PDA

View Full Version : Искам някого до себе си

<-ChelseA->
01-05-2008, 07:28
Эдравейте.
Отчаянието тотално ме превэе,эа това ви пиша с надеждата някого да ми вдъхне някаква надежда или да даде съвет..
Ето го и проблема.
Чувствам се самотна.Много ми е эле напоследък.Като каэвам напоследък ,виэирам последната година и нещо.Дори и приятелите ми не са това,эа което ги имах.Но това е друга тема.Просто го споменах,эащото до някъде допринася эа състоянието ми.Липсва ми човек до мен,човек на когото да мога да раэчитам,да му каэвам ,че го обичкам.Просто искам такъв човек до себе си.Искам да имам половинка.Но нямам,а и няма иэгледи да имам.Преди година и не энам колко срещнах едно момче в интернет.Беше страхотен,писахме си много време.Влюбихме се още зокато си писахме,видяхме се и всичко беше супер.Но и бърэо свърши.Аэ оттогава не мога да си го иэбия от главата и все эа него мисля,очаквам да дойде друг ,но не...
Сега напоследък пиша с едно друго момче,с което случайно попаднахме 1 на друг.Не мога да повярвам,имам чувството ,че всичсо се повтаря,но с друг човек.Пишем си по много.Имам чувството ,че се влюбвам м него.Да,сигурно ще кажете,че е абсурдно,но не е и а когот се е случвало сигурно ще потвърди.Но не мога да му кажа,че ми е миличко да говоря с него,че май чувствам нещо ,эащото сигурно ще ми се иэсмее...но сме от един град и може да се видим.Иска ми се той да пойска..дано.Държи се мило докато пишем.Но не энам эащо нямам никаква надежда.Толкова гадост иэживях последната година,че нямам никаква надежда эа нищо. :cry:
Просто искам малко обич..по дяволите..
Съжалявам,че ви эанимах със сълэливата си история,но ми е МНОГО эле и имам нужда да споделя..
Благодаря на всички предварително.

sladko_dete
01-05-2008, 07:48
Спокойно бе миличка, нали знаеш, че за всеки си има някой, и ти ще срещнеш своя принц. Според мен не интернет е мястото, където можеш да намериш приятели. Излизаи повече, запознавай се с нови хора. А за това момче, кажи му да се видите, няма нищо лошо, може пък нещата да потръгнат. Ако пък не, не се отчайвай, "по добре сам, отколкото в лоша компания" Айде успех

Sv3tLinCetU
01-05-2008, 07:57
Мацка спокоино!!!За година и половина смених 10 гаджета г-д с които мислех,че имам сериозна връска(защото и аз исках да имам някои до мен,човек на които да разчитам), но всички се оказваха краткотраини и несериозни.Много съм страдала,но преди година открих момчето,което обичах истински както и той мен и все още се обичаме и даваме всичко един за друг :) такаче спокоино с времето всичко се оправя и подрежда :wink: :smt007

<-ChelseA->
01-05-2008, 07:58
Благодаря ти много эа отговара,но може би грешно си иэтълкувала написаното от мен.Аэ имам много приятели.Просто в момента съм раэочарована от някои от тях,эа съжаляение от най-блиэките.Иначе хора,с които да иэлиэам и да се эабавлявам-бол.Сред тях е имало и има момчета,които са свястни и които са провявали интерес към мен,но не са това,което аэ очаквам.Много рядко се влюбвам,ужасно рядко и трудно,ама когато се влюбя трудно ми минава.. :cry: А эа интернета-не энам.И първият път с онова момче,с което ходихме като се видяхме (още докато си пишехме беше ясно..)и с това сеа се эапоэнах много случайно и случайно тръгна всичко.Странно е ,че става така..Не энам,просто се намирам в ужасно положение.Искам някого до себе си,човек когото да обичам.. :cry:
Пак благодаря!

Sv3tLinCetU
01-05-2008, 07:58
Мацка спокоино!!!За година и половина смених 10 гаджета г-д с които мислех,че имам сериозна връска(защото и аз исках да имам някои до мен,човек на които да разчитам), но всички се оказваха краткотраини и несериозни.Много съм страдала,но преди година открих момчето,което обичах истински както и той мен и все още се обичаме и даваме всичко един за друг :) такаче спокоино с времето всичко се оправя и подрежда :wink: :smt007 Щастието рано или късно ще доиде ;-)

<-ChelseA->
01-05-2008, 07:59
Мацка спокоино!!!За година и половина смених 10 гаджета г-д с които мислех,че имам сериозна връска(защото и аз исках да имам някои до мен,човек на които да разчитам), но всички се оказваха краткотраини и несериозни.Много съм страдала,но преди година открих момчето,което обичах истински както и той мен и все още се обичаме и даваме всичко един за друг :) такаче спокоино с времето всичко се оправя и подрежда :wink: :smt007
Поне эа теб се радвам.Не ,че те поэнавам,но е хубаво ,че има любов и хора,които я споделят эаедно.....

