Влез

View Full Version : problemi s maika

tvoqta__me4ta
12-30-2007, 18:39
ami rabotata e tam 4e izob6to ne se razbirame s neq :smt089 :smt088 :smt089 :smt088 tq za ni6to ne me razbira nikoga :-# pomolih e da otida na edin kupon(a sum na 17) a tq sakun da 4ue za ne6to takova i poludqva..s epak mi kaza da pravq kakvoto iskam i as otidoh estestveno...neska cql den mi kre6ti 4e ne i pukalo za men nz si kfo...nikoga ne iska da me razbere nikoga :-# za6to po dqvolite drugite gi puskat a samo mene ne ? dovolna e samo kato ba4kam za neq i kato i vurvq sled guza sakun da izleza nqkade i pak po4va da mrunka ne mi dava pari za po4ti ni6to(molq e ve4e nz kolko vreme za edni ne6tasni pari za kecove i tva ne mi dava) :-# podqvolite ima li nqkoi drug s moq problem(izvinqvam se za grubiq ezik) :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb:

luckygirl92
12-30-2007, 18:45
mn poznato....spoX pove4eto teen-ageri imat raznoglasiq s roditelite si...Prosto ne se"vprqgai" tolkova za gluposti i deistvai malko po-diplomati4no...smisul nedei da i vika6,da i se kara6 i t.n.

prettyIdeath
12-31-2007, 05:30
\:D/ Аз имам абсолютно същия проблем, само че разликата е че на мене не ми пука вече... Писна ми и сякаш не и обръщам веч дори внимание.. Кат почне да вика , хващам некфа книга или си осилвам музика за да се пръсне още повече от яд.. Просто тряа да разбере че не ме командва тя ! :evil: Даже в момента ми бучи за нещо.. (да си опрая леглото) ама аз и казах само "Добреее беее,стига си бучала" и леглоотоо си седииии .. Ич не ми дреме.. Тка че..

ПС: в никакъв случай не ти казвам да напрайш същото.. Щото ще видиш пари през крив макарон или пък добро отношение от нейна страна! Ама аз знам че мога разчитам на баща си (щото той мн добре познава майка ми ) и знае че човек с нея неможе да говори на един и същ език и така...

*SwEeTy_KiTtY*
12-31-2007, 12:25
Гледай да не ти пука особено много!Не й обръщаи много внимание,не й отговаряй,не се заяждай с нея!А за излизането...еми седни и поговори с нея,кажи й,че си вече достатъчно голяма и няма за какво да се притеснява(защото за да не те пуска сигурно се притеснява за теб) и че всички ги пускат!В крайна сметка не може да е такова чудовище,все пак си й дете,ще те разбере!Помоли я...няма ти откаже!Айде успех и дано скоро нещата се оправя!!! :-)

veloan
01-02-2008, 19:16
УРАААА!Колеги по съдба!А си мислех ,че само моята е такава. СЪЩАТА Е!Като ви четох постовете си рекох че някой ме е наблюдавал.Описвате същите ситуации.
Не се търпим с майка ми.Нито аз нито сестра ми. :x Ама вече ще се побъркам .Чесно ви казвам!Не се живее под един покрив с нея.На 17 съм и направо ми иде да се изнасям след 3 месеца когато навършвам 18!!!!!!!!!!!!!!!!! :-s ](*,) :-k

heely
01-02-2008, 20:54
И аз имам същия проблем... :-#

sandre7o
01-03-2008, 15:34
хмм толкова ми е познато до болка :( моята е същата ... не ме пуска никъде (но пък никога не ме е лишила от нищо в смисъл дава ми пари даже и без да и искам и купува жинаги дрешки за мен нея и сестра ми) ама пак е кофти щото съучениците ми скоро ще почнат да ме смятат за задръстенячка :( ужасно е амаа нз просто какво да правя :( пък стане ли въпрос за гадже нея все едно я няма (никога не ме слуша или започжа да се смее и казва има време ) :-x тя казва че иска да има идеални деца а аз вече не издържам това мн ме нерви плсссс ако някой може да даде съвет да пише мерси мн :)

moon_flower
01-03-2008, 16:16
Еми и аз съм така,с тая разлика,че тя е навита да ме пуска и по цяла нощ някъде,стига после тя да ме прибира.И аз съм навита,ама нея я няма много често..смисал,че не е в България. :D
Ама не се коркам толко,още малко трябва да изтърпя,са съм на 15 почти,да стана на 16-17 и вече навсякъде. :D

nicolepcd
01-03-2008, 16:37
Ми за щастие... мойта не е такава... а на момичетата, които са с такива :-# Ще ги посъветвам... да потърпят... знам, че е трудно, но няма как... :-k

Djinkyto0o
01-03-2008, 19:56
\:D/ Аз имам абсолютно същия проблем, само че разликата е че на мене не ми пука вече... Писна ми и сякаш не и обръщам веч дори внимание.. Кат почне да вика , хващам некфа книга или си осилвам музика за да се пръсне още повече от яд.. Просто тряа да разбере че не ме командва тя ! :evil: Даже в момента ми бучи за нещо.. (да си опрая леглото) ама аз и казах само "Добреее беее,стига си бучала" и леглоотоо си седииии .. Ич не ми дреме.. Тка че..

