Влез

View Full Version : Кой фон-дьо-тен бихте си избрали

piletyyy_
01-06-2008, 20:00
Искам да попитам антибактериалния на Манхатън за мазна или за суха кожа е, защото моята е много суха. Ползвали ли сте крем пудрата на Макс Фактор? На Мейбалийн фон-дьо-тена?
Можете ли да ми предложите някой, който да е до 12лв, да не е Avon, Oriflame ili Impala?
Мерси

Jaffs
01-06-2008, 20:24
От изброените съм за MaxFactor.
Ползвала съм на Манхатън, но не бях доволна, а от Мейбълин по принцип избягвам да пазарувам, освен лакове.
За тези пари бих казала Eveline. Една приятелка си купи и е много доволна. Самата марка по принцип прави добра козметика и бих си взела.
Потърси и на MaxFactor някой фондьотен, може да си харесаш. :wink:

BeBsItO
01-07-2008, 17:17
:shock: :shock: :shock: oh hora 6to se macotite s tiq fonduteni....... o6te pove4e si sasipvate porite na liceto [-X az naposleduk sam protiv tqh :)po dobre si dai parite za e6to koeto gi premahva na ne prikriva ;)

Baby_b
01-08-2008, 20:50
Тоя на Мейбълин е по-скоро за смесена към мазна кожа-съдържа цинк, който изсушава и не ти го препоръчвам. Предлагам ти да пробваш козметиката на Виши =;

ResPekT333
03-15-2008, 09:17
az izpolzwam na Impala i sum mnoogo dowolna .... samo trqbwa da si podberesh podhodqshtiq nomer i si gotowa :P

scanadal
03-15-2008, 09:50
Ми и аз съм си с "Impala" и съм много доволна.Правят к0ожата мекичка,покривни са и са дълготрайни.Мисля,че не цената определя качеството н апродукта,защото от опит знам,че скъпарските ФДТ не винаги са добри.А и на Орифлейм не са лоши,ако искаш и тях.

Nadelina
03-15-2008, 12:52
Momicheto kaza che ne iska na Avon Oriflame ili Impala vie pak tova predlagate... Ne che neshto ama fon dio tena na Impala naprimer e tolkova vreden che nqma do kyde... ama kakto i da e... nqma pak da pisha lekcia za tova... izpolzvaite si go i si vredete na kojata samo i si se radvaite naivno che e mnogo hubav... A na avtorkata bih kazala che edna moq priatelka ima fon dio ten na Maybelline i e mnogo dovolna. Ama to pyk zavisi ot kojata na vseki chovek i kakto kazaha po nagore moje tvoqta koja da ne go odobri. Moje da si vzemesh nqkoi hidratirasht.

LannyBarbie
03-15-2008, 19:27
аз съм за Max Factor :) в момента даже съм с Colour Adapt и съм доволна:)

bub4eto_933
03-15-2008, 20:03
Най-добре би било да не използваш нито един от тези боклуци!В тази възраст кожата трябва да диша...не и пречете с некви фон-дю-тени и т.н.!!! :?