View Full Version : Объркана работа :(
дойде и моят ред да пусна тема...не ми се искаше ама кво да правя...няма на кой друг да си излея мъката и да ми даде съвет...та проблема е следния...:
от около 1 седмица ходя с едно момче...в началото сичко супер...ама последните дни нещо не върви...2 дена не съм го чувала нито нищо...днес една приятелка ми каза че го е видяла с други момчета пред тях....аз отново му звъннах но нямаше отговор...и нз вече..почвам да се притеснвам и нз кво да си мисля...и ми писна вече да съм с някой за по 2-3 седмица макс 3 месеца... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: моля ви кажете какво да правя...да продължавам ли да го трърся или да го оставя на мира...в началото каза че не му се занимавало само с некви флиртове и с ходена за по 1 седмица..каза че бил "сериозен"...май се видя колко е сериозен ;(
тнкс предварително...
‡-КукЛъТЪъ-‡
01-03-2008, 14:33
според мене не го търси ти не си някоя играчка с която той може да си играя изчакаи го да ти звънне тои ако го направи значи че все ощте мисли за тебе ако ли пък не забрави го :| :| :|
Не го търси ,може да има някакви проблеми и затова сега да не му е много много до теб.Остави го ..той ако иска ще те потърси. ;-) И по-ведро и ти ще срещнеш някой с който ще си за повече от флирт за седмица две.Успех! =;
Не му звъни повече, не го търси. Не му се слагай сама в ръцете, нека той те потърси. Ако не те потърси до седмица-две - значи вече не сте заедно.
mumiikataa
01-03-2008, 14:39
мм ако тва е истина,забрави го,но ако по някъв начин можеш да се свържеш с него,поговорете.а на колко сте?
мм ако тва е истина,забрави го,но ако по някъв начин можеш да се свържеш с него,поговорете.а на колко сте?
ами аз съм на 15, а той на 19...познаваме се от 2г и просто не очаквах нещо подобно от него...
InLoVeBaby
01-03-2008, 14:47
Изчакай още няколко дни ... ако не те потърси, не се отчайвай ами го забрави, защото просто не си заслужава.
амчи върви го виж де като толкова искаш,но според мен щом не те търси значи не те и харесва,каквито и проблеми да има тоя човек можеше поне веднъж да ти се обади :-# явно не е за тебе :!:
Aко си хубава(Даже си вервам!) отиди и му кажи, че е гей и че искаш да го гледаш как танцува, изпотен на задна прашка. Ако си грозна се научи да готвиш. Да готвиш. Изключително важно. Чак след това можеш да мислиш за пластични операции и колекции от гуменки.
ами да ти кажа...не съм от онея "принцески" ама ставам :D иначе готвенето си го мога по default...
а относно него днес говорих и с най-добрия му приятел и той ми вика че можел да има работа...или да си е забравил тела някъде...но нз...направо ще... ](*,) :-s
Съгласна съм с повечето мнения...по-добре не го търси повече, ако наистина държи на теб, сам ще те потърси...Успех! :)
oli_kozovska
01-03-2008, 19:30
mi spored mene prosto nedei da go tursi6 i ako nali spored mene az znam kakvo ti e za6toto na brat mi gadjeto toi ne q obi4a6e i tq edin put po4na da mi se oplakva kak i e bilo mu4no oba4e ti nedei da trugva6 po tozi put budi silna i go iz4akai toi da ti zvunne za6toto toi tebe ne moje da te zabravi koloto i da iska vse pak sled kato ste bili 4ak ot 2 godini zaedno toi tebe nqma da te zabravi toi 6te ti se obadi za6toto toi te poznava mnogo dovre i taka spored mene 6te ti se ibadi ama ....... nedei da se mu4i6 ako iska6 malko da te razveselq eto az sum na 12 godini bez maitap i az si haresva edin ot moq blok e nqma kak da mu go kaja nali ama neka sega da se vurnem na temata prosto nedei da mu se obajda6 i toi vse nqkoga 6te ti se obadi za6oto ne moje nikoga da ne go napravi tova e spored mene drugo ne znam kakvo da ti kaja tova e aide bb :)
nicolepcd
01-03-2008, 19:31
Мии... май е по-добре да не го търсиш и да му "досаждаш", защото той така се чувства сигурен, че е желан и търсен... Не го търси... и ако наистина те обича, ще почувства липсата ти, и ще те потърси :wink: (дано стане така, ако е свестен, де :D ) Абе... какво мога да кажа... " :? мъже"
punkrock
01-03-2008, 19:43
Изчакай той да те потърси..
Остави го той да те потърси.Ти си си направила труда и си го направила, сега той да се сети.