PDA

View Full Version : Мразя я тая любов

kifla
01-03-2008, 18:30
Толкова много вече го мразя това чувство любовта :cry: Как може да идва така от нищото и да кара да страдаш след това :cry: Толкова е гадно всичко ..колкото и да обичаш някой знаеш че той никога повече няма да е с теб,но държиш в себе си това чувство и малко или много неможеш да избягаш от него ,не можеш да се скриеш да го изтриеш от съзнанието си .Дори и да срещнеш след това някой друг ,който да ти направи впечатление..просто не е същото и най-ужасното е ,че така не само започва да те боли от всичко ,но и малко или много караш и всеки около теб да страда по някакъв начин. :cry:
Защо трябва да се получи така ...заЩо :cry:
Винаги ли ще боли?Винаги ли ще нараняваме тези ,който не го заслужават?Винаги ли любовта кара хората да се променят малко или много ? :cry:

Fallen`Angel
01-03-2008, 18:37
Винаги ли любовта кара хората да се променят малко или много ? :cry:

Да, любовта ни променя така, че после да не можем да се познаем. Боли винаги от любовта, но когато тя ни кара да се усмихнем нищо друго не може така да ни накара да се усмихнем така, както тя.

kifla
01-03-2008, 18:39

Да, любовта ни променя така, че после да не можем да се познаем. Боли винаги от любовта, но когато тя ни кара да се усмихнем нищо друго не може така да ни накара да се усмихнем така, както тя.
Да но и нищо друго не може да те накара да те заболи ужасно :cry:

babity
01-03-2008, 18:50

Може! Нож ^^

Направи ни демострация!!!

babity
01-03-2008, 18:56

Може! Нож ^^

Направи ни демострация, прережи си вените!!!!

Ти си грозен ^^

А ти си умопомрачаващо тъп!!! :---)

ZaI4I
01-03-2008, 19:03

Може! Нож ^^

Ти си грозен ^^

ахам ,подкрепям

babity
01-03-2008, 19:03

Може! Нож ^^

Ти си грозен ^^

Копеле, ти си грозен. Сериозно. Каквото и да кажеш се пренебрегва ^^

Копеле...наистина направи нещо по въпроса с простотията си, мноо е зле положението при теб... като за начало: АЗ СЪМ МОМИЧЕ, ОЛИГОФРЕНЧЕ! :---) А за момчето, което визираш... при всички положения е повече от теб в който и да е аспект! ;) :---)

nicolepcd
01-03-2008, 19:26
Оф, тоя със спагетите да земе да го махнат от тоя сайт, че само проваля темите... Обирай си спагетите, и си намери по-добро занимание :D Като ядене на спагети например... :razz:
А към момичето... ми в такива моменти всеки се чувства като тебе, ноо... затова хората живеят с години... а именно тези години заличават спомените... След време ще забравиш всичко... без да се усетиш... ще срещнеш точният човек, и ще се замислиш, че всъщност си забравила за лицето "Х" , което няякога те е било наранило... Сега е трудно да разбереш... то и аз не се разбирам :D , но наистина ще стане така :wink:

П.п Не съм екстрасенс :? Таа... УСПЕХ!!! \:D/

MoOnLiGhT_ShAdOw
01-03-2008, 19:39
Любовта винаги боли, но не е ли именно тази болката, която ни кара да се чувстваме живи? А и още нещо, това, че не можеш да я приемеш правилно в живота си, било то дали е споделена, или не е, не значи, че е такова ужасно чувство.

elsy
01-03-2008, 19:39
А към момичето... ми в такива моменти всеки се чувства като тебе, ноо... затова хората живеят с години... а именно тези години заличават спомените... След време ще забравиш всичко... без да се усетиш... ще срещнеш точният човек, и ще се замислиш, че всъщност си забравила за лицето "Х" , което няякога те е било наранило... Сега е трудно да разбереш... то и аз не се разбирам :D , но наистина ще стане така :wink:
+1
Докато има такива, които нараняват, любовта ще боли! Просто наистина е нужен "точният човек", които да ни накра да се чувстваме щастливи, а не наранени!!! Докато още съществуват такива, които се подиграват с чувствата на другите, такива, които лъжат или които не отгововарят на нашите чувства - ще е така, за съжаление :cry: :-#

MoOnLiGhT_ShAdOw
01-03-2008, 19:45
+1
Докато има такива, които нараняват, любовта ще боли! Просто наистина е нужен "точният човек", които да ни накра да се чувстваме щастливи, а не наранени!!! Докато още съществуват такива, които се подиграват с чувствата на другите, такива, които лъжат или които не отгововарят на нашите чувства - ще е така, за съжаление :cry: :-#
В интерес на истината ние сами си причиняваме всичко, не мислите ли? Ние сме тези, които искат онова, което не могат да имат. Искаме онова, невъзможното, с което няма начин да сме. Ние си избираме да се влюбим в неподходящия човек, нали? Не сме подвластни чак до таква степен на съдбата, а на предвидимата човешка природа...

koalka
01-03-2008, 19:54
Не си избираш към кого да имаш чувства.А когато нямаш чувства към момче, което те обича - да, нараняваш го, но няма как.Просто насила не стават нещата.И когато любовта не е споделена, страдаш...Затова хората не спират да търсят истинската и споделена любов и не губят надежда, че ще я срещнат.

nicolepcd
01-03-2008, 20:21
+1
В интерес на истината ние сами си причиняваме всичко, не мислите ли? Ние сме тези, които искат онова, което не могат да имат. Искаме онова, невъзможното, с което няма начин да сме. Ние си избираме да се влюбим в неподходящия човек, нали? Не сме подвластни чак до таква степен на съдбата, а на предвидимата човешка природа...
Ми не съм на твоето мнение, защото един човек не е виновен, че се влюбва... :? Не смятам, че ако си намерила правилният човек, ще има невъзможни неща, защото рано или късно тези двама думи ще са си заедно... Миии... да ви кажа... никога не съм се влюбвала чаааааааак тоооолкова, че да знам какво е да те наранят, но все пак това си е "природа" . Двама души рано или късно се събират... :wink: И всички лоши моменти се забравят, и остава само надеждата за доброто бъдеще :-)