PDA

View Full Version : Хич ме няма

ZaI4I
01-03-2008, 10:39
Абе хора хич ме няма...Преди време ми разбираха сърцето супер гадно..и си казах че повече няма да се влюбвам ...е да вярно не се влюбвах известно време и аз разбивах сърца и си ми беше мноогооо добре..бих казала супер...НОООо незнам какво ми става на косъм съм пак да се влюбя и то на всичкото от горе в момче от чата....с което се познава по скайп от 6 месеца че и повече по едно време бяхме спряли да си пишем и после като почнахме и тогавааа,,о,боже не знам какво става с мен... не знам как става ....нямаше да се влюбвам и ко стана....+ 1 това не сме от един град и е с 4 години по голям от мен...а бе вече нямам думи за мен си....

П.П.Моля да няма излишни коментари просто споделих това което ми тежеше ......апф

kifla
01-03-2008, 10:51
Това че са ти разбили сърцето не означава ,че никога повече няма да можеш да обичаш.. :cry: Погледани напред и моя съвет е ако наистина харесваш новото момче да го опознаеш наистина добре ,за да не се разочароваш след време пак...може пък да е за добро да се влюбиш в него :neutral:

eli03
01-03-2008, 11:00
Според мен първо се срещнете няколко пъти и виж дали е това което е в чата пък после се влюбвай!!!

ZaI4I
01-03-2008, 11:03
Според мен първо се срещнете няколко пъти и виж дали е това което е в чата пък после се влюбвай!!!

ахах а вие четете ли какво пише в поста ми...че е от дуг град и че е 4 години по голям от мен....и аз си мислих че така става влюбвам се не се влюбвам ама уви..сърцето ми за 2-ри път ми изневерява,..пфууу

MakeMeLaugh
01-03-2008, 11:09
До 3-4 години разлика е поносимо.
Една наша пр-ска двойка така се запознаха по скайп.. и скоро направиха 1 година =D> Само, че те са от моя град и двамата :)
Ако е възможна връзката ви.. давай! По-добре ще ти е да опиташ пък каквото и да става отколкото сега да пишеш из форума и да негодуваш какво ти става ;)
А това, че са ти разбили сърцето.. това, което не те убива те прави по-силна! Колко още дертове ще имаш.. забрави го това - поне вече имашопит и няма да позволиш да се повтори ;)

Пък ако не е възм,ожно това - най-малкото поне се вижте 1-2 пъти ;)

Успех :)

Krem4eto
01-03-2008, 11:11
Абе хора хич ме няма...Преди време ми разбираха сърцето супер гадно..и си казах че повече няма да се влюбвам ...е да вярно не се влюбвах известно време и аз разбивах сърца и си ми беше мноогооо добре..бих казала супер...НОООо незнам какво ми става на косъм съм пак да се влюбя и то на всичкото от горе в момче от чата....с което се познава по скайп от 6 месеца че и повече по едно време бяхме спряли да си пишем и после като почнахме и тогавааа,,о,боже не знам какво става с мен... не знам как става ....нямаше да се влюбвам и ко стана....+ 1 това не сме от един град и е с 4 години по голям от мен...а бе вече нямам думи за мен си....

П.П.Моля да няма излишни коментари просто споделих това което ми тежеше ......апф

1во Явно си влюбчива натура,което е лошо.
2ро Колко сте големи и двамата ?
3то Колко далеч са градовете?
4то Той дава ли ти някакви намеци,че и той те харесва?

mokka
01-03-2008, 12:08
Абе за годинките да не ти пука...аз съм с моя от 1 година и 5 месеца и си се обичкаме а тои е с 6 години по голям от мен...Другото което е и аз уча в друг град и се виждаме само събота и неделя ама тжа не ни пречи.... :-)

ice_f90
01-03-2008, 12:44

ахах а вие четете ли какво пише в поста ми...че е от дуг град и че е 4 години по голям от мен....и аз си мислих че така става влюбвам се не се влюбвам ама уви..сърцето ми за 2-ри път ми изневерява,..пфууу
mmmmmmmm da 4etem postati i az smqtam kato tova momi4e parvo se sre6tnete nqkolko pati i sled tova re6i az imah podoben slu4ai i kato se vidqhme nqkolko pati razbrah 4e tozi 4ovek nee za men bqh mn obarkana no ne sajalqvam za tova 4e ne sam se vlubila i ne sam tragnala s tozi 4ovek uspeh :)

Pesh0
01-03-2008, 14:29
Я си дай скайпа!!! :D :D :D

ZaI4I
01-03-2008, 14:31

1во Явно си влюбчива натура,което е лошо.
2ро Колко сте големи и двамата ?
3то Колко далеч са градовете?
4то Той дава ли ти някакви намеци,че и той те харесва?

