Влез

View Full Version : Няколко въпросчета

cowwing
01-03-2008, 21:49
Здраевйте, бих желал да получа отговор на няколко въпроса (ще помоля да няма СПАМ). Та така :

1. Обикновено с приятелката ми използваме качествени презервативи (най-вече SPORTEX), но има и случаи, когато ползваме от най-менташките - ония, които са 20 ст., корейските, в сива опаковка, сещате се. Та въпроса ми е, има ли голямо значение м/у отделните видове презервативи ? Има ли нещо по-рисковано в употребата на такива презервативи ?

2. Според вас кой е най-добрия презерватив от серията на SPORTEX и защо ? А с какъв презерватив се увеличава продължителността на акта /от коя серия, кой модел/ ?

3. Пречи ли вместо да се измие пениса с вода след изпразване, да се почиства с кърпичка или хартия ?

4. Може ли да е фатално, след свършване в презерватива 1-2 минути да се продължи акта, докато все още пениса е в ерекция ? П.С. всеки път, когато правя така проверявам дали случайно не е скъсан презерватива, нямало е проблеми. Но май не е хубаво да продължавам така, а .... ?

5. Болката в гърдите може ли да бъде признак за бременност ?

Това е засега, което ме интересува, ако се сетя друго ще допълня. :)

Kanela
01-03-2008, 21:59
1.Няма особено голяма разлика.Всичко зависи от поставянето и лубрикирането.
2.Не знам.
3.Да,пречи.Трябва да се изпишкаш и измиеш..или поне с МОКРА кърпичка...
4.Не е фатално
5.Болката в гърдите е признак на разтеж на гърдите или ПМС

shadow4e
01-03-2008, 22:07
Отговарям набързо на въпросите ти, защото в момента нямам друга работа :) Но ти си чакай да дойде някой по-компетентен, че с презервативите въобще не съм навътре.

1. Аз пререзвативи не ползвам, но в този фолум някой беше написал веднъж, че тези от 20 стотинки били една идея по-дебели от другите. Не знам до кобко е вярно, не съм пробвала.
2. На Спортекс не знам, но на Дюрекс е Performa. Не съм го ползвала, но доста хора казват, че помагало. Важно е да нве купуваш тънки, защото при тях усещането е по-силно и сътвотне е нормално да свършиш по-бързо.
3. Няма проблем, но е хубаво да се мие от хигиенна гледна точка, защото после е кофти като засъхне под кожичката. Често се получава и после да остане там неприятна миризма. Не че е чак толкова неприятна, де, мен такива неща не ми пречат. :)
4. Не бих го пробвала.
5. Болките в гърдите могат да бъдат защото е в овулация, или защото скоро ще й идва овулацията, или скоро ще й идва менструацията и въобще през целия месец. Мен сега ме болят, въпреки че не съм в нито една от изброените фази, а не съм и бременна.