PDA

View Full Version : SEX S PREKUSVANE...?

Daidito
01-05-2008, 20:42
Za6to nqkoi frendove mi preporu4vat da pravq sex s prekusvane za sigurnost.... kakvo kato e s prekusvane,ne razbiram :neutral: :neutral: :neutral:

martoo
01-05-2008, 20:58
mi nqkoi taka xaresvat no puk za6to za sigurnost :neutral:

olive_oil
01-05-2008, 21:06
секс с прекъсване означава да правиш секс без презерватив и точно преди да свършиш да си го извадиш. Ако нямаш мн опит едва ли ще уцелиш момента и много вероятно е да стане гаф, така че си давай с гумичката, да ти е мирна главата. : )

DivoTo_KoTe
01-05-2008, 21:12
секс с прекъсване означава да правиш секс без презерватив и точно преди да свършиш да си го извадиш. Ако нямаш мн опит едва ли ще уцелиш момента и много вероятно е да стане гаф, така че си давай с гумичката, да ти е мирна главата. : )

ахъ,по-точно,ако приятеля ти е достатъчно опитен.

Sv3tLinCetU
01-05-2008, 21:23

+1 :grin:

aLakaZam
01-05-2008, 21:36
Вярно, че е малко по шит с презерватив, но поне не го мислиш :?

LitTleJ
01-05-2008, 21:40
Усеща се кога ша се изхвърлиш ама с гумата е най-сигоно :wink:

BLaCk_AnGeL
01-06-2008, 02:59
Za6to nqkoi frendove mi preporu4vat da pravq sex s prekusvane za sigurnost.... kakvo kato e s prekusvane,ne razbiram :neutral: :neutral: :neutral:

Тва е няква ирония сигурно?!За сигурност?? .. "Някои френдове" май искат да ставаш тати(мама) вече :lol: :lol:

Иначе то бива да бъде съчетан с "безопастните дни" ама кат гледам написаното от теб ми става ясно колко си запознат/а с тези неща. Така че, мушкайте си там гумата. :D

DIVINE_TIME
01-06-2008, 17:27
Да,така е. А ако го съчетаеш и с презерватив,просто няма от какво да се притесняваш. ;-)