Влез

View Full Version : дали съм много грешна ;(

_M1rkA6t0_k0tI_
01-05-2008, 20:38
лошо много лошо направих и стигнах до някои изводи .. пиша го не толкова за да получа отговор колкото да ми олекне защото не искам да споделям на човек който познавам особено за да не се разбере че вече много хора знаят ... :( на 29ти заминах на лагер с моето училище и още 2 училища беше много яко всичко още от влака .. миналата година на 21ви декемри беше концерта на даскалото ми направи огромно впечатление едно момче от горните класове което свиреше на пияно а приятелката му пееше но аз ги харесвах заедно естествено ми хареса много момчето но за мен това момиче беше най-красивото в цялото даскало та това момче дойде в купето което бях аз беше много студено и се бяхме сгушили много яко после се преместихме където имаше парно и почнахме да си приказваме много приятно и да се смеем и си правехме разни номера и аз се оплезих и всички се хванаха за главата как може да имам такъв език и пристигнахме сутринта на 30ти в хотела спахме всико беше 6+ даже много повече почнахме да пием с другите училища от 5 6 часа а моето училище се бяха отцепили ( те са 12 клас и ги разбирам ние всички останали бяхме 9ти 10) и вечерта всички бяхме пили вече и това ?сното момче слезе долу в диското танцувахме вече даже изтрезняхме всички но ние пак си танцувахме и той започна да ме целува но така ме награби че реших че е залитнал и се дръпнах но след като започна да ме целува по врата ушенцето и да ме опипва ми стана ясно че не е залитнал и аз го питах пиян ли си но явно не ме чу и не го питах 2ри път .. и така цялата дискотека ни видя как ме грабва на ръце и ме тръшна на сепарето всички му викаха изказан на приятелката си и той им сочеше средни пръсти и им отговаряше е*ете си майката не ми пука .. качихме се в стаята и правихме секс... беше невероятно но не бяхме в неговата нито в моята стая и си заминахме всички се бяха качили вече и чакаха да освободим стаята след като излязохме аз слязох на долу а той отиди в неговата стаята и всички браво браво и му направихма мечка .. на другата вечер беше нова година и бяхме разпределени на масите по училища ... и аз седях до него а той бил казал на единия си приятел да седи до него за да не стане нещо но вече бяхме седнали ... и пиха пиха аз не пих и ми беше много скучно и си мислех че ми е обърнал гръб и си говорех с един негов приятел който ме караше да правя някакви формички с език и аз му казах че само ако ме напие мога да го направя на масата и той наистина ме понапи но знаех какво правя в момента в който аз имах алкохол в чашата момчето с което бях се обърна за секунда и ми даде наздраве за 3 минути си изпих алкохола в чашата и той пак ми сипа и почна да ме гали по крачетата да ми говори разни неща на ушенце и ми спомена че ако си изпие чашата с алкохол задръшките пак падат и ще ме награби но вчера не е било на алкохолна основа а просто ме е желал.. аз си замълчах и продължихме да е галим по краката и аз го галех с нокти от вътрешната страна на дънките и ми прошепна че ако го хвана за х*я 10те секунди които го спират да ме сграбчи ще изчезнат и аз се дръпнах защото знаех че не е правилно и той го знаеше .. казахме си че и на 2мата ни е много кофти защото си има приятелка от 2 години но ни е било страхотно .. но това че ми каза че всичко му е харесало повече от колкото с приятелката му не променя нещата и аз също съм съгласна защото секса не е най-важното в една връзка ... след няколко чашки и голямо колебание от негова страна изпи цяла бутилна ром и 1/3 от уйскито и преди полунощ аз отидох до тоалетната .. той ме видя че излизам и е излязал след мен влязах и той почука на вратата отг заето и той влезе и каза аз съм и ме сграбчи много лудо .. секс не правихме защото нямах възможност аз...иначе щеше да стане ...искахме го и двамата .. нищо не беше правилно но все пак не се спирахме защото се искахме след това си говорехме и каза как иска всеки който ме докосне да пребие защото не иска да бъда с друг и още куп неща който помни и си казахме и трезвени... спа в моята стая и на сутринта излезе каза ми ще се видим после и това беше .. това беше най-ужасната вечер в живота ми ... не го видях цял ден мислех че ме избягва но има право защото знае какво ще стане.. видяхме се на другия ден като карахме ски и го видях как ми се усмихва .. просто усмивката казваше искам те но не може ... последния ден от лагера се напих и исках да поговоря с него защото трябваше да се разясним ... но не издържах казах му че го харесжам от бая време и че не съм искала нищо от него не исках и секс не че не ми беше хубаво но все пак един танц една прегръдка за мен бе достатъчна .. но наистина беше много депресиран и незнаеше какво да прави дори това не получих от него и аз плачех пред него .. накрая ме прегърна но аз вече не можех да спра.. и влязох в диското почти но той ме дръпна ... спрях да плача и влязох ... плачех докато танцувах отново и той ме гледаше пуснаха много тъжна песен аз танцувах сама защото не исках друг ... един от неговия клас ме видя че плача и му каза .. но той не стана защото знаеше че не трябва и аз го знаех ... накрая един приятел дойде и го прегърнах и плачех на рамото му .. и той дойде бутна го и го напсъва нещо и ме прегърна и танцувахме но песента тамън свърши ... след известно време аз плачех още но се качих горе и в коридора ме видя отново как плача и аз го прегръщах не исках да го пускам ... накрая се разбрахме че всичко е грешка че няма смисъм че се харесваме но не може нищо да стане .... при положение че той е дошъл при мен да се чувствам ли из цяло виновна че не съм се дръпнала .. алкохола не ни оправдава и двамата ... махна задръжките но знаехме какво правим ... редно ли е да каже на приятелката си ... като и двамата знаем че каже ли и ни е избола очите и на двамата и те ще се разделят завинаги сигурно .... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

