View Full Version : Коя постъпка ....
bp1912fc
12-30-2007, 20:49
Коя е най лошата постъпка на вашият партньор, която сте му прощавали?
т.1 от Правилника!
Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
SilverAngel
12-30-2007, 20:56
1. Целуна братовчедка ми по устата и то пред мен.... не се сещам сега още, ще допълвам :D Иначе все той ми прощава...
BaTe_Martoo
12-30-2007, 20:57
Nqma takova ne6to , vse na neq i se nalaga da mi pro6tava razni raboti 8-)
Мда .. и на мен не ми се е случвало, аз съм гафил, но тя не .. :wink:
menta_loverka
12-30-2007, 21:39
Че ме заряза ................
аз не помня такива неща, само като ми каже, че ме обича и забравям всичко, ама затова пък той доста често ми се сърди, бая материал ше е насъбрал за тая тема...
че ми изяде 2 литра телесна течност през годините 8-) 8-) 8-) 8-)
prettyIdeath
12-31-2007, 05:13
В дискотека, пред мен се натискаше с друга :-# :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Много гадно беше :cry:
MosT_WaNTeD
01-01-2008, 02:22
Ми и двамата сме си прощавали но когато има любов мисля че това е съвсем нормално ... е за прощаване нямам предвит изневяра а все дребни караници ... (апък под изневяра нямам предвит само секс ... ако се целува и натиска с някой би и отнело доста време в извинения, обещания и съжалявания ... за да и простя ... ако мога ... )
kato se zamislq az sma 6taslivka. ne sam pravila takiva gre6ki 4e d ami se protava..... no pri men e dr go. primerno kompromisa 4e sam na 16 i ne mi e pozvoleno absolutno vsi4ko> toi me razbira. pri nego pak az pravq kompromis z atova 4e mn burzo se pali i drazni :) vaprosa e 4e vs ot6umqva.golemi gre6ki ne sme dopuskali a sme ot dosta vreme zaedno. :-|
Поставял ме е на второ място мн пъти.. Но след това осъзнавам,че е бил прав..има ситуации, в които се налага.
sometimes_
01-01-2008, 15:53
Ами случайно разбрах, че ми е изневерил...Гадно беше, но му простих. :)
mnoooooogoooooooo 4uvstam se strno kato se zamislq ama pak da kaja 4e sam bezgre6na i toi ne imalo kvo d pro6tava nemislq... ama mai po4ti ne e imalko kvo da mi prtosti :twisted:
LaDy_DaQnA
01-01-2008, 17:42
amiii na edin rojden den leko podpiinal se celuval s 1 momi4e....az sym mnogo revniva de...da pod4ertaq
Nqma takova ne6to , vse na neq i se nalaga da mi pro6tava razni raboti 8-)
Дам :/
Ами това, че някой път ме е поставял на второ място, а и споменаването на имена на други момичета... и то в доста неподходящ момент :-x