Влез

View Full Version : Чувствам се ужасно!

Shake_it
12-31-2007, 19:26
Значи хора преди малко ми се случи най гадното нещо в живота,за пръв път ми се случи и се чувствам ужасно :-k .Та и ето кво се случи,начи купонче до преди малко ии с приятелката ми излезнахме от апартамента и отидохме на стълбището,беше тъмно,студено,бяхме с якета...,но все пак щом бях с нея ми беше хубаво.В началото сичко ОК,по едно време я подлудих прошепваше ми искам да ме чукаш,бърках и галех я целувах я по врата сичко беше супер,моя приятел в гащите не беше в пълна ерекция но пак беше набъбнал доста иии тя ми каза искам го и почна да ме масажира,преди мн пъти сме го правили тва и винаги ми е ставал,но нз кво стана тоя път бях нервен ли преди купона си набих чекия и свър6их и се чуда 6то не ми стана,тя ми каза че няма проблем ама аз много се сдухах.Вкъщи само като си играя с него и ми става или пък преди само я гушвам и ми ставаше а са кво ми стана направо ужас :cry: . Та някои ако му се е случвало или знае шо е станало така да каже. :(

ResidentEvil
12-31-2007, 19:35
Значи хора преди малко ми се случи най гадното нещо в живота,за пръв път ми се случи и се чувствам ужасно :-k .Та и ето кво се случи,начи купонче до преди малко ии с приятелката ми излезнахме от апартамента и отидохме на стълбището,беше тъмно,студено,бяхме с якета...,но все пак щом бях с нея ми беше хубаво.В началото сичко ОК,по едно време я подлудих прошепваше ми искам да ме чукаш,бърках и галех я целувах я по врата сичко беше супер,моя приятел в гащите не беше в пълна ерекция но пак беше набъбнал доста иии тя ми каза искам го и почна да ме масажира,преди мн пъти сме го правили тва и винаги ми е ставал,но нз кво стана тоя път бях нервен ли преди купона си набих чекия и свър6их и се чуда 6то не ми стана,тя ми каза че няма проблем ама аз много се сдухах.Вкъщи само като си играя с него и ми става или пък преди само я гушвам и ми ставаше а са кво ми стана направо ужас :cry: . Та някои ако му се е случвало или знае шо е станало така да каже. :(

Споко на всеки се случва. Ако си пил алкохол е нормално ерекцията да е по-бавна, а и си масторбирал или просто не ти е било до СЕКС.
На колко си години ако не е тайна.

Shake_it
12-31-2007, 19:36
na 15 sam a btw ne bqh pil prosto behme s qketa na tumno studeno pravi... :(

ResidentEvil
12-31-2007, 19:58
na 15 sam a btw ne bqh pil prosto behme s qketa na tumno studeno pravi... :(

Просто ако ти е било много студено...
Абе на всеки се случва...

SilverAngel
12-31-2007, 20:00
Спокоооооойно :) на всеки се случва, дишай! И весело посрещане!

ResidentEvil
12-31-2007, 20:05
Спокоооооойно :) на всеки се случва, дишай! И весело посрещане!

И аз това казвам.

Shake_it
12-31-2007, 20:07
10x uspokoihte me malko samo deto si preebah ve4erta ;( 4ng i na vas :)

Darkl1ng
12-31-2007, 21:11
И кво реши да пуснеш тема във форума... цаааааааааар :shock:

01-01-2008, 00:53
Ейй .. младото поколение какво ги вълнува. Хах .. на 15 години се вайка защо неможе да отвори парашута. Добре е. Не се притеснявай, не е настъпил края на света. :) И честита нова година на всички.

Mimo92
01-01-2008, 02:02
незнам за теб но на мен лично ми е доста чуствителен.. примерно натискам се гаджето... тои си става няма пролбем. но понеже сме били до преди тва наванка.. и като ми го фане ( или аз ) с по студена рака.. и тои както е в ерекция започва да спада видимо и то барзо.. такаче споко.. пак и ако нещо си се притеснил.. и прав( и ма не ми е трудно да сварша... някак си ми е неудобно :( )
такаче споко.. не се притесняваи толкова на всеки се случва

SpeeD_FreaK
01-01-2008, 02:20
Не е дошъл края на светЪ спох.Просто гледай да направиш така че просто гледай да и се реваншираш.Не се плаши.И на мене ми се е случвало, но след това има мач реванш :grin: и Ч Н Г НА ВСИЧКИ!!! 8) 8) 8)

martoo
01-01-2008, 16:47
nai-veroqtno e ot tva koeto si4ki kazvat a i edin suvet ne mu misli mnoo izjivqvai si momenta i se ostavi na nasladata :)

swords1010
01-01-2008, 17:55
Здравей, Shake_it!
Я дай малко по-спокойно! Да знаеш, има ред причини, поради които това може да е станало. Може да се случи на всеки. Никой не е секс машина, нали? Нищо ти няма. Не мисля и че има какво да те притеснява! :)

dqbolo
01-01-2008, 19:50

Ахамм позната история и ние с гаджето така даже два пъти в два последователи дни та казах му и аз да спре .. да се самозадоволява ако иска да го задоволя аз :D :D и така един ден не е докосвал нищо а и беше в друг град далече от мен.. казвам ти само като ме целуна и ме гушна..... не ерекция ама направоооо.... за секунди стана на дърво ,така че според мен проблема е от това :-D Ай Ч.Н.Г.

DevilWish
01-01-2008, 19:58
Случва се ,когато си притеснен ,пък и от студа също ,така че спокойно ;) Ако си бил преуморен също ;)