View Full Version : Заслужава ли си..?
misli pozitivno
01-02-2008, 16:53
здравейте,
заслужава ли си...ако обичаш някой човек...просто да страдаш заради него...да знам,че щом обичаш някой не би трябвало...но да кажем,че положението е такова,факта че го обичаш те кара да мислиш за него,да ти пука тъй казано..просто да имаш нужда от този човек!...да не можеш,да ти е свързано ежедневието с него... да страдаш поради разни причини...или просто ...не знам...дано да сте ме разбрали...
Модерирано по т.7 от Правилника!
коалка
Ama az ni6to ne razbrax ...[-(
Sweet__Dream
01-02-2008, 16:59
Shtom obicha6 edin 4ovek ne moje da ne strada6.. :)[/b]
+1 ne6ty mai nemoje6 da se izkazva6 ka4estveno
misli pozitivno
01-02-2008, 17:01
Razbira se.Shtom go obicha6 na moje da ne strada6.. :)
да но в крайна сметка...нали трябва да си щастлив...факта че не може да си с този човек...а същевремено да не можеш ез него...
misli pozitivno
01-02-2008, 17:04
съжалявам,просто съм мн объркан и главата мислите ми са мътни..сичко ми е някво...затова така
Sweet__Dream
01-02-2008, 17:04
Togava trqbva da prieme6 realnostta,kolkoto i da e boleznena i da ne jivee6 v edin sun,v edna me4ta,koqto ne su6testvuva.Ili puk da se bori6 za lubovta si nezavisimo kakvi izpitaniq ti podlaga.. :)
misli pozitivno
01-02-2008, 17:06
Togava trqbva da prieme6 realnostta,kolkoto i da e boleznena i da ne jivee6 v edin sun,v edna me4ta,koqto ne su6testvuva.Ili puk da se bori6 za lubovta si nezavisimo kakvi izpitaniq ti podlaga.. :)
ами ако е мечта,която съществува? смисъл,проблема в сичко ако е в разстоянието...и оттам да се пораждат други проблеми...мисли мъчения...душевни терзания за шяло нешя,ло..
slun4evo
01-02-2008, 17:21
Аз схванах.Заслужава си да страдаш за този, който обичаш, дори и той да не отрвъща на чувствата ти, защото любовта те прави по-силен. :)
MartyParty
01-02-2008, 17:45
Еми сега...заслужава ли си...за любовта всичко си заслужава.
‡-КукЛъТЪъ-‡
01-02-2008, 17:59
Еми сега...заслужава ли си...за любовта всичко си заслужава.
да на твое мнение съм
Аз схванах.Заслужава си да страдаш за този, който обичаш, дори и той да не отрвъща на чувствата ти, защото любовта те прави по-силен. :)
\:D/
\:D/
+ 2
Shtom obicha6 edin 4ovek ne moje da ne strada6.. :)[/b]
taka e :cry:
no tova 4e si s edin 4ovek ne e garanciq 4e nqma da stada6. dori da se vijdate i si4ko da e to4no. eto az obi4am, i vse pak stradam..... a sam s tozi 4ovek. prosto mi lipsva kogato go nqma do men.normalno e
Ако не обичаше, нямаше да страдаш.
Така че... заслужава си страданието.
Любовта е нещо страхотно.
sladi4ka_qni4ka
01-03-2008, 08:02
AMi mnogo dobre te razbiram..ako obi4ash nqkoi mnogo silno nqma kak da ne stradash za nego...naistina toi stava 4ast ot tvoq jivot i si mislish kak 6te jiveesh bez nego...no vsi4ko si ima svoq krai :)