PDA

View Full Version : Нудисти ли сте?

Jaden
01-01-2008, 09:28
Още от малък разбрах ,че да съм на показ ми носи удоволствие.Все намирах поводи да си сваля дрехите и докато мойте другарчета се свеняха аз охотно си събувах гащите.Винаги ми е харесвало да съм гол и да показвам всичко.Хубаво ми е да съм наблюдаван до най-малките подробности.
Ето за това винаги се разхождам гол в баните на фитнеса и оставам на показ за очите на другите.Това ми носи наслада не толкова сексуална ,ами е някаква необеснима тръпка.
Харесвами и да се разхождам гол в нас.Това ми дава свобода и финес.
Смятам ,че не е нормално хората да ходят облечени ,а голи както майка ги е родила.
Иска ми се от много време да отида на нудистки басеин ,обаче в моя град за съжеление няма такъв.

П.П: Не съм обратен или би както може би са си помислили мнозина.Мисълта за педерастията ме отвръщава.Нудизма е нещо съвсем различно.

Sunrisee
01-01-2008, 09:31
E,az ne sym.Daje sym ot po-sramejlivichkite 8-)

Kanela
01-01-2008, 09:31
Най-вероятно темата е ебавка,но всъщност разгръща една интересна дискусия-Нормално ли е човек да се срамува от тялото си?
Мен лично не ме е срам и с удоволствие бих ходела на нудистки места ако има как . само че зимата....все пак трябват дрешки-не сме на екватора :twisted:

swords1010
01-01-2008, 09:33
Не, не съм нудист. Не мисля, че трябва да се разхождаме, както майките са ни родили (поради куп съображения). Не е прието. Естествено, не се срамувам от тялото си (иначе въобще нямаше да го показвам).
А ти сигурен ли си, че знаеш истинския смисъл на думата педерастия? :)

Jaden
01-01-2008, 09:34
Най-вероятно темата е ебавка,но всъщност разгръща една интересна дискусия-Нормално ли е човек да се срамува от тялото си?
Мен лично не ме е срам и с удоволствие бих ходела на нудистки места ако има как . само че зимата....все пак трябват дрешки-не сме на екватора :twisted:

Съжелявам ,че мислиш ,че темата е ебавка.
Съгласен съм обаче ,с теб като казваш ,че не трябва да се срамуваме от телата си.Днес медиите насаждат мисленето ,че който не изглежда като фотомодел е за изхвърляне.Това съвсем не е така.

dshiznit
01-01-2008, 09:46
Тва май му се викаше ексибиционизъм не нудизъм. Ама май. Абе яко си е да се разкарваш гол. Обаче някви дебели дърти збръчкани сланинести и тнт да не го прават.

ABSOLUTme
01-01-2008, 09:50
Тва твойто,както спомена и юзерът над мен,клони към ексхибиционизъм.
И кво ти пречи да ходиш гол?Слагаш един шлифер и се вееш по патка.Само не се разгърдвай и всички ще са доволни. 8)

swords1010
01-01-2008, 09:55
Тва май му се викаше ексибиционизъм не нудизъм. Ама май. Абе яко си е да се разкарваш гол. Обаче някви дебели дърти збръчкани сланинести и тнт да не го прават.
dshiznit, тук има по малко и от двете. Сега ще опитам да обясня значението на думите.

Ексхибиционизма е изпитването на нужда (психологична естествено) от показване на части от тялото (обикновено покрити с дрехи). Такива части най-често са гениталиите, гърдите и задните части.

Според културата на нудизма голото човешко тяло не е срамно. Нудистите са хора, които излагат свободно тялото си, без да се срамуват от голотата му пред други хора.

dqbolo
01-01-2008, 10:02
Амм и аз обичам да си ходя гола в къщи , НО само там иначе мн ме е срам да си показжам тялото, не смятам ,че е грозно ,но просто не ме кефи да си го показвам :)

Jaden
01-01-2008, 10:03
Честно казано не ме интересува особенно разликата между нудизма и екслибиционизма.Просто искам да знам ,дали на вас ви харесва и бихте го таправили.

П.П: Ако някой знае за някой клуб или басеин или нещо подобно където хората се разхождат голи ,нека да пише.

SilverAngel
01-01-2008, 10:28
Ами не съм нудист, аз съм от срамежливите :oops:

martoo
01-01-2008, 18:11
em... ot vreme na vreme mi pri6trakva ne6to i se e slu4valo :grin:

`Death`Whore``
01-01-2008, 18:15
Не съм нудистка и не смятам за нормално хората да се разсъбличат пред мен. Пред близките ако е, не ми пука, но както не би ми било приятно пред мен някой да бие чикии, гледайки задника ми, така и не би ми било приятно да изпитва удоволствие от това, че ходи гол пред мен.