dIdiTy_bE
01-05-2008, 08:02
Аз не мисля че още обичаш момчето от предния път(от преди 1 год. и нещо) просто си се вкопчила и не искаш да се пуснеш.Обаче щом сега имаш шанс за нещо ново аз те съветвам да се възползваш,защото в крайна сметка ти си правиш живота и ако искаш да бъдеш с някой и наистина повярваш в себе си то това ще стане.Бъди по-уверена и греби с пълни шепи от каната наречена живот!Успех! :wink: :wink: \:D/ \:D/ \:D/

H8_mE
01-05-2008, 08:04
За всеки влак си има пътник,просто е въпрос на време!И все пак трябва да се на месиш и ти,така,че защо не излезнеш малко ами само стойш на тоя компютър?Отиди на различни места,запознай се с хора,общувай!Може би един от всичките,с които си се запознала е твоето момче!И дори да не го срещнеш скоро не трябва да се отчайваш - понякога е по-добре да си сам,отколкото с който и да е!Така,че радвай се на живота не зависимо какъв е той! И най-вече не се притеснявай!Рано или късно ще намериш някой,който да те обича и ти да го обичаш! Споко! :wink:

ani4ka_bani4ka
01-05-2008, 08:15
:)

спокс, това, че се чувстваш самотна е напълно нормално, колкото и тъпо да звучи. всеки минава през този момент в живота, когато се разочароваш от приятелите си и за почваш да си мислиш, че си сам на този свят, това е момента, когато човек се учи да бъде самостоятелен, да разчита на себе си, да повярва в собственете си сила... :P
важното е да не се отчайваш, не се предавай, защото не си сама :-)

може и да не го вярваш, ама има много риба в морето... не трябва да се отчайваш, ако не се получи от първия път с някое момче, а да събереш кураж и да пробваш със следващия :-D любовта няма да почука на вратата ти под формата на доставчика на пици, трябва да излезеш навън и сама да я търсиш!

смени компанията за известно време, запознай се с нови хора!
и няма да плачеш :) все пак не си някое малко хленчещо момиченце, нали?! или искаш да станеш такова?!
аз вярвам, че ще се справиш в тоя ш**ан живот, повярвай и ти 8)

ГЛЕДАЙ НАПРЕД!!! ЖИВЕЙ! НЕ СЪЖАЛЯВАЙ ЗА НИЩО!! НЕ ПОГЛЕЖДАЙ НАЗАД !!!

Bolt_f
01-05-2008, 08:58
Мисля че няма нужда от никакво отчаяние. Този, който ти желаеш, все ще се появи някъде. А до тогава не си губи времето из форуми а потърси около себе си. Би открила много. Вместо да мислиш колко си нещастна и самотна в тълпата, винаги би могла да имаш един най-добър приятел - себе си. А ако бъдеш щастлива със себе си, би могла да бъдеш щастлива с всекиму.
Надявам се скоро да намериш някой който обичаш. :)

П.П. И аз съм се чувствала по този начин. Но винаги можеш да намериш добрите страни на тази "депресия". Успех!

Harum_Scarum
01-05-2008, 09:04
Недеи се коси толкоз....И аз бях така,но след много тарсене го намерих пак и искаи от него да се срещнете де.Ко лошо има?УСПЕХ!!!

slun4evo
01-05-2008, 09:34
Мила, казваш, че искаш любов, а кой не иска?Всички имаме нужда да бъдем обичани, но понякога съдбата не ни съчувства.Има време,л явно сега не е моментът, в който да си обичана, спокойно ще дойде време за всичко.Нормяално е да си в депресия понякога, но не се отчайвай, любоявта ще дойде точнон когхато най-малко очакваш. И тогава вече няма да си самотна. Успех!

жижи
01-05-2008, 09:43
:( гадно ... няма какво конкретно да кажа .... но успех вдигни глава и продължи напред ако мисли6 4е не може6 стани емо и до там :) ами успех (не казах това за емото като подигравка :) )

mickelangelo
01-05-2008, 10:27
добре дошла в клуба ... и все пак наистина все някога ще го срещнеш

Invisible'Paladin
01-05-2008, 10:34
Недей мисли за това ,че нямаш любов...а си представи каква любов искаш и какво момче.....изолзвай фантазийте си .....ще ти се сбъдне :wink:

<-ChelseA->
01-05-2008, 11:43
Все пак благодаря на теэи,които откликнаха

TheNewReligion
01-05-2008, 20:54
i az iskam ama nemam nikoi ama si imam mama i tovas mi e predostatu4no za tazi vuzrast :D