Влез

View Full Version : искам малко съвети относно отглеждането на куче...

babity
12-30-2007, 18:33
понеже няма желаещи да се съзаде раздел за животни аз съм твърдо решена да си набавя търсената информация тук! от скоро имам куче. на 8 е и се казва Мишел. много е сладка, порода японски хин. та... питането ми е следното: с какво е по - добре да я храня? гранули или консерви? тя предпочита консерви, но ако не е полезно ще я приучавам на гранули... и съответно коя марка е най - добра. също така колко често трябва да я къпя? ако се сетите нещо друго също можете да ми споделите...

poli_pei4eva
01-06-2008, 08:06
ми аз имах ку4е голден ретриевер и грижата ми за него не бе6е малка треа да се извежда мн пъти на ден 6ото пиеше мн вода и мн ядеше :D :D :D :D :D и треа6е да се разхожда мн 6ото тва е ку4е с мн енергия се пак ми за твоито ку4ее попринципза твойто ку4е трябват пове4е грижи за6тото самата порода е мн специфи4на а до храната давай му квото си предпо4ита самото то не се 6а6кай толко да има6 ку4е не е кои знам кво :smt003 :!:

Deni4ka_
01-12-2008, 21:11
po dobre q hrani s granuli royal canin/ne sum sigurna za imeto/ kupi q po 1 put na 2 mesetsa i q re6i pone po 2-3 puti na sedmitsa
vlez v http://dog.bg/forum/ tam 6te nameri6 mnogo pove4e info :)