View Full Version : Има ли вазможност да съм..?
Здравейте!Значи преди известно време правихме секс с приятеля ми,но на мене ми беше за 1-ви път и той проникна в началото само с пръст.С друго не го е правил,защото ме болеше и го помолих да спре.Нали след като само ме е (един вид)докоснал с п*****т си отдолу няма опасност да сам забременяла? :cry: :cry: :cry:
не си спокойно..без паника...
dshiznit
01-06-2008, 17:05
Аве ти си мноо тъпа ве
DIVINE_TIME
01-06-2008, 17:10
Ама ти сериозно ли .. ? :shock: Не,разбира се!
indecent
01-06-2008, 17:11
:lol: :lol: :lol: ne bremenna si s triznaci :razz: :razz: :razz:
BLaCk_AnGeL
01-06-2008, 17:18
офф.. тва е сигурно 23457234562352342375та тема за тази седмица само..
Чудно как си предсравяш, че може да забременееш от пръст :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ама то верно че дева мария може така да е забременяла... Оууу бременна сииииии,почвай да спестяваш пари за пелени :D :D :D :D
ти да не си 12 годишна дето пръст4е зна4и секс представям си ако ти го вкара сигурно си правила оргия и да бременна си кажи му да ти купи ескапел :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Той около ли ти е вадил че питаш дали си бременна ...????
На колко си на 12-13 би трябвало да си малко повече сексуално ограмотена щом си тръгнала да правиш секс ... ма нз ... сложно е вече .....
естествено
че не НЕВАЗМОЖНО Е #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o
Дам ше народиш сума ти показалци ](*,)
HardlyAwakened
01-09-2008, 06:13
hahahahaahahaaha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Деградацияяяя и тия хора ще имат деца...не ми се мисли :?
slun4evo
01-09-2008, 07:44
Абе, деца, айде мислете малко логично бе.Как ще забременееш от пръст, да не си Дева Мария.Седни прочети нещо и тогава почни на правиш секс!
Еииийй, човек не може и на пръстът си да вярва :razz:
Сега сериозно--- гаранция, че си прихванала бебе. Говори с вашите за аборт. Много сериозно.. а може и венерическа болест да си лепнала.. тва пръстът си е лоша работа... :-# :cry:
LoLiPoP4o
01-09-2008, 08:13
naistina li si tolkova kuha ili se pravish ?
Povlekan
01-09-2008, 08:45
Здравейте!Значи преди известно време правихме секс с приятеля ми,но на мене ми беше за 1-ви път и той проникна в началото само с пръст.С друго не го е правил,защото ме болеше и го помолих да спре.Нали след като само ме е (един вид)докоснал с п*****т си отдолу няма опасност да сам забременяла? :cry: :cry: :cry:
Според мен темата си е пълна ебавка.... стига бе хора не може да е толкова зле........
НЕГРАМОТНИЦИ... :evil:
П.С - Нека се казва Хуанито
Хуанито ли в... тц... според мен нещо от "Дързост и красота"- Брук, Рич.. е те такова :lol:
Хуанито ли в... тц... според мен нещо от "Дързост и красота"- Брук, Рич.. е те такова :lol: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Най-добре да го кръсти Кимбърли! 8-) 8-) :razz: :razz: :razz: :o :o
Кимбърли "пръста".
Най-добре 8)
{Sweety_f}
01-09-2008, 09:04
хаха и как искаш да си бременна при положение че той дори не е свършил в теб... :D
:shock: мъка, мъка, мъка .... всички ще свършат там май :arrow: ](*,) ... поне всички засега там ги пращам :cry:
amatorium
01-09-2008, 10:39
Spoko, nqma veroqtnost da si zabremenqla. Ne tolkova zaradi prustcheto, kolkoto ot fakta che vuprosa ti izdava, che nai-veroqtno oshte i cikul nqmash.
НЕВЪЗЗЗЗЗЗЗЗМООООООЖННООО ОООО ИМА ЛИТЕРАТУРА НА ТАЗИ ТЕМА :idea:
rihannka
01-10-2008, 07:23
хахахах.в4ера пък приятеля ми ме лиза и си пъхна езика в путката..моля ви кажете ми има ли вероятност да съм бременна? :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
HapPynEsSs
01-10-2008, 08:22
аа не не не :-D :-D :grin: :grin: тва е п1лна ебавка бе хора преди да праите секс аиде малко про4етете разни не6та... и тая тема е сиг. 999999999864869739768356936978