tuzaro
01-05-2008, 20:43
Много е дълго не го прочетах, ама те подкрепям напълно

_M1rkA6t0_k0tI_
01-05-2008, 20:45
за кое ме подпрепяш че не съм много грешна или ... ??? :о :-# :-# :-#

tuzaro
01-05-2008, 20:48
за кое ме подпрепяш че не съм много грешна или ... ??? :о :-# :-# :-#Че си хубаво добро момиче и ше срешнещ някой свестен

Невротичка
01-05-2008, 20:49
Е стига си се обвинявала де.
Почти всяко (да не кажа всяко) момиче на твоята възраст и в твоята ситуация нямаше да издържи на изкушението.
Да, не е било правилно. Ама какво толкова! Хайде сега да те убием с камъни. Всеки е правил, прави или ще прави подобни неща през живота си.

Sisqta
01-05-2008, 20:51
Ами нз кво да каа.Виновният в случея е той щом той те е награбил при положение ,че си има приятелка. . :-s

DiTko
01-05-2008, 20:52
От цялата работа не разбрах само едно нещо: к`ъф ти е проблема ?

crazy_lazy_girl
01-05-2008, 20:55
olee mila ti napravo me ybi :cry: :cry: :cry: mn me trogna tvoqta istoriq,no za sajalenie nemoga da ti kaja ko da prai6,za6toto dori az samata neznam kakvobix napravila v takava sityaciq.Sajelqvam mnogo za tova koeo 6te ti kaja,no spored men trqba da i kajete,za6toto 6tom tolkova mnogo xora sa vi vidqli tq rano ili kasno 6te razbere kakvo e stanalo.A pak zatova 4e te 6te se razdelqt ve4e neznam.Normalno e da skasat,za6toto saglasi se s men na nikoi nqma da my e priqtno gadjeto da se ... s nqkoq ,a pak posle az da sam s negy i vse edno 4e ni6ty ne e bilo!Za sajalenie moqt opit e tvarde malak,za da te posavetvam kakvo da napravi6!Edinstveno moga da ti kaja:Kakvoto i da stava prodaljavai napred s visoko vdignata glava!
P.S. Zabravix da dobavq:Mislq 4e ne si tolkova gre6na.Vse pak vseki iska da se 4yvstva obi4an! :mrgreen:

Are u sure?
01-05-2008, 20:56
Е, случва се. Не се измъчвай, не си чак такава грешница.

led_i_ogyn
01-05-2008, 21:05
Направила си грешка...Обаче всеки прави грешки.Не знам за какво се чувстваш толкова виновна,той е по-виновния.Обаче занапред давай по-сокойно и по-леко с алкохола и хормоните.

ProstoAz
01-05-2008, 21:12
Да си мислила навреме - сега няма смисъл да съжаляваш за каквото и да било. И за напред като се занимаваш с обвързани момчета се сещай, че ще има последици след това и ти ще трябва да ги понесеш.
Бих ви посъветвала да си замълчите, в случай, че сте сигурни, че няма кой да разкаже на приятелката му, но в случай, че не сте сигурни, че няма някой да се раздрънка - по-добре да й каже! Пък ако те двамата се разделят, какво толкова? Ти печелиш! Какво ви пречи той да я зареже и да тръгнете, щом се харесвате? Нещо гнила ми се струва работата... 2 години с един и същи човек в много от случаите писват, търси се разнообразие, но разнообразието не е достойно да бъде заместител, да знаеш... И ако това е пречката, съжалявам...
И още нещо - ааайде, бе, да не са женени! Дреме ти! Много хора изневеряват (че дори и женени), ти тука за една 2-годишна връзка се потиш! Той сигурно си е направил сметката, а ако не е, значи е пълен глупак!

