View Full Version : Боядисана коса
~Drama Queen~
12-29-2007, 19:24
Днес се боядисах черна с Палете ХХL.Цветът стана много хубав и наситен,до тук добре.Искам да ви попитам за шампоянчета за боядисана коса,за да може да не пада цвета толкова бързо и да си остане наситен. :oops:
На Палете боите са скапани (меко казано). Едно момиче се направи, ама ... Черната къна повече държи ;)
Иначе на Сънсилк е добро, на Дав май имаше, ама незнам. Една приятелка като се боядиса си беше купила на Сънсилк някакво (за това знам, че е добро).
LuCiFersAngeL
12-29-2007, 20:00
И аз се боядисвам черничка от 1 година и за този период съм пробвала какви ли не чудесии. Лично аз останах най-доволна от шампоана на Дева за боядисана коса. Измива ми добре косата без да я изтощава и като че ли с него най-малко ми пада боята (поне аз така мисля). Малко е рядък като консистенция, но пък е евтин и не е проблем да клепаш в по-големи количества :-D :wink: На Шаума (пак за боядисана коса) е горе-долу същата работа. На Дав съм ползвала, но... цветът ми сякаш изгуби блясъка си с него и стана по-матов, което не ми хареса.
`Death`Whore``
12-29-2007, 20:38
Алис, песента в подписа ти ми е любима. :)
и на мен напоследък (:
A как се казва песента? :-({|=
Take me for a little while - Coverdale & Page
онтопик: на Дав шампоанът също не струва, Пантен не препоръчвам...бтв боята е ужастно силна, тъй че можеш и някое балсамче и маска да вкараш (: