Влез

View Full Version : Страшно съм объркана

nekfa___
01-03-2008, 18:39
Първо ЧНГ на всички,желая ви само хубави моменти и много щастие....

Сега към проблема...казвам се Савина и съм на 15..има едно момче,той ме обича ужасно много,не ходим още но ще стане в следващите дни..Всичко между нас е мн открито,говорим си за чувствата и всичко е ясно..казвала съм му че го обичам и наистина понякога усещам че е така...Но в др случаи се съмнявам и сякаш искам да съм сама...немислимо е да му го кажа това,такава мъка беше докато си признаем чувствата,а аз да му кажа че се съмнявам..но той е толкова сериозен във всичко,а аз..понякога имам чузството че съм влюбена ужасна много,друг път се плаша ,чувствам че искам да съм сама и да флиртувам..а в същото време му казвам че го обичам..daite mi saveti predvaritelno vi blagodarq

Insatiable
01-03-2008, 18:52
Ами, мацка, ще си изтървеш шанса ако продължаваш така :) Винаги ще има флиртове, спокойно, ама ще ти омръзнат и ще ти се прииска сериозна връзка ама нааа.... :)
Оффтопик I_Love_Spaghetti! и аз обожавам спагети! 8-)

Insatiable
01-03-2008, 19:00

БРАВО! Сега, след като целият свят разбра, спокойно можеш да ми дадеш 10 лева.
Make me 8-)
Айде стига сме спамили темата на момичето!

kifla
01-03-2008, 19:02
Просто се наслаждавайте един на друг и не му мисли толкова много =D>

ice_f90
01-04-2008, 07:09
Просто се наслаждавайте един на друг и не му мисли толкова много =D>
+1 riskuvai ima6 4uvstva a i toi kam teb a straha vinagi go ima

simba007
01-04-2008, 07:14
mi verno 6te ima mnogo flirtuve zatova budi s nego za da nesajalqva6 posle kazvam go ot li4en opit

marmalad4e
01-04-2008, 07:21
да флиртуваш може винаги...но явно имаш 4увства към него - не го губи. а колкото до това , 4е понякога искаш да си сама- всеки го иска понякога:) важното е 4е имаш 4увства към него. рискувай и опитай :wink: винаги можеш да прекратиш една връзка, но не винаги да я запо4неш, ако си я отказала

Invisible'Paladin
01-04-2008, 07:40
Ами, мацка, ще си изтървеш шанса ако продължаваш така :) Винаги ще има флиртове, спокойно, ама ще ти омръзнат и ще ти се прииска сериозна връзка ама нааа.... :)

+1 \:D/ .............любов любов като Картов....но..Уви понякога не е суров :grin: :grin: :grin: :mrgreen: :smt007 :twisted: :smt003 :smt006