Влез

View Full Version : Случка

cityplovdiv
01-04-2008, 06:12
Моля за съвет или малко житейски опит , отскоро ходя с едно момиче , и двамата сме девствени , пробвахме да правим секс , но на мене все не ми ставаше ( учудващо защо никога не е ставало така :)) или пък когато ми ставаше не мога да и го вкарам , т.е. много е тясна пробвах с пръсти , но както и да е , моля ви за съвет как да процедирам другия път :D И не се подигравайте много.

lips_of_anegel
01-04-2008, 06:23
еми в крайна сметка трябва да има малко пове4е натиск,нали не така 4е да я заболи......но вие 6е прецените .....но най добре е лубрикант,не съм запозната мн с тези не6та(не ми и трябва,нямаме си такива проблеми :-$ )мофа само тва да ти кажа

yu
01-04-2008, 07:34
ne ste edin za drug.... :? ;t.e nes1vmestimi ste :?

marmalad4e
01-04-2008, 07:38
вси4ко става с практика :) така 4е опитвайте докато не се полу4и..
нормално е първия път да не стане :wink:
и не се притеснявайте толкова- когато се притесняваш несъзнателно се стягаш, а това за моми4ето е решаващо :) затова я предразположи, за да се 4увства готова и сигурна
успех

jujulinkaa
01-04-2008, 07:49
има 100 такива тема ::: ам.. сложи им възглавница под дупето и ти бъди отгоре (мисионерска) :)

dial_for_murder
01-04-2008, 08:58
moje i tq otgore ;)

Invisible'Paladin
01-04-2008, 09:00
Накарай я да легне не леглото разкрачена а , ти скочи от шкафа в нея.........може и да влезне така :D :razz: :razz: :razz:

Kanela
01-04-2008, 09:16
ne ste edin za drug.... :? ;t.e nes1vmestimi ste :?
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
По темата-Остави я тя да е отгоре.Отпусни се-като свикнеш с нея,ще ти става.. :-P

BUFERKATA
01-04-2008, 09:19
Това за шкафа може да го пробваш хааххахаха .Да ти обобщя от всички постове в един.1.Трябва и двамата да го искате-много е важно да имате желание.2.Да не ви е срам,страх и т.н.3.Отпуснете се,се пак това не е контролно в училище.4.Мисионерската е най-добре за момичето,което и е за първи път.Слагай възглавницата под дупето и.5.Целувайте се,пробвай с пръстите няколкото пъти,възбудете се до maximum и чак тогава пробвай - бавно не бързаш за никъде!Лека по лека бавничко,натискаш,спираш за момент в едно положение,после пак нежно и така.Казвам ти да е нежно,защото ако не е така ще я наплашиш от секса,че и на колене да я молиш няма ти пусне :-D

o7ka43na7a
01-04-2008, 10:12
Това за шкафа може да го пробваш хааххахаха .Да ти обобщя от всички постове в един.1.Трябва и двамата да го искате-много е важно да имате желание.2.Да не ви е срам,страх и т.н.3.Отпуснете се,се пак това не е контролно в училище.4.Мисионерската е най-добре за момичето,което и е за първи път.Слагай възглавницата под дупето и.5.Целувайте се,пробвай с пръстите няколкото пъти,възбудете се до maximum и чак тогава пробвай - бавно не бързаш за никъде!Лека по лека бавничко,натискаш,спираш за момент в едно положение,после пак нежно и така.Казвам ти да е нежно,защото ако не е така ще я наплашиш от секса,че и на колене да я молиш няма ти пусне :-D

+1 :smt023

cityplovdiv
01-04-2008, 10:31
dobre saglasen sam , no vse oshte me pritesnqva tova che stava mi huq ama spada sled malko kato ni6to ne pravq :D i prezervativa otiva na kino :D

BUFERKATA
01-04-2008, 10:39
Ам или се притесняваш още или...просто не виждам друга причина брат(аз съм момиче,ама нали ги знайш лавчитата из плд :wink: ) и просто и кажи или тя може сама да се сети да ти направи свирка или нещо такова- няма начин да не е готов след това :)

vlubeni_sulzi
01-04-2008, 10:51
Здравейте!Реших да не правя цяла тема,относно моите 2 въпроса.Знам,че това,което ще питам е супер тъпо,но се надявам някой да ми отговори.(все още не съм навътре в нещата,поради възрастта си.Но то просто стана...без да сме го планирали)Значи преди няколко дни ми беше за първи път.Приятелят ми беше влязъл в мен,но не целия.Супер много болеше,имаше и кръв,но на сутринта не чувствах никаква болка като някои мой приятелки. :roll: И затова се опасявам,че детствената ципа не е скъсана.Възможно ли е при такава болка и кръв това да стане?Другия въпрос е същия като на cityplovdiv-"dobre saglasen sam , no vse oshte me pritesnqva tova che stava mi huq ama spada sled malko kato ni6to ne pravq i prezervativa otiva na kino ".Незнам защо,но както е възбуден моя човек и най-малкото разсейване-звън на телефон или нещо друго,го връща в нормалното му състояние.И после целувам го,галя го,но не мога да го възбудя :( #-o Кажете ми какво да правя и в този случай.Благодаря на всички,заели се с проблема ми.

BUFU994
01-04-2008, 11:10
Моля за съвет или малко житейски опит , отскоро ходя с едно момиче , и двамата сме девствени , пробвахме да правим секс , но на мене все не ми ставаше ( учудващо защо никога не е ставало така :)) или пък когато ми ставаше не мога да и го вкарам , т.е. много е тясна пробвах с пръсти , но както и да е , моля ви за съвет как да процедирам другия път :D И не се подигравайте много.

пич дай някаква снимка ма момичето че да можем да преценим дали е нормално че не ти става или ще трябва да ходиш на лекар

Zarazata
01-04-2008, 11:56
вси4ко става с практика :) така 4е опитвайте докато не се полу4и..
нормално е първия път да не стане :wink:
и не се притеснявайте толкова- когато се притесняваш несъзнателно се стягаш, а това за моми4ето е решаващо :) затова я предразположи, за да се 4увства готова и сигурна
успех +1

DIVINE_TIME
01-04-2008, 18:52
Е оказва се,че наистина няма лесни неща в този живот ... :wink:
Според мен е нормално,имайки предвид факта,че сте неопитни. Спокойно! С опити,с много практика ще се получат нещата! Най-важното е да сте спокойни и да се въоръжите с търпение и желание. Еми това е. Успех!

vlubeni_sulzi
01-04-2008, 19:13
Хора,някой ще ми помогне ли за моя проблем?Или тук се отговаря избирателно;на активните потребители? :-k

aLakaZam
01-04-2008, 19:31
Е ти да не си дефектен :lol:

ThePainIsReaL
01-04-2008, 19:48
Хора,някой ще ми помогне ли за моя проблем?Или тук се отговаря избирателно;на активните потребители? :-k

Относно първия въпрос.. това е строго индивидуално колко ще те боли и дали ще боли. Може да те боли първите 10 пъти, може да не те боли другия път. Иначе хименът е разкъсан.. но така или иначе окончателно се маха след раждане.
Не се притеснявай.. просто се отпускай и наслаждавай на секса. Може да боли още няколко пъти, но после ще е хубаво.. ако имаш вяра в него

Втория въпрос го забравих.. извинявай..
питай пак.. че не ми се търси :-#

BUFERKATA
01-05-2008, 07:39
Влюбена сълзичко моята най-добра приятелка абсолютно същото и се случи,ама не можеш да си представиш,че ми зададе същия въпрос!Според мен хименът се е скъсал,може да не е бил целия,но все пак...Пък и + това ако искаш наистина да знаеш по-добре отиди на гинеколог.Не е нужно да казваш на родителите си и така нататака(както повечето съветват,защото много малко хора го правят,но ету споменах го :) ).Та за гинеколога...той ще ти каже със сигурност!И на мойта фр. това и казах,не можем да кажем,защото нито виждаме,нито може да ти кажем със сигурност.Но според мен се е разкъсал :-|

BUFERKATA
01-05-2008, 07:44
А относно втория....ммм...може би се притеснява,може да има някакъв проблем.Затова говори с него,питай го какво става,стряска ли се као звънне телефон какво има и т.н.Ако няма нищо особено под ръчичка и на лекар ;-) (btw да не те притесня сега,предполагам нищо му няма,просто с практика ще стане) ;-)

ludoto_f
01-05-2008, 07:58
Сексуалната игра е важна много!
Трябва да сте махимално отпуснати, да не сте напрегнати!
Защото иначе ще я боли! :) И ние с моя приятел пробвахме 2-3 докато стана... :);) Не се притеснявай! Но знай, че може да я боли! Говори й, успокоявай я :) Не се притеснявайте след няколко опита ще стане! :)

vlubeni_sulzi
01-05-2008, 10:36
Благодаря,момичета.Значи не напразно ми похвалиха този форум :smt007 Аз знаех за него и понякога съм влизала,но най-накрая реших да се регистрирам.Иначе той беше отпуснат,в свой води както се казва.Аз се притеснявах,защото ми беше за първи път :) Благодаря за хубавите съвети! =P~