Влез

View Full Version : много смешно..но кажете плс

Jarred
01-04-2008, 23:41
ами ..какво да ви кажа...отчаян съм от живота.. пишката ми е малка.. четиринайсе санта...(бах мааму и прасе...) и.. гаджето ме тормози... всеки път като правя секс и тя ми вика "давай даавай..отпусни шланга.." та по тоя случай оня ден щеше да си го отнесе по без да иска за вкъщи..питам я аз..викам и "ми добре де.. в торбичка или на части, да ти ги завия поотделно.." направо умът ми не го побира...

айде ..дай акъл Винето...(ут де ли да гу земиш да дадеш...) :razz:

lifestealler
01-04-2008, 23:47
Na kolko si?

Jarred
01-04-2008, 23:51
На 18 :) смея да отбележа че още не съм си минал шибания побертет,поради някой фактори съм си още дете :) както се вижда от другите постове не и по акъл!

lifestealler
01-04-2008, 23:59
Emi 6tom ne si minul prez pubertat chakai . Pri nqkoi e burzo nqkoi e bavno nqma se kosish

Jarred
01-05-2008, 00:11
Пределно ми е ясна картинката :) просто реших да разконспирирам някой от многото циврения във форума които са напразни.
Признавам,че не един път ми се е разваляло настроението при мисълта, но съм прекалено наясно,че нищо не може да се промени а и не е от значение голямо.
Следи постовете ми по форума и ще разбереш за каква разконспирация говорим.
Нормалният размер е от 13 до 15 а не малкия :) тва си е по проучвания на много български и чужди сайтове.

Greetings.

lifestealler
01-05-2008, 00:29
Ami togava ko se kosi6 :D :D :D

MapTa
01-05-2008, 00:37
spored men makar che sum momiche i ne znam kak tochno shte reagirate na moite razsujdeniq,no az mislq che tova si e do genetika i nai-mnogo da ti porasne s oshte 1 sm. No ne se kosi imam edin priqtel deto mu e 15 i se chuka strahotno... :oops:

Jarred
01-05-2008, 00:47
чакайте бе хора.. кой е казал че се кося :-) (ops обърках емотикона хахаха :-D ) имах впредвид :D реших да иронизирам една близка до моята тема само че писана от момиче, боли ме тва коет го имам колко е голямо.Няма значение пак казвам.

пс. Е щом се чука страхотно..значи вече не сте на приятелски начела :D (бъзик)

Greetings.

Lofe_sexXx
01-05-2008, 02:10
ами ..какво да ви кажа...отчаян съм от живота.. пишката ми е малка.. четиринайсе санта...(бах мааму и прасе...) и.. гаджето ме тормози... всеки път като правя секс и тя ми вика "давай даавай..отпусни шланга.." та по тоя случай оня ден щеше да си го отнесе по без да иска за вкъщи..питам я аз..викам и "ми добре де.. в торбичка или на части, да ти ги завия поотделно.." направо умът ми не го побира...

apf moq e 18 i mi sa struva malak .. ima 1 pi4 s nad 22 s 2 top4eta maina kolko jeni e minal toq nee istina :-s :-s

Jarred
01-05-2008, 04:12
там вече незнам.. :) хаха малък-голям тва е пололжението ако на някой не му харесва - бегом до пълна промяна..там кака Гала ще помогне.. :D

Viktor-pro
01-05-2008, 06:22
НЕсе бой ве пич какъв ти си е такав...

Моя на 14г беше - 13
На 15г беше- 14-15

Са на 16г. е кам 16 расте до 21г доколкото мисля :-P

ludoto_f
01-05-2008, 07:24
Еми тогава какво ти пука?
Като за теб не е важно колко е голям!?
А и това не е най-важното така че! :P

Povlekan
01-05-2008, 13:53
НЕсе бой ве пич какъв ти си е такав...

Моя на 14г беше - 13
На 15г беше- 14-15

Са на 16г. е кам 16 расте до 21г доколкото мисля :-P

+1

olive_oil
01-05-2008, 17:20
абе я й тегли една на тая!!! какъвто, такъв!

Quasar
01-05-2008, 18:19
пффф 12см стигат останалото е лакомия...а и най чувствителна вагината е на входа си...поогледай малко...смени техниката...и повече няа да иска повече от 2-3см навътре ;)

Criss_Angell
01-05-2008, 20:03
Бате хич да не ти пука ще дойде време ще стане 25 санта и ще се чудиш какво да ги правиш !
Времебате както т ими казваше вчера!

Невротичка
01-05-2008, 21:34
Нормалният размер е от 13 до 15
Може би в отпуснато състояние? :Р
Доколкото сочи моят опит (а и на приятелки) - нормалния размер - разбирайте най-често срещания - е 16-17-18 см., пък не вярвам всички да сме попадали само на свръхнадарени ;р

Истината боли.

Jarred
01-08-2008, 00:27
epa taka pishe v povecheto bg i chujdestranni saitove.. ddz.
Sorry che si razvalqm imidja i pisha na latinica..no vmomenta nqmam dostap do druga klaviaturna podredba.

