Влез

View Full Version : Проблем

Mercyful
01-07-2008, 12:12
Здравейте.... имам следния проблем:
значи с приятелката ми превихме секс и презервативът се скъса, обаче аз НЕ бях свършил, след което прекратихме акта... проблемът идва от там че на нея и дойде 10 дни след последния път когато и дойде.... има ли място за притеснения от бременоост или не ?

dshiznit
01-07-2008, 12:21
е щом й е дошло няма място

Mercyful
01-07-2008, 12:25
не, защото четох за цветиста бременност, а и тя каза, че кървенето и е било по-малко от обичайното... дали защото са минали само 10 дни от последния път или не знам.... ???

Atula
01-07-2008, 12:31
1-во: Цветна, а не цветиста бременност. 2-о: Ако ви е страх си купете тест. И 3-то: Спрете със секса, докато не порастанете и не спрете да спичате от най-малкото нещо. :o

m0nikkka
01-07-2008, 12:33
ами виж сега .. има мноГо възможни причини за промяната на цикала и .. една от тях е климата .. , така че мисля че не бива да се притеснявате .. плюс това ти не си свършил .. Не се притеснявай .. според мен всичко си е на ред :-P

amatorium
01-07-2008, 12:40
Chuval sum q az taq mrusnitsa Cveti Cveteva - Cvetnistata, no kakto obichashe da kazva: Puisne li vednuj kruv - opasnostta e umrqla. Samo da ne e ranena mechka, che togava stava strashno O:)

Atula
01-07-2008, 12:51
Chuval sum q az taq mrusnitsa Cveti Cveteva - Cvetnistata, no kakto obichashe da kazva: Puisne li vednuj kruv - opasnostta e umrqla. Samo da ne e ranena mechka, che togava stava strashno O:)

Хахахаха :---) Кефиш максимално. Много добро изказване :|

lyvica
01-07-2008, 14:43
Много е погрешно схващането, че когато на едно момиче му дойде опасността е преминала. Не е така и тази Цветна бременност, за която си чел, си е съвсем реално нещо. Според мен е добре да вземете някой тест за бременност и да прекратите тревогите.
От друга страна, това, че й е закъсняло и е по-различно, може да се дължи на съвсем други причини, не е задължително да е от секса, напрмиер да е седяла на течение и подобни...
Вземете си тест и ако всичко е наред по-натам му мислете навреме!

o7ka43na7a
01-07-2008, 15:11
1-во: Цветна, а не цветиста бременност. 2-о: Ако ви е страх си купете тест. И 3-то: Спрете със секса, докато не порастанете и не спрете да спичате от най-малкото нещо. :o

:razz: :razz: :razz:

bqsna_teenagerka
01-07-2008, 15:21
Ами наистина като не сте запознати с нещата не ги пракктикувайте!!!
според мен няма място за никакво притеснение,но все пак ако желаете купете си тест за бременност!

01-07-2008, 16:28

:razz: :razz: :razz:

+1 :grin:

45Calibre
01-07-2008, 16:59
spoko we 4ovek nali ne si svar6il vatre NO Problem spoko ne spi4ai