PDA

View Full Version : Виждам се в ужас, моля помогнете

GoLdy
01-06-2008, 10:43
Napravo se vijdam v ujas!!! Vlubena sum do u6i v edno mom4e , mn se sataraq da go zabravq , za6toto si ima priqtelka i az znam 4e ne trqbva da se zanimavam i da mislq za nego. Pove4e ot mesec ne se bqhme vijdali nikude i dnes , posledniqt den ot vakanciqta , kogato za posleden put bqh v grada go vidqh , Sede6e tam i se usmihva6e , az otidoh i mu 4estitih novata godina pitah go kak e i toi mi kazva:ами namerih si jena , az iskah teb d a4akam ama mn vreme mina i me vze druga . a az s vsi4kata si glupost mu kazvam ni6to lqtoto 6te sme se iz4akali nali taka? Тои: amm da razbirase , moj ei po rano daje . Az smenih temata pitah go kak e rabotata i tn.
Naistina predi izvestno vreme behme blizki i se zanimavahme i naistina se razminahme po mn glupav na4in , koeto mn me natuji! Sled tova go vidqh s priqtelkata mu (toi ne me vidq) i mn se raztroih , no si kazah 4e nqmam pravo daje da mislq za nego , vse pak te sa zaedno. I sega toi nenadeino otnovo se poqvqva v jivota mi i v glavata mi produljavat da jiveqt predstavite kak nie 6te sme zaedno . Molq vi pomognete mi , kajete mi koe e pravilnoto ! Mersi predvaritelno

Insatiable
01-06-2008, 10:51
Това е живота... кво да прайш :)

‡-КукЛъТЪъ-‡
01-06-2008, 10:58
Това е живота... кво да прайш :)
:smt006 :smt006

prettyIdeath
01-06-2008, 11:02
Тва че лятото ще сте заедно - по-добре го забрави!Няма смисъл от лято на лято да сте заедно... Пък и до тогава има много време. Опитай се да го забравиш.

prettyIdeath
01-06-2008, 11:02
Тва че лятото ще сте заедно - по-добре го забрави!Няма смисъл от лято на лято да сте заедно... Пък и до тогава има много време. Опитай се да го забравиш.

punkrock
01-06-2008, 11:05
Еее виж то момчето ти каза, че те е чакал. Що не си действала, когато още е можело? :?

GoLdy
01-06-2008, 11:23
ami az vuznamerqvam krotko da iz4akam vruzkata mu da priklu4i , i ako toi pokazva nqkakvo otno6enie kum men 4ak togava bih mu otvurnala . No tova 4e i toi me haresva (makar i ne dostatu4no , za6totot ina4e bi bil s men)me izmu4va . A nie se skarahme zaradi edna glupost i zara di tova toi se izrazi taka ` 4aka` ne prosto ne6tata se podredih ai vinagi kogato po4ti sum si go izbila ot glavata toi se poqvqva ili nqkoi negov priqtel mi govori za `nas dvamata` i tova me vodi do misulta 4e moje bi netrqbva da go zabravqm....oo neznam 4uvstvam se mn oburkana

GoLdy
01-06-2008, 11:23
ami az vuznamerqvam krotko da iz4akam vruzkata mu da priklu4i , i ako toi pokazva nqkakvo otno6enie kum men 4ak togava bih mu otvurnala . No tova 4e i toi me haresva (makar i ne dostatu4no , za6totot ina4e bi bil s men)me izmu4va . A nie se skarahme zaradi edna glupost i zara di tova toi se izrazi taka ` 4aka` ne prosto ne6tata se podredih ai vinagi kogato po4ti sum si go izbila ot glavata toi se poqvqva ili nqkoi negov priqtel mi govori za `nas dvamata` i tova me vodi do misulta 4e moje bi netrqbva da go zabravqm....oo neznam 4uvstvam se mn oburkana

lwsu
01-06-2008, 11:27
Ясно е че в човек винаги има момент на колебание, дори в любовта, връзката му с друга не означава нищо, това е между тебе и него, кажи му какво искаш и какво чувстваш, а нека той сам избере, често момчетата се впускат във връзки защото нямат други варианти, нищо чудно тяхната връзка да е само нещо момнетно. Няма значение колко време са заедно, може просто нищо друго да не му е изникнало, и ако продължаваш да мислиш така, няма и да му изникне. Нищо няма да ти коства да пробваш. Успех!!

Sv3tLinCetU
01-06-2008, 11:36
Много бих искала да ти помогна защото и аз съм била така и аз съм се чувствала по този начин объркана и не съм могла да помогна на мен,на теб също не мога :neutral: :-k

koalka
01-06-2008, 17:18
Просто приеми, че така е трябвало да стане, не ви е писано да бъдете заедно и т.н., то наистина е така.Явно той е поел по друг път, вече е с друга, а най-добре и ти да направиш същото, да спреш да мечтаеш и да се надяваш, защото това те спира да го забравиш.

slun4evo
01-06-2008, 17:24
Ммм винаги се случва така.Разминаване, разминаване и накрая той с друга, много познато.От това което каза, обаче, си мисля, че не е безразличен към теб.Може би трябва да поговорите за това , което ти е казал.Ако момичерто до него е просто поредната то тогава имаш шанс. Успех!

kofti_nick
01-06-2008, 17:27
Живот ... ко да се прави ... :)

pala4inkata
01-07-2008, 13:35
ima6 o6te 6ans nedei se natiska mn , no se postarai da se sre6nete `slu4aino` ;-) :-|