Влез

View Full Version : Влюбена в приятел.Сега накъде? :(

AiKaTa
01-05-2008, 11:29
Здравейте на всички...за много години :)
благодаря предварително на тези който ще дадат отговор на темата ми...
Приятел с който се познавам от 8 години, ходеше с мн добра моя приятелка която познавам от 12 години, бяха заедно 3 години...аз ги запознах и бях неотлъчно с тях,борех се заедно с тях за връзката им помагах когато можех.Но всичко свърши...
Въпросният приятел (ще го наричам Д.),беше с мен на нова година.Във вихъра на купона,и под въздействието на алкохола с Д. започнахме да разменяме погледи,прегръдки,целувки.. .
и така прекарахме цялата нощ заедно...беше страхотно изживяване...
лошото обаче дойде сега,когато аз нямам очи да погледна момичето което беше с него за да й кажа какво се е случило...
а още по-лошото е,че имам чувства към Д.!Познавам го добре и виждам,че случилото се не му е безразлично,но не и колкот на мен..Незнам как да постъпя сега.Иксам да бъда с него,но е нечестно спрямо другото момиче,а и дори незнам как да му кажа всичко,което чувствам... :(

koalka
01-05-2008, 11:36
Ами, няма да е зле да поговориш с това момиче.А и все пак всичко между тях е приключило, нали?Ако все още има чувства и ти е приятелка няма да е много хубаво....
Според мен трябва да признаеш чувствата си, пък и на него не му е безразлично.Дори и да не го направиш, всичко ще се разбере.Поговорете и решете как ще е най-добре. :wink:

nicolepcd
01-05-2008, 11:41
Ами... ти каза, че всичко между Д и приятелката ти е свършило... А щом е така, не виждам защо те е срам да погледнеш момичето #-o А за момчето... наистина, поговори с него, или просто намекни какво чувстваш, може нещо да се получи :wink:

Invisible'Paladin
01-05-2008, 12:05
Когато най-добрия ми приятел разбра ,че съм си харесъл неговата приятелка , а тя всъщо ме харесваше.....а имаме на предвид ,че той беше луд по нея...Въпреки всичко когато разбра за нас като истински приятел .....ме потупна по рамото...и ми каза ,че се радва за нас... и ми пожела да съм щастлив с нея.... :wink:

.......така ,че прави ви изводи ако мислиш ,че ти е истинска приятелка..........кажи й всичко...тя ще те разбере... :wink:

...Успех \:D/

marmalad4e
01-05-2008, 12:17
съгласна съм, 4е трябва да говориш и с двамата.без разговор нищо няма да е както трябва.пък тя, ако ти е приятелка, би следвало да се радва за теб и да няма нищо против, нали все пак между тях няма ве4е нищо \:D/

sladkoto8801
01-05-2008, 12:19
priqtelki trudno se namirat i to istinski.a ako tq oshte si go obi4a,zashtoto 3 godini ne sa malko vreme -shte i malko kofti.no rano ili kusno vsi4ko se razbira taka 4e po dobre i kaji po skoro za 4uvstvata si kum mom4eto.su6to taka govori i snego -toi kakvo misli.pojelavam ti USPEH :)

TheNewReligion
01-05-2008, 23:35
kaji io vsi4ko puk kak 6e reagir poprincip e nein problem , no ti gledai da ne stane tvoi za6toto igarata mnogo 6te zagrubee =D> :?

Presley
01-06-2008, 05:49
Ако приятелката ти,с която той е ходил вече не иэпитва чувства към него и и е беэраэличен,не виждам какъв е проблема.Ако наистина вече няма нищо между тях,няма повод да се притесняваш и да имаш проблеми със съвеста.Но ако все още съществува нещо между тях,или пък тя има чувства към него,вероятно ще и стане много кофти..
Ако първият вариант е валиден,кажи и беэ питеснение.Но ако е вторият,по-добре эамълчи и не прави нищо,эащото може да се стигне до скандали :D