View Full Version : Сексът с материална цел ?
Такам... Понеже не съм виждал тук мн теми от този сорт, реших да засегна един от основните (според мен) проблеми в днешното така наречено ТЕЕН общество (ако въобще може да се нарече така) ... Такам напоследък все повече се говори че л|-Обовта като чувство се е изтъркала до безобразие и остава единствено сексът, породен не от чувства, а с някаква материална цел или така нареченият секс за пари или за някаква материална вещ или облага... И така вие лично какво смятате по този въпрос - нормално ли е или не е и вие лично някога правили ли сте нещо подобно ? Надявам се да съм бил горе -долу ясен в расъжденията си...
Rally_Baby
01-06-2008, 10:09
ами според мен като ти е хубаво да си с един човек и той иска да ти направи подарък това не значи че си плаща за секса...зависи много от двойката,но наистина има момичета които са с даден мъж само заради парите и това да им купуват разни неща,което аз не одобрявам.
KimBerLy1912
01-06-2008, 17:38
Такъв секс не практикувам...надявам се и никога да не го правя...стува ми се пошло и низко момиче/жена да извърши такова нещо... :booooomb:
DIVINE_TIME
01-06-2008, 17:40
На секса за пари му се вика проституция,без значение дали го практикуват тийнове или възрастни. Какво да кажа ... Професия като всички други,която обаче никога не бих практикувала... Нооо за всичко си има хора и място.
kofti_nick
01-06-2008, 17:44
Беги на магистралата :grin:
the_unknown
01-07-2008, 06:36
Е секса винаги е материален, без материал - няма секс. Както беше казал другаря Живков навремето "Сега всеки ден,всеки час... навсякъде има матриал." 8)
Не одобрявам,но в днешно време това е факт и всяко 2-ро момиче го прави,било то за някакви материални облаги или просто за престиж.Пак казвам,че не го одобрявам,но всеки си търси възможност за реализация и просперитет.В такава вразка всички имат полза:едната страна получава секс,а другата желаната сума,подарък или нещо друго.Просто живеем в такова време,че всеки гледа собствената си изгода!
krem4et0
01-07-2008, 11:22
Секс с цел материална облага не съм правила и не мисля да правя. Но виждам колко е модерно да се возиш в колата на застаряващ чичко и да правиш секс с него, а той да ти купува дрешки от Витошка..........Предпочитам 1 шоколод от 1 лв, но даден от сърце, пред скп подарък, за който съм се трудила в леглото. Но такъв тип проституция е факт. защо никоя фолк певица не ходи с продавач в Макдонълдс?
amatorium
01-07-2008, 11:33
Ujasno e. Nikoga ne bih si i pomislil da se vuzpolzvam materialno ot momiche. 8)