ами аз на 13 той на 17...аз в Бургас той в София...ами той с всяко момиче така да го кажем се зарибява...хм абе ддз и аз....ама не искам да става това...ко да напрая че да го предодвратяяяя :|

kifla
01-03-2008, 14:40
Мацка я по-добре спри да пишеш с него щом си объркана.... :?

ZaI4I
01-03-2008, 14:45
Мацка я по-добре спри да пишеш с него щом си объркана.... :?

Апф ми кат не мога...Какво ми става..влизам и 1-вата ми работа е дали той е вътре...ходих с едно момче преди време...и го скъсах и аз нз защо просто вече нямах мерак за него...или може би заради този...и нали още ходех с другото момче и влизам аз в скайп и нито гледам дали гаджето ми е там а гледам 1-во не него... [-o< нз нз...

Freeminded
01-03-2008, 14:58
Мацко ей сега ще анализираме работата. Нека бъдем реалисти. Разликата между вас е 4 години. Реално погледната той е някакъв тип, който познаваш само на снимки, но повярвай ми, има много добри актьори. 1вото, което е, че той едвали ще дойде чак до Бургас, а на 2ра ръка седи и въпроса какво толкова си казва с теб. И аз съм си чатил с 13-14 годишни и чесно казано разговорите ми с тях са още по-безинтересни от колкото дори на живо с някоя на тази възраст. Ако питаш мен, това момче го е зачесала патката и ти му се връзваш да му пращаш снимки и да го възбуждаш с онлайн лиготии. Не го знаеш нито какъв е, нито дали не е някой извратен дето вечер практикува ръчна гимнастика над твоите снимки. Това е най-възможното, много по-възноно от колкото той да проявява реален интерес към теб като човек, от колкото като към някоя сладка кукличка, която лесно омайва с евтини лавчета. Осъзнай се, порасни 1-2 години. Намери си момче от твоя град и недей се впечтлява толкова от онлайн лиготиите.

BeBsItO
01-03-2008, 16:07
PRAVI SA mili4ka, te sa mom4eta i ti go kazaha napravo.... pak kvo ostava az da kaja..... prosto gi poslu6ai. vruzka,kakto kazvate vie ''zaribena v skupe'' e vazmojna smao ako ste ot 1 grad.... zasi4aqli ste se po ulicite i t.n....... ina4e tvoito e nevazmojno .....................

ZaI4I
01-03-2008, 16:41
Е мерси все пак :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Invisible'Paladin
01-03-2008, 16:41

Кофти работа :neutral: ..... но да си ти кажа....Разстоянието ще Ви бъде голям проблем.... стига да не е много далече де.....иначе....не мисля ,че има за какво да се притесняваш....нормално е да се влюбваш отново и отново...остава да решиш ти как ще постъпиш за напред не само с въпросното момче....ми въобще ... :wink:

....УспеХ \:D/

ZaI4I
01-04-2008, 09:13
Хора бяхте напълно прави,мерси за всичко :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Но вече просто не вярвам в скапаната любов :cry: :cry: :cry:

Invisible'Paladin
01-04-2008, 09:20
Хора бяхте напълно прави,мерси за всичко :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Но вече просто не вярвам в скапаната любов :cry: :cry: :cry:

...Хей :) ...недей така....любов има по целия свят.... ;-) ...не се отчайвай....просто бъди търпелива...и както се казва ...направи и ти нещо ,все пак момчето няма да ти звънне на вратата и да ти каже аз съм твойта любов... :? .......
Глупаво е да се тормозиш заради това....Усмихвай се и се оглеждай повечко :wink: ...
....Успех \:D/

elfish
01-04-2008, 09:27
Абе за годинките да не ти пука...аз съм с моя от 1 година и 5 месеца и си се обичкаме а тои е с 6 години по голям от мен...Другото което е и аз уча в друг град и се виждаме само събота и неделя ама тжа не ни пречи.... :-)

Много добре, ама виж тяхното разстояние към 300-400 км

elfish
01-04-2008, 09:43

Ей момиче !!! Ако ти си на снимката долу, искам да ти кажа, че си сладка и тоя, който ти е разбил сърцето заслужава голямо дърво :smt027 :smt071

