :D i samo ako majete darjat na vidat na noktite 6te zapo4ne6 da se griji6 za tqh...ta nali tova se pravi za li4en komfort..............
]imam edin vapros spored vas mom4etata zabelqzvat li kogato ste lakirani? не
RoyTheReaper
05-16-2008, 16:22
Хахахаахахаха.... 8-) :D От утре си пускам маникюр... готвя се за срещата :razz: :razz: :razz:
Ако искаш да ме впечатлиш - мани-педи задължително. 8) 8-)