View Full Version : искам малко съвети относно отглеждането на куче...
понеже няма желаещи да се съзаде раздел за животни аз съм твърдо решена да си набавя търсената информация тук! от скоро имам куче. на 8 е и се казва Мишел. много е сладка, порода японски хин. та... питането ми е следното: с какво е по - добре да я храня? гранули или консерви? тя предпочита консерви, но ако не е полезно ще я приучавам на гранули... и съответно коя марка е най - добра. също така колко често трябва да я къпя? ако се сетите нещо друго също можете да ми споделите...
poli_pei4eva
01-06-2008, 08:06
ми аз имах ку4е голден ретриевер и грижата ми за него не бе6е малка треа да се извежда мн пъти на ден 6ото пиеше мн вода и мн ядеше :D :D :D :D :D и треа6е да се разхожда мн 6ото тва е ку4е с мн енергия се пак ми за твоито ку4ее попринципза твойто ку4е трябват пове4е грижи за6тото самата порода е мн специфи4на а до храната давай му квото си предпо4ита самото то не се 6а6кай толко да има6 ку4е не е кои знам кво :smt003 :!:
Deni4ka_
01-12-2008, 21:11
po dobre q hrani s granuli royal canin/ne sum sigurna za imeto/ kupi q po 1 put na 2 mesetsa i q re6i pone po 2-3 puti na sedmitsa
vlez v http://dog.bg/forum/ tam 6te nameri6 mnogo pove4e info :)