ZaI4I
01-04-2008, 09:57
Да аз съм на снимката... :cry: :cry: :cry: :cry: и каква файда че съм хубава..... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: като не съм щастлива :cry: :cry: :cry: :cry: по добре грозна но щастлива... :cry: :cry:

Invisible'Paladin
01-04-2008, 10:00
Да аз съм на снимката... :cry: :cry: :cry: :cry: и каква файда че съм хубава..... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: като не съм щастлива :cry: :cry: :cry: :cry: по добре грозна но щастлива... :cry: :cry:

Глупости говориш....държиш се като лапе са...недей така :wink: ...
....вие жените сте много хитри :D ...давай избери си момче прелъсти го......ако не мислиш ,че е за теб....шута и следващия :wink:

Harum_Scarum
01-04-2008, 10:03

Познато до болка

elfish
01-04-2008, 10:04

Има време докато намериш щастието си ... все пак си на 13

boy toy
01-04-2008, 12:01
a be kvo stana hah tfa mom4e ot skypa ti e razbilo surceto taka li??Q kaji ko stanalo 4e mi e interesno :-D

Alabalaportokala
01-04-2008, 13:48
И как се влюби в човек който си виждала само на снимки и разговорите ви са били само по интернет ?

Отговор-нямате никаква перспектива двамата нито за сериозна връзка нито за каквото и да било. Използвай го като интернет приятел и нищо повече. И 1 съвет : не се захласвай по пичове от интернет които си виждала на снимки и са от други градове. Виж го на живо що за стока е...При подходяща светлина и добър цифров фотоапарат + малко намеса от фотошоп ще изглеждам като Брат Пит...

Сайтове за запознанства - Булшит...

VeSna
01-04-2008, 14:24
Защо ли ми е познато.... На мен преди пожече от 5 години ми разбиха сарцето много йестоко и от тогажа не мога да обичам и ако усетя че започвам се отдръпвам от момчето... Много е гадно - не искам да нараня никой а същевременно наранявам всички, които се опитат да стигнат до мен... до сърцето ми...

Шапка ти свалям че можеш пак да обичаш и че може би си влюбена - опознай го преди да хлътнеш, защото ако не е за теб много боли - без значение теб или него!

жижи
01-04-2008, 14:42
милата много гадно найстина ужасно ... и аз така си бях казала след един такъв слу4ай но ве4е не ми пука... абстрахираи се само това 6те ти кажа мацко ... просто спъне6 ли се стани огледай се и продължи не се от4аивай :) успех

elfish
01-04-2008, 14:46
споко ние те обичаме 8)

Мдаааааааа ние те обичаме ;-) :smt008

dreamerka
01-04-2008, 14:58
Ей...спокойно миличка....всичко минава и заминава! Пък и си още доста малка да срещнеш истинската любов...има много време пред теб (: Никой не остава сам...всеки намира половинката си,а за теб е още мнОоОооОго рано...онлайн любовта само наранява,повярвай ми минала съм по този път! Но не се самосъжелявай...време за момчета има! Ще намериш някой,още си малка.....!
Спокойно,мила....без сълзи! Я се стегни и си живей живота и да не ти пука! пък и любов на 13 години няма...това е увлечение,което ти прилича на любов :-) (хъг)

ANTIHUMAN
03-15-2008, 21:41
Pff ! Emi iztrii si skype ili kaji na nqkoi parolata si i toi da ti q smeni! I da stanete misli6 li 4e 6te stane ne6to ? Ti primerno jivee6 v Varna toi v Sofiq :D :D Kakva liubov? :-D To po princip liubovta nesy6testvuva tq e za slabite a az sym silen 8)

Rofl4e
03-15-2008, 21:43
Ah mili4ki ne razbrahte li ve4e 4e 4ustvata ne mogat da se kontrolirat i 4e idvat ei taka ot vatre...ha nemoje6 da si kaje6 nqma da se vlubvam.. :] mi davai da vidi6 kfo 6te stane s tva mom4e ot 4ata de..kfo mu se 4udi6 o6te..?

delitoooooooo
03-16-2008, 08:19
Това че са ти разбили сърцето не означава ,че никога повече няма да можеш да обичаш.. :cry: Погледани напред и моя съвет е ако наистина харесваш новото момче да го опознаеш наистина добре ,за да не се разочароваш след време пак...може пък да е за добро да се влюбиш в него :neutral:

напълно съм съгласна опитай но трябва добре да го опознаеш за да си сигурна че няма да стане издънка