PDA

View Full Version : Объркана работа :(

Lashes
01-03-2008, 14:26
дойде и моят ред да пусна тема...не ми се искаше ама кво да правя...няма на кой друг да си излея мъката и да ми даде съвет...та проблема е следния...:
от около 1 седмица ходя с едно момче...в началото сичко супер...ама последните дни нещо не върви...2 дена не съм го чувала нито нищо...днес една приятелка ми каза че го е видяла с други момчета пред тях....аз отново му звъннах но нямаше отговор...и нз вече..почвам да се притеснвам и нз кво да си мисля...и ми писна вече да съм с някой за по 2-3 седмица макс 3 месеца... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: моля ви кажете какво да правя...да продължавам ли да го трърся или да го оставя на мира...в началото каза че не му се занимавало само с некви флиртове и с ходена за по 1 седмица..каза че бил "сериозен"...май се видя колко е сериозен ;(
тнкс предварително...

‡-КукЛъТЪъ-‡
01-03-2008, 14:33
според мене не го търси ти не си някоя играчка с която той може да си играя изчакаи го да ти звънне тои ако го направи значи че все ощте мисли за тебе ако ли пък не забрави го :| :| :|

kifla
01-03-2008, 14:37
Не го търси ,може да има някакви проблеми и затова сега да не му е много много до теб.Остави го ..той ако иска ще те потърси. ;-) И по-ведро и ти ще срещнеш някой с който ще си за повече от флирт за седмица две.Успех! =;

MoHuTo
01-03-2008, 14:39
Не му звъни повече, не го търси. Не му се слагай сама в ръцете, нека той те потърси. Ако не те потърси до седмица-две - значи вече не сте заедно.

mumiikataa
01-03-2008, 14:39
мм ако тва е истина,забрави го,но ако по някъв начин можеш да се свържеш с него,поговорете.а на колко сте?

Lashes
01-03-2008, 14:43
мм ако тва е истина,забрави го,но ако по някъв начин можеш да се свържеш с него,поговорете.а на колко сте?

ами аз съм на 15, а той на 19...познаваме се от 2г и просто не очаквах нещо подобно от него...

InLoVeBaby
01-03-2008, 14:47
Изчакай още няколко дни ... ако не те потърси, не се отчайвай ами го забрави, защото просто не си заслужава.

vodka_f
01-03-2008, 15:22
амчи върви го виж де като толкова искаш,но според мен щом не те търси значи не те и харесва,каквито и проблеми да има тоя човек можеше поне веднъж да ти се обади :-# явно не е за тебе :!:

Lashes
01-03-2008, 19:12
Aко си хубава(Даже си вервам!) отиди и му кажи, че е гей и че искаш да го гледаш как танцува, изпотен на задна прашка. Ако си грозна се научи да готвиш. Да готвиш. Изключително важно. Чак след това можеш да мислиш за пластични операции и колекции от гуменки.

ами да ти кажа...не съм от онея "принцески" ама ставам :D иначе готвенето си го мога по default...
а относно него днес говорих и с най-добрия му приятел и той ми вика че можел да има работа...или да си е забравил тела някъде...но нз...направо ще... ](*,) :-s

elsy
01-03-2008, 19:26
Съгласна съм с повечето мнения...по-добре не го търси повече, ако наистина държи на теб, сам ще те потърси...Успех! :)

oli_kozovska
01-03-2008, 19:30
mi spored mene prosto nedei da go tursi6 i ako nali spored mene az znam kakvo ti e za6toto na brat mi gadjeto toi ne q obi4a6e i tq edin put po4na da mi se oplakva kak i e bilo mu4no oba4e ti nedei da trugva6 po tozi put budi silna i go iz4akai toi da ti zvunne za6toto toi tebe ne moje da te zabravi koloto i da iska vse pak sled kato ste bili 4ak ot 2 godini zaedno toi tebe nqma da te zabravi toi 6te ti se obadi za6toto toi te poznava mnogo dovre i taka spored mene 6te ti se ibadi ama ....... nedei da se mu4i6 ako iska6 malko da te razveselq eto az sum na 12 godini bez maitap i az si haresva edin ot moq blok e nqma kak da mu go kaja nali ama neka sega da se vurnem na temata prosto nedei da mu se obajda6 i toi vse nqkoga 6te ti se obadi za6oto ne moje nikoga da ne go napravi tova e spored mene drugo ne znam kakvo da ti kaja tova e aide bb :)

nicolepcd
01-03-2008, 19:31
Мии... май е по-добре да не го търсиш и да му "досаждаш", защото той така се чувства сигурен, че е желан и търсен... Не го търси... и ако наистина те обича, ще почувства липсата ти, и ще те потърси :wink: (дано стане така, ако е свестен, де :D ) Абе... какво мога да кажа... " :? мъже"

punkrock
01-03-2008, 19:43
Изчакай той да те потърси..

koalka
01-03-2008, 19:44
Остави го той да те потърси.Ти си си направила труда и си го направила, сега той да се сети.