PDA

View Full Version : Моля за съвет!

kreed18
01-04-2008, 21:02
Здравейте!
На втори януари се случи нещо което ме разтрои доста.. Моля за съвет!!! :(
В сряда бях на купон у приятел ... тогава дойде и едно момиче към което изпитвах нещо ,но не бях сигурен точно какво е.... с нея по-принцип се държа като идиот,гледах да странича от нея и да бъда възможно най-далече от нея ...
(Много бързо се привързвам към някого,а и не бях сигурен какво изпитва тя към мен - това е причината) Бях объркан.Тя е най-добрата приятелка на бившето ми гадже.. може би и това има принос за да се държа така....
Същата вечер когато тя дойде на купона ми стана кофти.. можех само да гадая дали тя изпитва нещо към мен...но най-вероятно тя бе по-несигурна от мен... ставайки въпрос за чувства...
Тя ме заведе в 1 стая и започнахме да си лафкаме .. доста конфузно беше... просто неможех да и кажа какво изпитвам ....поговорихме малко - помълчахме доста..... и се завърнахме на купона.... тогава явно тя реши да вкачи няколко чашки... (за което много сажелявам ](*,) ) ... тя със нейната приятелка отидоха на терасата да пушат .. и ме извикаха и мене.... аз седях и просто ги слушах,докато другото момиче невлезна вътре.... тогава тя ме прегърна и целуна... аз бях във шок..знаейки че това може да не е истинско,а просто да е под влияние на алкохола... :-k аз веднага и казах да идем в другата стая да поговорим... но вместо това започнахме да се целуваме... .това което неспирах да и говоря бе ,че аз не съм за нея и че утре като се събуди ще съжелява за това което е направила..въпреки това май и на двамата ни бе яко в този момент.. (Живей за мига – казват някой)
Днес си писахме и се едно нищо не е станало...
Дайте савет ? Какво да предприема ?

DekoDenev
01-04-2008, 21:11
brat ako pita6 mene nai na oferta si e da ikjesh kvo e stanalo ve4erta i che sa moje da izbira ili da trugne s tebe ili da hvashta gorata tva e moito mnenie

kreed18
01-04-2008, 21:17
brat ako pita6 mene nai na oferta si e da ikjesh kvo e stanalo ve4erta i che sa moje da izbira ili da trugne s tebe ili da hvashta gorata tva e moito mnenie

ООО тя много добре знае какво е станало вечерта... явно неиска да си спомня ... или просто чака стъпката от мен ... :(

Rush_girl
01-04-2008, 21:52
Пробвай...Нищо не губиш 8)

DivoTo_KoTe
01-04-2008, 22:00
Ем пробвай,покани я да излезете на кафенце,поговорете си и най-важното да не е пила.Не им говори за онази нощ,започнете на ново

kreed18
01-05-2008, 08:43
Тоест прелагате да не се връщаме в миналото... да не я питам кво мисли за оная вечер.. ами просто да забравя и да почним от начало.... ? Аз и незнам дали воабще ще може да почним отначало де... дали има смисъл... всичко е толкова навързано..... :(

Harum_Scarum
01-05-2008, 09:17
Пробваи се питаи я дали иска да излените на някаде заедно и т.н.

kreed18
01-05-2008, 16:38
Ясно... ще опитам... няма да и говоря за миналата вечер...

koalka
01-05-2008, 16:43
И аз ще кажа - опитай.Сега може да не говори за това, защото й е неловко сигурно и се притеснява, но колкото и да е било под влиянието на алкохола, все пак трябва малко от малко да те харесва, поне да си й симпатичен, за да те целуне.

kreed18
01-05-2008, 16:47
Да .. и аз се успокоявам така че поне малко съм и симпатичен... тя е адски особенно момиче... Е значи каквате да не се притеснявам от това че съм ходил с нейната приятелка.. мене тва много не ме притеснява де.. притесняваме това че с нея говорим на различни езици.. (образно)и ако наистина бъдем заедно ... то най-вероятно ще бъде за кратко .. нз :(

dIdiTy_bE
01-05-2008, 16:51
Не ти ли мина през ума че може би наистина мн се е притеснявала и след като е ударила 3-4 чашки да и дошла смелостта само че сега да се притеснява какво си мислиш за нея ....абе то жените сме мн сложни ама наистина най-добре е да си погожорите занапред какво ще става :wink: \:D/

kreed18
01-05-2008, 16:56
Ми да ..дойде ми на ум такова нещо... Но... както казах тя е мн особенна.. не е хората които се трогват леснои не е от хората дето са притеснителни... май тряа да късмет да действам.. - само това остана... апък каквото стане ...
Притесняваме че тя дори не показва че е имало нещо.. се едно не е станало нищо ...Незнам защо го прави...

Ch0c0la73
01-05-2008, 18:04
of poznata istoriq..emi 6tom si pi6ete i vmukni v 4ata "a we tva ot kuponaa .. samo pod vlianiety na alkohola li go naprai ? smisal da go zabraim tva det e stanalo ili .." se ne6ty 6e ti kaji i 6e vidi6 ko 6e stane tq sig ne iska da spomenava za tova ili za6toto ne e sig v 4usvtvata si ili zatova 4e ne e sig v tvoite ;]