Влез

View Full Version : Анален секс!

Cvetelina_91
01-02-2008, 16:48
Искам да ви попитам...когато правите анален секс,още в началото при самото проникване ,получава ли се при вас едно такова парене...Аз отскоро правя анален секс и ми направи впечатление че болката не е толкоз голяма а дори понякога я няма ,а се получава това парене дори и с лубрикнат като го правя.Споделете...

01-02-2008, 16:51
Така беше и в началото с моята приятелка. След няколко пъти спря да се оплаква. :)

Magician
01-02-2008, 16:58
Искам да ви попитам...когато правите анален секс,още в началото при самото проникване ,получава ли се при вас едно такова парене...Аз отскоро правя анален секс и ми направи впечатление че болката не е толкоз голяма а дори понякога я няма ,а се получава това парене дори и с лубрикнат като го правя.Споделете...

На мен също са ми споделяне за въпросното парене. А също и за топли вълни, които преминават през цялото тяло. :smt002

Desi_90
01-02-2008, 17:10
Ami da ima go momenta s pareneto...kakto i tova za toplite valni.Use6ta6 kak se zagravq6 cqlata....

Freeminded
01-02-2008, 18:21
Такова хубаво момиче на 16 и вече навсякъде му го пъхат. :?

&ILoveU2
01-02-2008, 18:23
Като и харесва що пък да не и го пъхат а? Пък нали уж си freeminded

Freeminded
01-02-2008, 18:27
Като и харесва що пък да не и го пъхат а? Пък нали уж си freeminded
Просто понякога се замислям, ти не се ли замисляш.
А момичето наистина е хубаво
http://www.prikachi.com/files/65220F.jpg
Но като проследих някои от темите му и... :roll: Не знам, просто хубаво момиче, от тези които ако срешнеш на илицата не би си помислил, че се държат толкова "улично". :?

Както и да е, да не зимествам темата. Нека всеки си харесва каквото иска.

Anf3tamin4o
01-02-2008, 18:38
Всеки сам избира ..... но и тя да не остане с модата назаде за тва сигурно :)

Desi_90
01-02-2008, 18:48
Vie pak kakvo se zaqdohte s neq
Za6to da ne pravi analen sex..vse pak ne e 12-13
Ako ne go pravi vie majete ste stranni ptici 6te akjete taq pak bati ne se 4uka otzad.Vseki e svoboden da pravi kvoto iska.I stiga se pravet na moralisti..

Freeminded
01-02-2008, 18:59
Vie pak kakvo se zaqdohte s neq
Za6to da ne pravi analen sex..vse pak ne e 12-13
Ako ne go pravi vie majete ste stranni ptici 6te akjete taq pak bati ne se 4uka otzad.Vseki e svoboden da pravi kvoto iska.I stiga se pravet na moralisti..

Напротив, нищо такова няма да кажем в случая. Ако за теб границата е 12-13 това не значи, че от 14 автоматично подобни неща са по възможност
наложителни, че даже и задължителни, за да може момичето да не отстъпва на днешните стандарти на "готЯните". И да, всеки е свободен да прави каквото си иска, стига да има достатъчно акъл, който да му гарантира, че свободата на действията му няма да доведе до необратими последици.

&ILoveU2
01-02-2008, 19:07
Всеки да си прави каквото иска. Аз не го правя но не държа сметка на другите на които им харесва. Дори и за модата да го правят нека са си модерни мен не ме бърка. Не мога да им кажа да спрат.

Anf3tamin4o
01-02-2008, 19:15
Нещо взех да се съмнявам че това е някой от вторите никове на милена_pld :)

Liar
01-02-2008, 22:16
Какво се оплакваш да не очакваш да е същото както по принцип ануса все пак не е пригоден за секс...

kolio-shiikata
01-02-2008, 22:20
Какво се оплакваш да не очакваш да е същото както по принцип ануса все пак не е пригоден за секс...

ти така си мислиш!!!!! :evil: :booooomb: :D O:) :razz: :razz:

Lacrima
01-02-2008, 22:26
Такова хубаво момиче на 16 и вече навсякъде му го пъхат. :? и да се разсъблича без проблем...
Относно аналният секс, не съм го правила много пъти, не го харесвам. Не съм имала усещане за парене.

theworldleader
01-02-2008, 23:08
Като и харесва, ако иска и в ушите да и го 'пъхат'.

Cvetelina_91
01-03-2008, 00:27
Мерси на всички дето ми писаха по темата ,а също и на тези които ме разкритикуваха.Мерси на DESI_90 за защитата , там на онзи господин дето ме смята за някоя си MILENA е му кажа че не съм аз.И между другото ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА на всички!!!!

MakeMeLaugh
01-03-2008, 08:00
Приятелят ти сигуно "много се гордее" с теб, че се показваш по бельо/бански из форумите, така че лапетата да лъскат чурките..

Бе и аз бях против свирки, свършване в устата, анален и т.н.
Оставам си и против да го правиш на някой още примерно в първия месец да речем.. камо ли за еднна вечер. Това си е мое мнение де.
Някои неща дори още не съм, ги правил ма не искам засега.

Сега обаче не смятам, че да се прави всичко това е лошо - стига да е с човек, дето да държиш на него повече отколкото на себе си и да сте поне над 16-17 (здравни причини).

Относно темата - по-добре ползвай лубрикант - по-добре ще е за физическото ти здраве и външния вид след време на... там ти си знаеш :Р

sun_flower
01-03-2008, 21:02
cveti,pri men nqma parene i podobni ne6ta :P vs si e ok i ne ni e neobhodim lubrikant :P

amatorium
01-04-2008, 16:51
Kogato nqkoi v toq forum kritikuva momichtata obiknoveno e chista proba zavist. A inache za pareneto prosto leko se e razranilo dupeto. Ostavi go da mine za 2 dni i posle pak probvai bavno i nejno. Nakraq nqma da ima parene, a samo surbene za edno hubavo napulvane :mrgreen: