View Full Version : хора!помощ!Не съм наред маи....
м0мИчЕ 0т АдА
12-30-2007, 12:44
здравейте,хора! искам да излея болката си и да ви поискам съвет,до колкото можете да ми помогнете...
тази година съм 8 клас и съм в ново училище и нов клас..и като в нов клас трябваше да си избера група с която да се движа...видях едно момиче което ми направи адски силно впечетление и си помилих че трябва да се движа с нея..но тя не ебаваше .. и на мен това ми стана фикс идея.. да се движа с нея и неината група..и ден след ден аз не спирах да мисля за нея..и то какво стана накрая?!? че маи се влюбих в нея..маи! с течение на времето се сблих с нея и станахме приятелки..и си пишим нали..обаче аз наистина маи се влюбих и незнам какво да правя?!!? #-o #-o #-o #-o #-o #-o и вътрешно и външно ме кефи на 100%.. ама аз попринцип си харесвам момчета :!: :!: :!: обаче тяя... и като съм с нея ми е едно хубавооо..и като си пишим...и тя примерно кат стани от компа..и на мен ми става едно смооотаноо се едно нещо се откъсва от мен.. нз нз :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :-# :-# :-# :-# :-# :-# кажете ся не съм наред а??? оуф ужас!!
поясни момче или момиче си ?
hOuseE_lOver
12-30-2007, 12:53
поясни момче или момиче си ?
ама аз попринцип си харесвам момчета :!: :!: :!: Според мен момиче защото ако каже това и е момче значи е педал
м0мИчЕ 0т АдА
12-30-2007, 12:54
да, момиче съм :)
hOuseE_lOver
12-30-2007, 12:56
да, момиче съм :)
Ми щом е така кво да ти кажа ... Май обръщаш резбата :lol:
yowmaan_niki
12-30-2007, 12:57
Хей!Какво си се притеснила?!?Не си ли чувала някога за приятелска любов?Не си първия, не си и последния човек на който се случва такова нещо. На мен също ми се е случвало, но след време отминава.....няма нищо ненормално в полужението ти ;)
sasha_90
12-30-2007, 12:57
Може би се чувстваш приятно в компанията й,но не мисля,че чак си влюбена.
TheArchEnemy
12-30-2007, 13:01
ne mislq,4e si vlubena,6tom haresva6 mom4eta,a i si malka o6te.prosto tova momi4e ti haresva kato 4ovek i iska6 da ti e priqtelka i da prekarvate pove4e vreme zaedno.v tova nqma ni6to stranno.no po-dobre ne i kazvai za tova,koeto misli6 za6toto moje da se upla6i i da si razvalite priqtelstvto za gluposti.sled vreme 6e osuznae6,4e tova ne e liubov,a priqtelski 4uvstva. :smt006
м0мИчЕ 0т АдА
12-30-2007, 13:03
Хей!Какво си се притеснила?!?Не си ли чувала някога за приятелска любов?Не си първия, не си и последния човек на който се случва такова нещо. На мен също ми се е случвало, но след време отминава.....няма нищо ненормално в полужението ти ;)
ам и аз така си мисля обаче аз нз ние още неможе да се наречем приятелки..твърде е рано..за мен ще е наи-голямата радост ако станем наистина добри...но ми е струва ненормално аз да заспивам и да са събуждам с мисълта за нея...апфф а пък и да харесвам момчетаа...аа надявам се да отмине!! :-# :-#
Или ставаш лесбиика или тая мацка ти е като фикс идея :shock: #-o
missdidi
12-30-2007, 14:25
Da taka e.....tova e priqtelska lubov...noo ve4e ako zapo4ne6 da se vyzbujda6 ot taq macka na4i mili4ka mai naistina 6te te pravim lezbiika :(
sladi4ka_qni4ka
12-30-2007, 15:00
xax ami izglejda haresvash i momi4eta,osven mom4eta
yowmaan_niki
12-31-2007, 09:44
ам и аз така си мисля обаче аз нз ние още неможе да се наречем приятелки..твърде е рано..за мен ще е наи-голямата радост ако станем наистина добри...но ми е струва ненормално аз да заспивам и да са събуждам с мисълта за нея...апфф а пък и да харесвам момчетаа...аа надявам се да отмине!! :-# :-#
Ам..в какъв смисъл още не можете да се наречете приятелки?Какво ти разбираш под приятелство и защо нея я нямаш за фр?А тя теб има ли те за такава?
А ти казвам пак-и на мен ми се е случвало това нещо, но то не е любов. При мен се случи (поне така предполагам де) защото не сам от извесните в даскалото, малко по-затворен съм...и не ми обръщат много внимание и когато един фр (за който вече не искам да чувам, но това няма значение) ми предложи да избягаме от час по биология да се разходим......тогава вече станахме мн добри фр и аз наистина постоянно мисех за него (поне първоначално), после пак мислех за него...какво ще правиме като се видиме, пак нямах тарпение да седне на компа щото с него ми беше най-приятно да си лафа....но не беше чак толкова силно, колкото първоначално. Изчакай само да мине малко време и да усъзнаеш, че има и други хора на тоя свят, с които ти е приятно да общуваш....и всичко пак ще си стане нормално :)
А ако започнеш да си мислиш, че наистина си влюбена и че си лесбийка, тогава вече тва може и наистина да се получи. По добре си мисли, че тя просто е човека, в чиято компания се чувстваш най-добре, че тя ти е само приятелка и така......намери си и други хора, с които да ти е приятно да общуваш.....
DiabolicAngel
12-31-2007, 10:51
Вманиачаваш се просто! 8-)
prettyIdeath
12-31-2007, 10:55
Мое си обърнала резбата... няма лошо... Ако и тя е тка де... =D> :smt003
Sasho_Kill
01-01-2008, 01:56
Има един термин би-сексуална, ако нз ко е тва накратко харесваш хем моми4ета хем мом4ета, аве извратена работа е :D
Има един термин би-сексуална, ако нз ко е тва накратко харесваш хем моми4ета хем мом4ета, аве извратена работа е :D
Много се дразня на ей такива мнения .... извратено било ... аве яяя
Ся по темата: И дори да я харесваш, какво лошо има в това ... Аз да си призная съм би (е и) и да ти кажа не виждам нщо страшно в това. :) :) :)
sladur4eto12
01-22-2008, 17:15
ama mili4ka ..q 4akai sega ... ti .... tva tvoito ne e noramalno nali znai6? [-X :neutral: da ti naprravi silno vpe4atlenie ..tva mene moje samo edno hubavo mom4e da mi privle4e vnimanieto po toq na4in.vi6 da zabeljea 4e nqkoq jena e hubava ..da ama ti o444evidno izpitva6 nqkkavo privli4ane 6toto si4ko deto go izrusi e tipi4no samo kum protivopolojniq pol PRINCIPNO . .. ot druga starana o6te SI mn malka i neoriettirana 8-) i sega se osuznava6 emocionalno i psihi4eski ..taq vuzrast e mn re6ava6ta a ti o4evidno ima6 sklonnost i kum 2ata pola tui 4e ako ne iska6 da lizbiqsa6 totalno gledai da se spira6 malko li ddz be 6antava rabota :D :razz:
ni6to ne obrastash,normalno e kogato 4ovek se izgubva sam sebe si da se obarka no v pove4eto slu4ai tova otminava,sa ostava i varianta da si minala ot drugata strana
Ne si vlubena spoh na tva mu se vika priqtelska lubov...a i ti sama kaza 4e haresva6 mom4eta :wink: