View Full Version : Възраст-разлики
Invisible'Paladin
01-04-2008, 10:25
Имало е такава тема преди , но не я намирам , извинявам се предварително....
По темата....бих искал да разбера мненията на момичетата...каква е вероятността едно момиче да тръгне с по малко момче на години...разлика 1г. ако трябва да съм точен :roll: .....
Вярно е че...повече се предпочитат батковците....но все знам ,че го има момента момичето да е по голямо...но колко всъщност чести са тези моменти ? :neutral: ....Естествено говоря за разлика само в годините..а физически момчето е по-голям на ръст и въобще не му е на годините физиката му.... :-D .....
....Интересува ме вашето мнение.... ::: ....
:smt006
Sweet__Dream
01-04-2008, 10:32
Edna godina ne e problem,no zavisi ot momi4eto.Ako te obi4a tova nqma da predstvlqva pre4ka za neq.
tedy_slavova
01-04-2008, 10:33
ако момичето харесва момчето и наистина го обича възраста няма значение. но ако ти я харесваш и незнаеш неините чувства признаи и своите и ще разбереш дали си заслужава момечето или си намери друга. вероятноста да тръгне с теб е голема.
amadeuskb
01-04-2008, 10:34
Пич 1 година е нищо! ;)
Пич зависи само и единствено от нивото на момчето. Моята приятелка е 7 години по-голяма от мен. Прави си изводите.
ами няма голямо значение възрастт аз лично не си падам по лигави момчета всичко в граница,но определено детското държание ме отблъсква,та мисълта ми беше,че държанието играе голяма роля в това дали ще те хареса или не :)
RedBless
01-04-2008, 11:05
Няма никакво значение. Стига да си се обичат хората...
crazy_lazy_girl
01-04-2008, 11:25
vsi4ko opira do momi4eto ;-) Ako te xaresva i to mnogo moje bi 6e tragne s tebe.Oba4e ako e nqkoq ligla i te xaresva ama ne iska da si xvane po-malko gadje 6ot frd-kite i 6e i se smeqt moje i ni6ty da ne stane! :?
ZAVISI OT MOMI4ETO! :!:
asi_basi
01-04-2008, 11:47
spored men 1g nqma nikakvo zna4enie, 6tom ne izglejda6 na po malak i na viso4ina i ako ne se darji6 kao hlapak vse o6te, togava nqma zna4enie :), ako tq te haresva naistina togava nqma da i puka ;). znam 4e sega momi4etata tarsqt batkovci, 6tot...i az nz za6to, kazvat 4e ne se darjali hlapa6ki i neznam si kvo, ama ne vsi4ki batkovci sa seriozni, prosto se kefqt kato sa s po golemi mai . ako tq te haresva nqma da i puka za godinite ;)
Insatiable
01-04-2008, 12:38
Както казаха по нагоре - една година е нищо :)
Познавам една двойка, при която момичето е на 18, а момчето на 15 :-D (момчето е по-голямо на ръст де). Тъй че спокойно... :)
не е важно да изглеждаш по-голям, а да се държиш като такъв ;)
crazy_lazy_girl
01-04-2008, 13:07
eee 1 godina ne e ni6ty!Predstavi si i dvete mi babi sa po-golemi ot dqdovcite mi{malko typo sravnenie ama tfa dokazva 4e v lubofta nqma ni6ty nevazmojno!} :P :P :P
fernando_f1
01-04-2008, 13:15
1godina ne e nishto.ako i dvamata se obichat zashto da ne sa zaedno?no v povecheto sluchai momcheto trqbva da e napred s materiala.imam edin priqtel, na 16godini beshe gadje s 27godishna(trudno za obqsnenie).kato cqlo nqma granici. :smt006 uspeh!!!
Invisible'Paladin
01-04-2008, 13:31
Ми става въпрос за мой много добър приятел...той е на 16 а тя 17...
....мога да кажа спокойно м,че той не се държи лапешката...напротив напълно сериозен човек ( като мен :smt006 ) ...Той я харесва доста....и тя го харесва много но колко знам аз като приятел...смисъл приятели са...споделят си всичко...прегръщат си се....тя редовно го търси за да контактува с него...в скайп когато влезне с когото и да си пише той винаги е на първо място от контактуващите....но все пак тя е на 17г. ....познавам я добре...мисли доста добре като за възраста си...и при двамата няма изблици на лиготия и т.н. :? ...за това ми е интересно какво бихте казали по темата...и Ви благодаря за вложения труд.... :wink:
Nqma nikakvo zna4enie na kolko e.Imam edin poznat 4iqto priqtelka e 5 godini po-golqma ot nego.Ako ima lubov vsi4ko e ok se edno koi na kolko e :)
h0t_bAbE
01-04-2008, 14:13
zvu4i dosta sldky :-) 6tom se haresfat i si dopadat,godinite ne sa ot zna4enie :smt008 8)
nicolepcd
01-04-2008, 15:17
Миии... сега като гледам... е станало модерно, но и аз си мисля, че няма нищо лошо... обичат ли се двама души... всичко останало е без значение :wink:
Една година разлика въобще не си личи, особено, ако момчето изглежда по-голямо.Аз примерно не предпочитам батковците...това си е въпрос на предпочитание, но пък спокойно - разликата не се усеща.
just`stay`strong
01-04-2008, 17:27
виж сега ако трябва да съм честна с теб много малко момичета тръгват с по-малки момчета и сега ще ти кажа и причината, вие до 18-19 год. мислите за съвсем различни неща от тези за които мислим ние,ние мислим едва ли не само за момчета и им отдаваме всичко, а вие имате други неща още в главите, не искам да ми се обиждаш, не го казвам за дате обидя, но просто съм се убедила в това. Е не на 100% сте така но поне 80%.Само момче с възгледи на по-голям може да си хване по-голяма приятелка.Имам такива приятелки даже тя 89набор и ходи с 92набор, но просто защото той не е на акъла на 92 разбирашш ли?Момичетата си търсят батковци защото имат какво да научат от тях.
ThePainIsReaL
01-04-2008, 17:35
Имала съм такава връзка.
Не беше най-сполучливата, но беше вълнуваща. А годините някак си въобще не се коментираха. Голям праз..
имам позната коя вече за втори пореден път е с момче 2 години по-малко от нея и не е проблем.
С моя мъж разликата ни е близо 2 години, като аз съм по-голямата.
Ако трябва да съм 4естна, такава разлика не е от особено зна4ение, щом двамата се оби4ат, но не е и като да не се усеща. Поне на моменти.
Има го и моментът с коментарите от познати, приятели и т.н. Винаги се появява по някой, който ще се подиграва, ще пуска злобни забележки, може дори да се опита да влияе на единия от двамата, за да ги раздели. Като цяло връзка, в която моми4ето е по-голямо, се приема по-трудно. Но ако имате желание и не ви пука от останалите, нещата съвсем спокойно могат да ви се полу4ат. :)