_M1rkA6t0_k0tI_
01-05-2008, 21:25
Да си мислила навреме - сега няма смисъл да съжаляваш за каквото и да било. И за напред като се занимаваш с обвързани момчета се сещай, че ще има последици след това и ти ще трябва да ги понесеш.
Бих ви посъветвала да си замълчите, в случай, че сте сигурни, че няма кой да разкаже на приятелката му, но в случай, че не сте сигурни, че няма някой да се раздрънка - по-добре да й каже! Пък ако те двамата се разделят, какво толкова? Ти печелиш! Какво ви пречи той да я зареже и да тръгнете, щом се харесвате? Нещо гнила ми се струва работата... 2 години с един и същи човек в много от случаите писват, търси се разнообразие, но разнообразието не е достойно да бъде заместител, да знаеш... И ако това е пречката, съжалявам...
И още нещо - ааайде, бе, да не са женени! Дреме ти! Много хора изневеряват (че дори и женени), ти тука за една 2-годишна връзка се потиш! Той сигурно си е направил сметката, а ако не е, значи е пълен глупак!

да права си до някъде но както ми каза тя е неговото семейство и другото не че няма за какво да си връща и тя му е изневерявала и са се разделили но ясе пак са се събрали аз не искам да се разделят защото щше ми е още по гадно и ще се чувствам адски виновна .. и не бих тръгнала с него ... говорехме той не моеже да скъка с нея .. 2 години не са малко за 18 годишно момче има намерение да заминава сега да учи в англия с нея ... много са сериозни нещата не е така лесно късане и тръгване ..той ме харесва а нея обича .. аз също не искам да се разделят независимо че го харесвам бая .. само от неговите съученици някой може да и каже макар те са всичките много ама много добри приятели ...но те нямат право да се месят .. макар винаги има такъв човек .. според мен той сам трябва да прецени дали да и каже да .. лошо е да я лъже но ако и каже ще я нарани много повече .. тя самата ен му е казала при изневярата а е разбрала от друго момиче ... е благодаря де не очаквах толкова много отговори ;) :-# :-# :-# :-#

ProstoAz
01-05-2008, 21:46
Неразкритата изневяра, не е изневяра. :)
Аз не мисля, че ти имаш за какво толкова да се притесняваш - карай го по-спокойно, не си ти виновна и няма да бъдеш виновна за каквото и да се случи. Ако се разделят след като гаджето му разбере - здраве да е. Ако не беше го направил с теб, може би щеше да й изневери с някоя друга.
Аз съм била от твоята страна десетки пъти (все с един и същи човек де) и не съм изпитвала и грам угризения на съвестта, а колкото до връзките му... рано или късно са се разпадали и то поради съвсем различни причини... така че...

_M1rkA6t0_k0tI_
01-05-2008, 22:14
ми не с друга съм обедена не 100 ми незнам колко процента сигурна че нямаше да го направи .. няма тема която да ен съм талк с него сигурно ;( свързано с това .. просто аз съм била момичето което го е стоплило и най вече краката му ... което наи мн ме очуди той е много красив и на супер яки момичета е отказвал даже му се чудя защо реши че на мен не няма да откаже ми ще ме нападне направо :cry: :cry: :cry: :cry:

MiMcHeToOo
01-05-2008, 22:23
Е стига си се обвинявала де.
Почти всяко (да не кажа всяко) момиче на твоята възраст и в твоята ситуация нямаше да издържи на изкушението.
Да, не е било правилно. Ама какво толкова! Хайде сега да те убием с камъни. Всеки е правил, прави или ще прави подобни неща през живота си.

А така!

TheNewReligion
01-05-2008, 23:31
ne moga da ti kaja 4e ne si vinovna prosto za6toto ne go mislq ! mislq 4e ne e nikak redno da pravite takiva mrusotii o6te pove4e na u-6ten lager ! toi da e mislil predi onova 4e si ima gaje i tn , no i ti si mn vinovna i znae6 li za6to! da mu be6e frasnal;a 6amar i da be6e mislila ma kakfo da se pravi ! a i otdelno da se nadqvame 4e tolkova mlada nqma da buta6 koli4kata koeto e po-brutalno! :shock: :?

Mushher
01-06-2008, 01:03
Грешна си - цокаш кат' свиня :D