ПС: в никакъв случай не ти казвам да напрайш същото.. Щото ще видиш пари през крив макарон или пък добро отношение от нейна страна! Ама аз знам че мога разчитам на баща си (щото той мн добре познава майка ми ) и знае че човек с нея неможе да говори на един и същ език и така...

Същото положение съм и аз [-(

blueeyess-
01-10-2008, 20:45
abe na 17 si.... Koi si mislish che zablujdavash? Samo po pisaneto i detskoto dyrjanie razbiram che si na krehka vyzrast i maika ti misli za teb. Kogato stanesh na 17 bydi blagodarna na maika ti che te puska po kuponi.

Presley
01-11-2008, 07:09
Почти всеки има подобни проблеми,а си мисли,че е единствен.Не се шашкай толкова.Плюс това не си на 22 примерно,а само на 17.Не си чак толкова голяма,че да искаш всичко да ти е поэволено.Родителите ти те хранят,живееш в тяхната къща,следователно трябва поне малко да се съобраэяваш с правилата,които ти налагат.А има и друго нещо-банално,но факт.Родителите ти ти налагат всичките теэи эабрани эа твое добро.Не энам как да си решиш проблемът,а и беэ това се съмнявам някой да ти помогне с решението му.Единственото,което можеш да направиш е да си траеш. :D

Madness
01-11-2008, 10:59
Още една година и ставаш на 18...
Аз имам още 4 :lol:
Споко

lyyly
01-11-2008, 13:03
Оф разбирам те напълно.И с моята майка хич не се разбираме (тя мен вобще не ме разбира,а и не иска май..).И при мене са наложени хиляди забрани- Да не ходя на кафе с фр.,да не стоя на компа и даже не ми дават да си слагам спирала :D Но няма как ше трее да се слушаме :smt006 А ти по-добре не й обръщай много внимание...споко ше мине още малко време и няма да е така :wink: !

WitcH_oF_DooM
01-11-2008, 14:26
еми аз съм в подобна ситуация, която за съжаление е по-лоша - баща ми е в ролята на напастта. Тъй като обикновено бащите имат тежката дума накрая пак съм по-ощетена. :x

•._.•No_NaMe•._.•
01-11-2008, 17:33
Оф разбирам те напълно.И с моята майка хич не се разбираме (тя мен вобще не ме разбира,а и не иска май..).И при мене са наложени хиляди забрани- Да не ходя на кафе с фр.,да не стоя на компа и даже не ми дават да си слагам спирала :D Но няма как ше трее да се слушаме :smt006 А ти по-добре не й обръщай много внимание...споко ше мине още малко време и няма да е така :wink: !
macka az takiva zabrani ne bih tarpqla za6to ne pogovori6 s neq.a ina4e na kolko godini si? #-o

twix_91
01-11-2008, 18:37
Oooooo spoko и аз съм така.Не ме пускат никаде и като стане 6 почва да се звани на поразия да се прибирам.Ама аз много не и мълча и се я дразня на тема:Защо не ме пускат навънка вечер" и се се караме.Ама споко ша почне да те пуска,пък ако не и направи някой скандал да види,че и ти си човек с личен живот.

SuNsEt
01-11-2008, 19:16
ami rabotata e tam 4e izob6to ne se razbirame s neq :smt089 :smt088 :smt089 :smt088 tq za ni6to ne me razbira nikoga :-# pomolih e da otida na edin kupon(a sum na 17) a tq sakun da 4ue za ne6to takova i poludqva..s epak mi kaza da pravq kakvoto iskam i as otidoh estestveno...neska cql den mi kre6ti 4e ne i pukalo za men nz si kfo...nikoga ne iska da me razbere nikoga :-# za6to po dqvolite drugite gi puskat a samo mene ne ? dovolna e samo kato ba4kam za neq i kato i vurvq sled guza sakun da izleza nqkade i pak po4va da mrunka ne mi dava pari za po4ti ni6to(molq e ve4e nz kolko vreme za edni ne6tasni pari za kecove i tva ne mi dava) :-# podqvolite ima li nqkoi drug s moq problem(izvinqvam se za grubiq ezik) :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb: Хм...ами ти слу4айно да и помагаш в нещо?! :shock: ...Може да това да те хока така...Като гледам,поне според мен няма от какво да се оплакваш :-D .Както винаги казвам има много по-лоши ску4аи от твоя...А ти пък за пари и купони ми мрънкаш. :| Да,вярно,4е си на 17 и искаш да се разнообразяваш и е нормално да ходиш на тая възраст на купони...но пък,замисли се малко ти с какво и помагаш на майка ти?Има толкова много хора на,които родителите им не ги пускат...А ти пък 4ак и тема си пуснала :lol: .Повярвай,това да ти е проблемът...Щото ако наистина беше нещо сериозно... :-o
Пък и след година правиш 18 и сигурна съм,ако сега нямаш достатъ4на свобода,то тогава,ще имаш :wink:

bebeto0o
01-15-2008, 12:50
em ima 2 varianta - 1. druj se dobre s neq , govorete, ako taka ne stane - 2. da ne ti puka druj sa gadno i taka .. PS. wow ti si na 17 i as imam too problem ama sam na 14 milata :(