View Full Version : към момичетата след 1-я път
pepelq6kaaa
01-06-2008, 16:25
iskam da vii pitam poneje predi nqkolko dni pravih sex za parvi pat/ima6e malko krav/ s priqtelqmi ta sega cikala na sa6tata data li trqq d ami doide ili se izmestva
BLaCk_AnGeL
01-06-2008, 16:46
При всяко момиче е различно.Имаме различни организми,не сме роботи от една и съща фирма яя :-P На някои им идва на време, на някои им закъснява с няколко дена, чувала съм случаи да закъснява с 2-3 седмици чак.Зависи организма колко и как се влиае от тази "новост". А на мен лично не ми закъсня, даже ми подрани с 1 ден.
PerfectByNature
01-06-2008, 18:13
na men mi doide to4no na vreme ama vse pak tva e naistina golqma stupka za teb i sledvat mn promeni i vse pak ne se panikiosvai ako ti zakusnee ili ti podrani purviq mesec e normalno :) aide leka i bezavariina zanapred :-)
mumiikataa
01-06-2008, 18:28
всеки организъм е различен.може да се случи да закъснее или подрани.всичко е на хормонална основа.споко не се панирай.
ReFlEcTiOn
01-06-2008, 19:03
na men mi doide to4no na vreme ama vse pak tva e naistina golqma stupka za teb i sledvat mn promeni i vse pak ne se panikiosvai ako ti zakusnee ili ti podrani purviq mesec e normalno :) aide leka i bezavariina zanapred :-)
+1 и на мен така :)
на мен ми дойде 1 седмица по-рано :)
DIVINE_TIME
01-06-2008, 20:12
Чак пък голяма стъпка, дотолкова голяма,че да й повлияе на цикъла?...
Не мисля че би трябвало да има промяна в цикъла, освен ако не е бременна...
Защо да има?
И аз така мисля,не намирам връзка ...
ghostwisper
01-06-2008, 20:19
на една приятелка и закъсня,на друга и подрани,различно е.. :D
DevilWish
01-06-2008, 20:25
Moje da ti se porazmesti osobeno ako o6te ne ti e mnogo redoven ,taka 4e ako zakysnee не бързай да се паникьосваш /защото като се притесняваш ти идва още по-късно/ ;)
DIVINE_TIME
01-06-2008, 20:32
Добре де,обяснете каква е връзката между двете неща? Защо,при положение,че момичето не е бременно,да му се размества цикъла? Дефакто за организма какво е значението дали ти е първия сексуален контакт или 21...
ПП: Не си налагам мнението,може да сте прави,просто не разбирам връзката ...
amatorium
01-07-2008, 11:40
Dosta chesto se izmestva, i ponqkoga s dosta. Navremeto kato otvorih edno momiche i se izmesti s 2 sedmitsi i i doide napravo sled defloraciqta. Tq daje se beshe izplashila da ne e stanal nqkoi kruvoizliv. Chak kato mi pozvoli da q vidq i da i pomirisha kruvta se useti. 8-)
Чак пък голяма стъпка, дотолкова голяма,че да й повлияе на цикъла?...
Не мисля че би трябвало да има промяна в цикъла, освен ако не е бременна...
Защо да има?
Добре де,обяснете каква е връзката между двете неща? Защо,при положение,че момичето не е бременно,да му се размества цикъла? Дефакто за организма какво е значението дали ти е първия сексуален контакт или 21...
ПП: Не си налагам мнението,може да сте прави,просто не разбирам връзката ...
\:D/