Влез

View Full Version : Нормално ли е според вас...

RindeR
01-06-2008, 12:21
... в пубертета да изпитваш влечение и към СЪОТВЕТНИЯ пол? Аз съм момиче на 14 и принципно харесвам момчета, но не веднъж ми се е случвало да изпитам влечение и към момиче, на един купон даже се целувах С ЕЗИК с едно момиче и много ми хареса, но не го показах, за да не ме помислят за "обърната" :-s . Иначе съм говорила с една близка приятелка и тя призна, че понякога също много се кефи на момичета и каза, че според нея тва е нормално за нашата възраст, защото още не сме се ориентирали сексуално и, че в няква статия чела, че всеки човек се ражда бисексуален и до към 17-18тата си година вече се ориентира. Е, какво мислите, нормално ли е за нашта възраст? ](*,)

dshiznit
01-06-2008, 12:24
Как сички шъ са раждаме БИ ве койт е писал тая статия е бати пеераза.

Абе нз дали нормално ама немъ нищо лошо да харесваш момичета.

swords1010
01-06-2008, 14:59
Да, случва се. Това не означава със сигурност, че си хомосексуална. Да, но не означава и че не си ориентирана. В никакъв слчай не се раждаме бисексуални. Сексуалната ориентация е генетично заложена в нас още преди самото ни раждане и се оформя окончателно преди навършването на 4-годишна възраст.

CfEtii
01-06-2008, 16:06
Според мен е нормално.Аз по едно време се мислех за ''обърната''.Слава богу си промених мнението :D