Greetings.

WaKo
01-08-2008, 08:28
Доколкото сочи моят опит (а и на приятелки) - нормалния размер - разбирайте най-често срещания - е 16-17-18 см., пък не вярвам всички да сме попадали само на свръхнадарени ;р

Истината боли.
Пък ти си мерила с линийка преди да почнете да се чукате и затова го твърдиш толкова уверено, нали? :evil: Махни от тия размери по 1-2 см преувеличение на момчето, което ти го е казало и вече идваш до реалните размери

Невротичка
01-14-2008, 17:00

Истината боли.
Пък ти си мерила с линийка преди да почнете да се чукате и затова го твърдиш толкова уверено, нали? :evil: Махни от тия размери по 1-2 см преувеличение на момчето, което ти го е казало и вече идваш до реалните размери

На двама от моите съм им мерила лично с линийка. Единия 17, другия 18. И на око като гледам и на другите им е било що годе толкова.

tutif
01-14-2008, 21:43
dulbo4inata na vlagali6teto e ne pove4e ot 13 , 14 santima taka 4e da ne ti puka ne ti trqbva pove4e

devisil
01-15-2008, 09:14
Здрасти и от мен. Не разбирам защо се притесняваш. Според мен 14 сантиметра никак не са лош размер, като се има предвид,че средната дълбочина на влагалището при жената е към 10-12 сантиметра. Ако все пак девойката ти се оплаква от размера ти, опитайте пози, които стесняват входа на влагалището и правят проникването по-интензивно и при акт усещането е коренно различно. В интернет е пълно с такива материали.

smvassilev
01-15-2008, 09:24
Брадър дължината няма такова значение не се коси толкова... По-важна е ширината, както казваше една позната: "Не е важно да е дълъг да ти чопли червата, а да е дебел да ти пукат ребрата!" :D Просто нервни укончания много навътре няма, най-силното инервирата област е при отвора. Затова по-добре дебел отколкото дълъг :wink:

А ако нищо не помага идвай при мен в Японията... Тука японците са с миниатюрни пишлета и японките така ни се радват на чужденците, че не е за разправяне :-D

SMoKe_BoY
01-15-2008, 09:27
Брадър дължината няма такова значение не се коси толкова... По-важна е ширината, както казваше една позната: "Не е важно да е дълъг да ти чопли червата, а да е дебел да ти пукат ребрата!" :D Просто нервни укончания много навътре няма, най-силното инервирата област е при отвора. Затова по-добре дебел отколкото дълъг :wink:

+1

Bousz
01-15-2008, 10:17
Nz dali 6te mi povqrva6 ama i az sam v sa6toto polojenie :D karai da e veselo bratle i az nesam si minal poberteta (mamamu da ...)ama rano ili kasno tova 6a stane(i az sam na +18)taka 4ee ...

suunlight
01-15-2008, 20:37
Здрасти и от мен. Не разбирам защо се притесняваш. Според мен 14 сантиметра никак не са лош размер, като се има предвид,че средната дълбочина на влагалището при жената е към 10-12 сантиметра. Ако все пак девойката ти се оплаква от размера ти, опитайте пози, които стесняват входа на влагалището и правят проникването по-интензивно и при акт усещането е коренно различно. В интернет е пълно с такива материали.

На приятелката му п**ката е от друг вид .. от мн дълбоките .. яма ..
и ти са прай на голяма е*ачка кат ти разправя,че ти е малък .. то треа я питаш въобще дали ш си намери х*й за .. ае мн груба станах .. ама на всички ни е ясно .. Нормален ти е размера .. има време ако порасне .. кефи са .. ако не .. пак ..
Всеки приказва еднно и съшо и на всеки ни е ясно това ..
Приятелката ти .. нейната вече сложна .. кой ли ще успее да я задоволи както трябва ..

mir4ovski
01-16-2008, 11:56

razbiram 4e ti e sku4no i 4e nqmash kakvo da pravi6 ma samo drankate gluposti..... :smt010

amatorium
01-16-2008, 12:39
Nishto ne mojesh da napravish osven da spresh da se pritesnqvash i da kompensirash s jelanie i umeniq. :|

Zarity
01-19-2008, 14:34
На 18 си и ти е 14 см???Амммм,нз мисля,че не е чак мноо малко,ама познаам момче дето няя 16 и му е 22см :shock: :shock: :shock: :D

aciko
01-19-2008, 14:36
На 18 си и ти е 14 см???Амммм,нз мисля,че не е чак мноо малко,ама познаам момче дето няя 16 и му е 22см :shock: :shock: :shock: :D
Е всеки е различен,бе!
Не може на всички да им е по 22 см.

Zarity
01-19-2008, 14:42
Е всеки е различен,бе!
Не може на всички да им е по 22 см.Ясну де,просто казвам :-| Инааче,каам на пича дет е пуснал темата да не му пука,важното е как работи с него :D