View Full Version : Нормално ли е според вас...
... в пубертета да изпитваш влечение и към СЪОТВЕТНИЯ пол? Аз съм момиче на 14 и принципно харесвам момчета, но не веднъж ми се е случвало да изпитам влечение и към момиче, на един купон даже се целувах С ЕЗИК с едно момиче и много ми хареса, но не го показах, за да не ме помислят за "обърната" :-s . Иначе съм говорила с една близка приятелка и тя призна, че понякога също много се кефи на момичета и каза, че според нея тва е нормално за нашата възраст, защото още не сме се ориентирали сексуално и, че в няква статия чела, че всеки човек се ражда бисексуален и до към 17-18тата си година вече се ориентира. Е, какво мислите, нормално ли е за нашта възраст? ](*,)
marmalad4e
01-06-2008, 12:28
не съм 4увала за подобни неща за бисексуалността, но..знам ли..може и така да е :neutral:
според мен не е нормално, аз никога не съм изпитвала подобни 4увства на тази възраст
целувала ли си момче с език?
Abe tova ne e biseksualnost,a po-skoro neorientiranost. :wink:
Az sa6to sums e celuvala i s momi4e ot 4isto lubopitsvo.Moje6 da kaje6,4e si biseksualen,kogato ve4e si pridobil dostata4no opit i si probval s hora i to dvata pola,i ako togava ostanovi6,4e ti haresva pove4e s 4ovek ot tvoq pol,ili pone ti haresva ednakvo,togava moje6 da tvardi6,4e si biseksualna.A edna celuvka s priqtelka na kupon ne ozna4ava ni6to. :wink:
teenage_drama_queen
01-06-2008, 14:45
...A edna celuvka s priqtelka na kupon ne ozna4ava ni6to. :wink:
как да не означава, означава да намали пиенето :-D шегувам се и аз съм го правила но само от интерес :-|
PrionBreak
01-07-2008, 14:08
ami spo0red men e nyrmalny i az s1m na 14 i s1m si padala po momicheta .. ama sq vs e ok.. ne s1m bila obratna ei .. celyvala s1m se s f zashtotyy bqhme na edin kypon i trqqshe ...inache ne .. ne mi beshe mng priqtny s momche e po qky! taa po temata normalno e .. :smt001
amatorium
01-07-2008, 14:19
Vseki muj nqkoga si e pomislql kakvo e da e s drug muj drug e vuprosa, che obiknoveno samo pri misulta ti stava gnusno i protivno. Ako ti stane hubavo znachi si oburnal rezbata :evil:
FelisDirus
01-07-2008, 15:04
Нормално е. Аз съм на 18, а допреди половин година постоянно налазвах една приятелка. Ще ти мине.. пък и кво толкова - начеши си крастата, понатискай се с момиче и давай нататък, кво те бърка..
bqsna_teenagerka
01-07-2008, 15:08
И аз съм се целувала с най-добрата си приятелка,не от лизбийство или силно влечение а по скоро от интерес и за упражнение. Според мен твоето е нормално. Сега на 14 сме в пубертет и какво ли не ни щуква в кухите главички :neutral: :-| Както казаха останалите като пораснеш ще си събереш акъла. А ти си харесваш момчета нали? Спокс...момиче да е бисексуална не е толкова страшно :D :P :wink:
DIVINE_TIME
01-07-2008, 15:09
И защо моето мнение го няма ... ?? :x
VilleBaby
01-07-2008, 15:57
AMI SPORED MEN I PREDI DA SI NAVAR6IL 17-18 GODINI MOJE6 DA RAZBERE6 KAKVO TE VLE4E POVE4E...AZ LI4NO NE SAM IZPITVALA PODOBNO NE6TO KAM MOMI4E,A SI HARESVAM MOM4ETA :) A ZA CELUVKATA...I AZ SAM SE CELUVALA S MOMI4E S EZIK,NO KOGATO IGRAHME NA 6I6E,TAKA 4E NE E SA6TOTO...
mmm , az sym eedinstvenata ot kompaniqta ni (do kolkoto znam ) koqot ne se e celuvala s momiche :neutral:
nqkoi dori mnogokratno
ama mene prosto ne me vleche , tova ne znachi , che obratnoto e nenormalno
po-nagore nqkoi kaza , nacheshi si krastata , no neka ako si neobvyrzan/a 8)
Да, нормално е. Не, не е срамно. И стига се тормози, ами се забавлавай. Мъже, жени-- какво значение има. :grin:
mumiikataa
01-08-2008, 09:25
напълно нормално е.и на мен ми се е случвало,само че все още не съм се целувала с момиче :-D