Влез

View Full Version : Отношението ...

Buhtaaa
01-05-2008, 18:57
така незнам дали тази тема я има ... не съм и търсила мн мн ...тъй като сега ми е дошло искам да си изкажа проблема и се надявам следващите посетители да споделят дали и те имат подобен проблем и как се справят започвам от там че на първ поглед отношенията ми с родителите са супер сички ми се кефят как се разбирам с майка ми баща ми ... как им казвма за момчетата които харесвам или имам връзка с тях ( е не и нещата които правим) ... сичко е така но само привидно ... проблема е следния те ме карат да се чувствам изолирана нямам вечерен час всеки път е различен ... най често се случва да е 7 и 30 в петък 9 ако ходя на дискотека .(а аз съм на 16 без няколко дена)... затрупват ме с въпроси ... имам чувството че баща ми ме следи защото знае неща и има информация за неща които съм правила преди 100 милиона година а тези неща за били умело прикрити ... просто не издържам днеска пак пропуснах поредното хоме парти защото знаех че нашите няма да ме пуснат .... не издържам .... просто не издъжам .. :( ще се надявам да ми кажете как се справяте ако имате подобни проблеми ако не как бихте постъпили .... :(

NArKoTiChE
01-05-2008, 19:33
Az nqmam chak takiva ogranicheniq, no pri men gadnoto e che iskat vinagi da idvat da me vzimat ako veche e tymno ili pak nqkoi da me dokarado nas. Po princip spodelqm sys maika si dosta neshta, no i kazvam samo tova koeto tq iska da chue :-D ostanaloto go zapazvam za sebe si. Predi postoqnno me pitaha kade otivam, s koi i taka natatak dokato edin den ne si pogovorihme malko i az im obqsnih che ne e nujno da se pritesnqvat tolkova za men. Ot tozi den na tatak neshtata pochnada da se podobrqvat malko po malko, no hubavoto pri men e che te poznavat pochti vsichkite mi priqteli i sa spokoini.
Po temata opitai se da pogovorish s tqh i da im obqsnish che ti ne si oshte malkoto momichence i imash nujda ot svoe sobstvenno lichno prostranstvo. Syshto taka se opitai da im obqsnish che 7 chasa e malko ranichko i povecheto hora v 7 chasa tepyrva tragvat da izlizat. Tova e ot men, nadqvam se da sym ti pomognala :---)

LofYou
01-05-2008, 20:06
Много кофти така .. Аз лично нямам такива проблеми с наще преди 1 седмица станах на 17 и още от миналата година с нащще сме се разбрали че в петък ис ъбота ако искам ходя на дискотека и се прибирам дори и в 4 .. НО задължително преди да ходя трябва да предопредя родителите ми .. за да не се притесняват ... =D>

Madness
01-06-2008, 13:22
И въпреки че ти им се доверяваш много и им казваш такива неща,те ти нямат доверие и не те пускат...хах
Е за тва наще нищо не знаят...щото и така и така доверие ми нямат...

Presley
01-06-2008, 14:18
Научи се да пишеш,бе!

LaDy_DaQnA
01-06-2008, 15:36
И въпреки че ти им се доверяваш много и им казваш такива неща,те ти нямат доверие и не те пускат...хах
Е за тва наще нищо не знаят...щото и така и така доверие ми нямат...

i az sym a sy6tiq princip na6te po4ti ni6tu neznaqt za men i se prit mnogo pyy i az gi lyja 6toto iny4e voob6te nqma nikyde da me puskat...malko e lo6o taka ama kato se nalaga kfo da praim.... :? opitvam se da izmislq nekfo re6enie ama...... :S ne se polu4ava

EniTyYy
01-06-2008, 16:23
:razz:
аз съм най-зле ! преди около месец избягях с 2 момичета и 3 момчета..та имах много причини: майка ми казва,че съм била много разпусната,била ми дала много свобода и т.н :D да де да ама то една свобода...пуска ме в 5 и иска 5:50 да съм в нас ! сега ше кажете,че преувеличавам,но НЕ даже изобщо
пускат ме само с 1 момиче :cry: другите се не стават,се си намира причина да не ме пуска :-#
когато някой ми звъни идва да проверява...за тва и избягах де ! не че сега ме пуска ама поне седмица без нея си беше купон от сякъде :smt003

EniTyYy
01-06-2008, 16:28
а когато иска да знае нещо винаги я лъжа ! Така и така не ми вярва..за кво да си тровя нервите да и обеснявам ?! Тя е страшно досадна :-|
когато се скараме аз си събирам нещата,стигам до вратата и тя ме спира..уж съжалява а след 15 мин пак същото ! :cry:
има къде да отида ама се пак...

chipi_kaoo
01-06-2008, 16:47
Научи се да пишеш,бе!
Това ще оправи ли проблемите на човека? :D :-P

mimencety_
01-08-2008, 18:10
za sajalenie i az imah sy6tiq problem i go razre6ih s mn mn mn mn mn mn mn skandali krqsaci karanici sabirane na bagaji i tem podobni i eto kak

:arrow: edna ve4er sasedkata za poreden pyt kaza na maika 4e pu6a i tq mi se razvika skarahme se (estestvenno) i az si vzeh 4anti4kata i izlqzah ot tam zapo4na i skandala ne slede dylgo moje bi sled 30 min tq mi zvanna i mi kaza da se pribiram 6toto 6tqla da me nameri az taka i ne se pribrah vednaga,hodih na kafe svyr6ih s kafeto i nakade sled okolo 1 4as sled kato mi zvynna az se pribrah tq po4na da vika koeto e normalno za neq i men mi kipna i po4nah da q obijdam s mn gadni dumi kazah i 4e ne zaslujava da mi byde maika,4e za men te e nqkakva nepoznata i tq se razreva no az ne se trogvah i v razgara na skandala izvednyj tatko vleze i kaza da se karame po tiho sled tozi moment nz to4no kak no nie zapo4nahme da si govorim,na neq i stana mn my4no i mn syvesno pita me kak trqbva da stane po dobra maika i kakvo ne haresvam v neq az i izbroih 214525478 ne6ta koito ne haresvam i taka stoqhme i si govorihme prosto i kazah 4e ako iska da se razbirame i da se slu6ame ne trqbva da me ograni4avat tolkova i da mi zabranqvat dadah i nqkolko saveta kak se gleda da6terq na 17 god i tq ve4e e razli4na postavih si tvyrdo i qsno usloviqta i i kazah 4e 6te izbira ili men kakvato sym ili bez men tq se syglasi pogovorihme si mn dylgo vreme po4ti 5 4asa az i razkazah nqkoi ne6ta za men i taka

nadqvam se 4e nqma saveta mi da ti se stori mn dylyg i da go pro4ete6 opitai ako maikati e 4ovek (makar4e moita ne be6e) 6te se polu4i
uspeh :-)

theEXPLOITED
01-09-2008, 08:24
Отношенията ми с родителите ми са повече от странни-общуваме само по телефона-да казвам им почти всичко,спестявам някои неща за да не получат инфаркт .........и така,не ми забраняват или поставят вечерни часове,защото знаят че няма да ги спазвам,брат ми понякога се интересува от това къде ще ходя,но до толкова че да не изпусне някое яко парти и така.Понякога ми се е искало да имам нормално семейство,но само в извънредни единични случаи -АЗ СИ ОБИЧАМ ЖИВОТА!