Особено неприятно е някой да ходи чисто гол. Не съм сдухла, просто половите органи не са за непознати. Затова и не бих отишла на нудистки плаж.

swords1010
01-01-2008, 18:19
Всъщност, `Death`Whore`` обобщи това, което имах да кажа. И аз съм на това мнение. :)

ghostwisper
01-01-2008, 18:33
И аз не обичам да си показвам тялото пред другите,не защото не го харесвам,напротив,мисля,че някой части от него са супер,но то си е мое и няма нужда да запознавам хората от обкражението ми или непознати с него...И това някой да ходи гол пред мен не ме възбужда,а по-скоро ме смущава(изкл. правят само най-близките ми хора)..а на автора бих му предложила да ходи по сауни(по курортите има и такива,където хората си махат кърпите)също така може да се занимаваш с някой спорт като футбол или волейбол,където всички се къпят на едно място и не се притесняват един от друг ;-)

CragHack
01-02-2008, 08:33
Много правилно отбеляза някой по-горе, че има разлика между Нудизъм и Ексхибиционизън.

Аз съм нудист, но не съм ексхибиционист. Обичам да се пека на плажа чисто гол. Да усещам слънцето по задника си, да усещам водата в морето. Същевременно супер-много мразя да ми стягат боксерки или бански. Много мразя и когато цялото тяло получи хубав бронзов загар, а задника е бял като мляко и му личат всички пъпки и косми, брррррргггхх....

А ако някой тръгне да ми спори дали било прилично - много ясно , че няма да се пльосна по средата на най-оживения плаж. Има си места на които няма хора и където това е не е проблем на никого.

Jaden
01-02-2008, 12:28
И аз не обичам да си показвам тялото пред другите,не защото не го харесвам,напротив,мисля,че някой части от него са супер,но то си е мое и няма нужда да запознавам хората от обкражението ми или непознати с него...И това някой да ходи гол пред мен не ме възбужда,а по-скоро ме смущава(изкл. правят само най-близките ми хора)..а на автора бих му предложила да ходи по сауни(по курортите има и такива,където хората си махат кърпите)също така може да се занимаваш с някой спорт като футбол или волейбол,където всички се къпят на едно място и не се притесняват един от друг ;-)

Аз ходя на сауна почти всеки ден защото тя е безплатна към фитнеса ,така че се възползвам :wink:
Всеки иам свое мнение по този въпрос което е дълбоко лично за всеки и не подлежи на промяна.
Аз просто исках да си говоря с хора които имат същото влечение ,а не да споря с тези които не харесват нудизма.

MoHuTo
01-02-2008, 15:41
Не съм нудистка, срамежлива съм. :oops:

Magician
01-02-2008, 16:57
Аз съм нудист. Страхотно е и се пека гол дори и на не-нудистки плажове. Само така мога да се слея напълно с природата.

ytrewqqwerty
01-03-2008, 07:40
не знам, обаче ако отида на нудистки плаж мисля, че имаопасност след 2-та мин. да съм с 16 см пред другите (демек да ми стане) ... а тогаз ще е мн срамно... не ви ли става кат гледате мн женки голи... :?: :-s :-o :) :roll:

[*..Dirty Kitty..*]
01-03-2008, 08:36
Аз съм от по-срамежливите xD

CragHack
01-03-2008, 09:13
не знам, обаче ако отида на нудистки плаж мисля, че имаопасност след 2-та мин. да съм с 16 см пред другите (демек да ми стане) ... а тогаз ще е мн срамно... не ви ли става кат гледате мн женки голи... :?: :-s :-o :) :roll:

Ти кво мислиш, че по нудистките плажове изпечени манекенки се дупят на задна прашка ли? Нормално преобладават бабички и дядовци - няма никаква опасност да ти стане.

Дори и да има някоя ставаща мацка - на плажа не е същото като на ТВ-то, където камерата ще и влезе в задника още малко. Освен ако не си легнал на 1 метър от нейната кърпа няма кой знае каква гледка да видиш.

А и изобщо - ти там да се печеш ли отиваш или да гледаш?

Ivs Jonas
01-03-2008, 14:17
az dori v ku6ti svobodno da si hodq gola me e sram... 8-)

CragHack
01-03-2008, 16:19
Еми ако си торба сланини - има за какво да те е срам. Аз си харесвам тялото и няма от какво да ме е срам