PDA

View Full Version : Голям проблем !

01-06-2008, 08:22
Вече с тази бременност ни писна на всички (и на мен), но сега разбрах, че когато изпаднеш в подобна ситуация не ти пукат търсачки или други неща,а просто все повече и повече коментари относно проблема :-k Айде няма да се отклонявам повече. Ами спах с приятеля си пред 1 месец ама бяхме пияни и той на сутрина каза нещо от рода презерватива май се беше скъсал ама аз казах "ааа нямало е такова нещо" и не се притесних. Сега започна сутришно гадене и почна да ми прилошава и брат ми вика "Какво ти има како" и аз "лошо ми е махни се" . И по 1 време дребосъка идва с натъжена и гузна физиономия и вика. Преди 1 месец с игла надупчих презерватива ти . Ей направо полудях и даже още рева :cry: Трябва ми съвет... С нашите ще говоря и с приятеля си също, но знам че ще се опре до аборт .... Моля някакви съвети как да подходя супер притеснено ми е :-k 8-[

CfEtii
01-06-2008, 08:26
Кофти тръпка...а брат ти как е надупчил презерватива?През опаковката ли?Или го е отворил и го е надупчил и после сте ползвали презерватива след като е била отваряна от друг опаковката? :neutral:

01-06-2008, 08:27
С игла през опаковката. Каза, че искал да става вуйчо от малък напрао ми иде да го убия моля за съвети :cry:

CfEtii
01-06-2008, 08:37
Ми пребий го първо и след това останалото.Ипорти го на ваще...как ше се ебава с тия работи...ццц...като иска да става вуйчо той да гледа детето.Боже,Боже!
А ти на колко год си?

love_devil3
01-06-2008, 08:45
mi mili4ka zapazi spokoistvie znam 4e na dumi e lesno ama prosto e nujno tva spokoistvie ... govori s va6te kolkoto se moje po burzo , ne gubi nikakvo vreme .. a za brat ti :? prosto nqmam dumi !
A za tva kak da se podhodi6 ako va6ite znaqt 4e vodi6 polov jivot 6te ti e po lesno kaji im 4e brat ti e nadup4il prezervativa abe natopi go sujalqvam ama si go zaslujava ... [-X

01-06-2008, 08:52
Да, нашите знаят, че водя полов живот даже се е случвало те да купуват презервативи като аз нямам време да излезна :cry: Като се върнат от работа довечера ще говоря и с двамата... Но моля за ощи съвети. Кажете ми нещо относно аборта ако някой знае... Не съм никак на ясно :( Помогнете .... Благодаря ви за компетентните мнения ... :-k

HardlyAwakened
01-06-2008, 08:55
Много ти съчувствам :cry: :( и сигорно е ужасно някой да ти скрои такова нещо ..а и 1 месец хич не е малко..май ще опре до аборт , но да не те плаша !! Говори с мама с тати , обсъдете всичко .. спокойно всичко ще се оправи ;-) Успех \:D/

dshiznit
01-06-2008, 08:56
А ти 100% ли си сигурна че си бременна от колко време имаш сутрешно гадене, мой да е проблем с бъбреците. Правили си тест , ходи ли на лекар и тнт.

БРАТ ТИ ---> :smt075 :smt067 :smt075

Ivs Jonas
01-06-2008, 08:59
ето за аборта

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%90%D0%B1%D0%BE%D1%80%D1%82

http://bash.bg/face2face/b_abortion.html

и успех...дано не си бременна

01-06-2008, 09:02
Ще кажа всичко, което може да помогне.... На 16 години и половина съм... може да се каже почти 17.. Почнах малко след като навърших 16 и съм говорила с нашите и ги предупредих, че ще започвам още преди да почна.Те ми обясниха много неща относно секса... С тях нямам проблеми. Приятеля ми днес не е у тях и ще мога да говоря с него по темата чак утре. Иначе аз си правя тест профилактично няколко пъти на месец(1-2).Бях направила 5 дни след този акт и не ми показа да съм бременна. Днес сутринта пак направих, но тоя път се оказа, че съм . Явно първият не съм изчакала достатъчно . :cry: Всмисъл на 98% съм сигурна, че съм бременна.... Много ме успокоихте до тук, но ако може още коментари относно аборта и все пак има ли някакъв друг начин . Да не говорим, че ще ми е жал да убия малко създание, а в същото време съм прекалено малка,че да го родя . Иначе в приятеля си съм сигурна на макс. Ние просто сме създадени 1 за друг. Но аборта ме плаши ... моля още мнения, а тези които ми дадоха до сега Искренно ви благодаря :-k

dshiznit
01-06-2008, 09:07
Аз доколкото знам до 2, 3 месец не е опасен изобщо аборта, колкото по-рано го направиш толкова по добре. Освен ако не си искаш детето де.

ivelin9021
01-06-2008, 09:22
maiko mila... lele brat ti e nadup4il prezervativa :O :O na tfa dete mu ima neshto... #-o ne mn v red znae li kfo e naprailo? zn li 4e taka moje da ti sasipe jivota... #-o #-o #-o #-o #-o maikooo kfi neshta im idvat do glavata na horata
Sega po temata ami kolkoto po rano napravish abort tolkova po dobre mnogo e hubavo 4e vashte i gadjeto ti sa zad tebe spokoino po edin ili drug na4in neshtata shte se naredqt...
Pogledni go i ot filosofskata strana ve4e znaesh kfo e i she se pazish pove4e :P
P.S pf moq brat ako napravi takova neshto e izletql prez 8miq etaj pff.... #-o #-o #-o ebati... da4ukam na durvo da ne mi idva takova neshto do glavta... #-o #-o #-o #-o

01-06-2008, 09:29
Ако трябва да сме честни проблема си е до голяма степен мой, защото презервативите съм ги разхвърлила из целия апартамент..Това е защото всички от родата знаят (без баба щото е много консервативна) и не се притеснявах и въобще не съобразих, че брата (той е на 12) може да направи такова нещо :shock: :neutral: :cry: Иначе да всички съм сигурна, че ще ме подкрепят каквото и да реша и затова искам помощ от вас. Щото знам, че сте точни и разбрани хора и можете да ми помогнете. Някои от вас доста ме успокоиха вече :-k Ама тоя аборт.... #-o

Ivs Jonas
01-06-2008, 09:29
значи тука намерих за меддицински аборт...дано да ти помогне...

http://fema-bg.com/index.php?m=1002&lang=1

01-06-2008, 09:31
значи тука намерих за меддицински аборт...дано да ти помогне...

http://fema-bg.com/index.php?m=1002&lang=1

Охх и на теб много благодаря, но тези неща ме плашат :(

Ivs Jonas
01-06-2008, 09:35
uf sry...mn mi stava kofti taka i se opitvam da pomogna po nqkuf na4in ama...pojelavam ti mnogo kusmet ii dano vsi4ko mine dobre i ne6tata da se naredqt... :/

01-06-2008, 09:42
Добре . Аз прочетох всичко за аборта многооо благодаря . Обадих се на нашите и успях да се свържа с приятеля си . Оказа се, че още днес отивам ... ей сега нашите се пребират от работа заради мен и гаджето ми ще дойде.. Разбрах, че и неговите родители ще дойдат . Вече съм по-спокойна :-k Толкова се радвам, че двете семейства са в супер отношения и много добре се разбират... Те нашите го приемат като свой син, а неговите родители приемат мен като дъщеря. Много сплотено семейство сме и сега го разбрах. Всички се опитват да ми помогнат и ще дойдат с мен да ме подкрепят... На вас съм най-благодарна за подкрепата и куража, който ми вдъхнахте. Като всичко свърши ще ви информирам и ще обясня на другите как е било, защото ще мога да съм компетентна по този въпрос... Благодаря на всички още 1 път...Стискайте палци :-k

MaLty
01-06-2008, 10:46
Добре . Аз прочетох всичко за аборта многооо благодаря . Обадих се на нашите и успях да се свържа с приятеля си . Оказа се, че още днес отивам ... ей сега нашите се пребират от работа заради мен и гаджето ми ще дойде.. Разбрах, че и неговите родители ще дойдат . Вече съм по-спокойна :-k Толкова се радвам, че двете семейства са в супер отношения и много добре се разбират... Те нашите го приемат като свой син, а неговите родители приемат мен като дъщеря. Много сплотено семейство сме и сега го разбрах. Всички се опитват да ми помогнат и ще дойдат с мен да ме подкрепят... На вас съм най-благодарна за подкрепата и куража, който ми вдъхнахте. Като всичко свърши ще ви информирам и ще обясня на другите как е било, защото ще мога да съм компетентна по този въпрос... Благодаря на всички още 1 път...Стискайте палци :-k

Успех \:D/

krissy__
01-06-2008, 11:04
оооо жал ме е за горкото малко създание :-k :-k :-k , но нямаш друг избор щото си прекалено млада да ставаш майка и да поемаш толково голяма отговорност. успех :razz: и да разкажеш как е минало

krissy__
01-06-2008, 11:05
опссс обърках емотикона :neutral:

PrionBreak
01-06-2008, 12:16
yfff macka mNg mi e ko0fti za teb! no0 nai vajno0to0 e che i dvete semeistva se razbirat i znaete che vodite polov jivot! :) ako0 vashte neznaeha ... ne mi se mislis .. shteshe da e mnogo serio0zno... Malky mi e gadny za malkoto s1shtesvo no0o .. tfa e edinstveniq ti izbor .. stiskam ti palci i mnogo yspeh... :)

natalitoo
01-06-2008, 12:56
macka uspex i ot men .. posle da razkaje6 s podrobnosti ako ti e udobno de :neutral: :neutral:

CfEtii
01-06-2008, 16:30
Милата...мн гадно :-# За абортите,не че искам да те плаша,или навивам или нещо такова.Но доколкото знам,след аборт,може да нямаш възможност след това да имаш деца :( за това да убиеш създание,съгласна съм с теб.Няма да ти давам линкове да гледаш какво става с бебетата и с майките след това след аборт,но имай 1 наум.Ти вече каза ли на ваще?И УСПЕХ!

Ivs Jonas
01-06-2008, 16:37
maika mi predi 22 godini e praila abort i e imala dve deca sled tfa, a sega medicinata e dosta po-naprednala taka 4e ne smqtam i ne pojelavam pri neq ne6to da se oburka... kusmet i kato se slu4at ne6tata ni informirai...

01-06-2008, 17:13
Амииии биха ми инДжекция... Какво да кажа болеше, но не прекалено много, а ако някои много ги е страх от болката те лекарите предлагат и упойка ама на мен не ми беше нужно . Преди това ми правиха изледвания да видят да не съм алергична и се оказа, че не съм. Там после и урина и други изледвания ми взимаха ... отегчителна работа. Даде ми и едни хапчета да пия и каза, че няма вероятност да остана импотентна, защото всичко е нормално при мен и не съм закасняла с аборта . Може да има смущения през тези 10 дни преди да свърши всичко като отпадналост и кървене както и болки в корема . Затова ми изписа и обезболяващи. През 2 дни трябва да ходя на преглед, което ще рече около 5 пъти да отида. Като цяло нищо страшно .. Може и да е било, но не за мен, защото родителите ми бяха с мен до тях стоеше приятеля ми, който през цялото време ме целуваше по челото и ми държеше ръката и неговото семейство, което ми вдигаше настроението . Майка му ми казваше как минал нейния аборт, а баща му ми разкаваше вицове и така. Да чукна на дърво дано не става при вас ако се случи нещо от рода важното е да намерите хора за подкрепа, да не сте сами! Не е толкова страшно! Лошо е чак след втория месец към средата-края на третия! Иначе няма място за притеснение. Единственото, за което ми е кофти е това, което сега умира... :-k И като цяло това е за сега. Като свърши всичко ще ви информирам какво е станало ...

Devilka
01-06-2008, 17:14
Наистина много гадно.Успех и дано всичко се оправи.
Само един въпрос - вие не забелязахте ли,че има дупчици по опаковката?То си личи доста.

him4e_f
01-06-2008, 17:36
:cry: :cry: Мн ми е жал за тебе!Йва е добре ,че са разбирах с неготово и най-вече твоето семейство :) А брат ти е направо за бой #-o !Ще бъде добре да му обесниш или да помоли6 вашите,те да му обеснят :wink: :cry: :-k :hug:

natalitoo
01-06-2008, 17:37
e mili4ka mn se radvam 4e e minalo dobre ... "devilka " vse pak sa bili mn piqni .. kak iska6 da zabelejat .. ddz

gazarka
01-06-2008, 18:06
uspqh mila;(pone ebila samo s injekciq

gazarka
01-06-2008, 18:11
uspqh mila;(pone ebila samo s injekciq

CfEtii
01-06-2008, 18:18
Радвам се,че всичко е минало добре.Успех и занапред :)

PrionBreak
01-07-2008, 14:17
ei macka.. i az mNg se radvam che vsichko e minaly yspeshny i che priqtelqt ti i dvete semeistva sa te podkrepqli .. tfa e nai hybavoto .. amnogo yspeh ti pojelavm i za napred .. :* lichno0 az mng se radvam che vs e minalo yspeshno :smt001 :smt001 :smt001

CragHack
01-07-2008, 14:36
Нещо си противоречиш. Първо каза, че си спала с приятеля си преди месец, сега се оказва, че си в 3-ти месец? Аз ли нещо съм зле с аритметиката.

01-08-2008, 11:08
Та къде съм казала, че съм в третия месец :shock:

PrionBreak
01-08-2008, 14:55
ei Crag Hack do0ko0lko0to si spomnqm kakfo0ty s1m chela taq tema .. mackata nikade ne e kazvala che e v tretiq mesec nqqm takia spomeni .. hah mNg si zle ..

01-08-2008, 15:58
Та все пак да кажа какво се случи до сега. Първия преглед е малко кофти, защото ме беше срам да ми бърка там :oops: После там ми направиха снимка и всичко с отстраняването на плода върви успешно, но на мен ми е кофти, че то умира :-# На снимката изглеждаше толкова малко. Разбира се нямаше вид на бебе, но как да ви кажа по някакъв начин усетих майчина обич като го видях на тая снимка :-k Много ми е мъчно за дребосъчето. А приятеля ми даже се деприсира. Аз знам, че той искаше бебе ама ме подкрепи, защото ме обича и мисли за здравето ми и да отрича знам, че той искаше да го запазя :cry: Много кофти дано на никой не се случва, защото аборта е най-малкото. Чуството, че това, което расте в тебе умира е ужасно :cry:

macka_88
01-08-2008, 17:23
Ми пребий го първо и след това останалото.Ипорти го на ваще...как ше се ебава с тия работи...ццц...като иска да става вуйчо той да гледа детето.Боже,Боже!
А ти на колко год си?
straaaaaaaaaaa6ni saveti i dava6 :? a kvo da kaje na tehnite??!!abe mamo,tate brat mi mi e nadup4il prezarvativa i az sa mai sum bremenna :lol:
otnosno problema ti...mila vzemi si test za bremennost i vij dali sus sigurnost si bremenna..i ako si vzimai eskapel..samo za tova se se6tam :neutral:

Lynx
01-08-2008, 19:08
А ти на колко год си?
straaaaaaaaaaa6ni saveti i dava6 :? a kvo da kaje na tehnite??!!abe mamo,tate brat mi mi e nadup4il prezarvativa i az sa mai sum bremenna :lol:
otnosno problema ti...mila vzemi si test za bremennost i vij dali sus sigurnost si bremenna..i ako si vzimai eskapel..samo za tova se se6tam :neutral:

Малко си закъсняла със съветите ...

Atula
01-08-2008, 21:29
Това беше наистина много гадно. Малкият е постъпил отвратително. Сега стискам палци да не ти се случи най-лошото - да нямаш деца.
Съвет: когато възобновиш половия си живот пий противозачатъчни. Писах го и в една друга тема, но имам връстничка, която има 2 аборта зад гърба си и не ми се вярва да не се е увредила от това, което ми разказва. Пазете се от бременност, защото абортът е много кофти нещо :-# :-k
:arrow: Никой не е застрахован от подобни случки, но се пазете много....

01-19-2008, 16:48
Деца ще имам. Аборта мина успешно... Всичко свърши ....
Благодаря на всички!!!!!!!!!!!

TANATA
01-19-2008, 17:19
С игла през опаковката. Каза, че искал да става вуйчо от малък напрао ми иде да го убия моля за съвети :cry:
kofti ama ina4e i brat ti e ebasi otka4alkata

Anna5339
01-19-2008, 17:41
Охх. . .това наистина е мн кофти. . . Но се успокой. . .ще си имаш бебе,но по-късно,когато и двамата сте готови:) Пък и щом лекарите са ти казали,че няма да си импотентна-всичко е ОК. Радвам се и ти завиждам,че го приемат така геройски.Ако ми се беше случило,сигурно щях да умра! Щях супер мн да се панирам. А за брат ти-сигурна съм,че и без да го убиваш му е достатъчно кофти. За напред,или си прибирай презервативите или му обяснете за какво са и да знае,че няма да е много умно и забавно да ги пука ;) Все пак той е още дете.

v3n0ma
01-19-2008, 18:59
Ще кажа всичко, което може да помогне.... На 16 години и половина съм... може да се каже почти 17.. Почнах малко след като навърших 16 и съм говорила с нашите и ги предупредих, че ще започвам още преди да почна.Те ми обясниха много неща относно секса... С тях нямам проблеми. Приятеля ми днес не е у тях и ще мога да говоря с него по темата чак утре. Иначе аз си правя тест профилактично няколко пъти на месец(1-2).Бях направила 5 дни след този акт и не ми показа да съм бременна. Днес сутринта пак направих, но тоя път се оказа, че съм . Явно първият не съм изчакала достатъчно . :cry: Всмисъл на 98% съм сигурна, че съм бременна.... Много ме успокоихте до тук, но ако може още коментари относно аборта и все пак има ли някакъв друг начин . Да не говорим, че ще ми е жал да убия малко създание, а в същото време съм прекалено малка,че да го родя . Иначе в приятеля си съм сигурна на макс. Ние просто сме създадени 1 за друг. Но аборта ме плаши ... моля още мнения, а тези които ми дадоха до сега Искренно ви благодаря :-k

майка ми ме е родила когато е била на твоята възраст, само че не е заради надупчен презерватив, ами заради липсата на такъв. Сега съм на на твоята възраст и те разбирам. Но те са запазили бебето когато са разбрали. Щом мислиш че с твоя приятел сте създадени един за друг, ще се видим на сватбата :smt006

KimBerLy1912
01-20-2008, 10:20
... Пък и щом лекарите са ти казали,че няма да си импотентна-всичко е ОК
Ти чу ли се кво каза? :shock: :shock: :shock:
Знаиш ли кво е импотентност? :shock: :shock: :shock:

GreenFairy
01-20-2008, 11:12
Най-важното е, че всичко е минало успешно... Дай боже всекиму такава подкрепа в такъв момент...