View Full Version : първа целувка
the_black_heart
01-07-2008, 16:43
....... та..... предполагам, че това ще скоро и просто не знам какво да правя, до сега му излизам с тъпи оправдания... и не знам дали да му кажа или някак да се престаша ама дори не знам какво да правя... идеи #-o
т.1 от Правилника!
Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
LaDy_DaQnA
01-07-2008, 16:53
azz kazah na moito milo 4e ne sym sew celuvala i mnou na dylgo i 6iroko mu obqsnih kak se 4ustvammmm ii toi proqvi nujnoto tyrpenie i vsi4ko iii 1-viq pyt be6e... lol :) :-) :smt008 :smt008 :smt007 :smt001
Blacklisted
01-07-2008, 16:53
Ей така - :-)
magneziq
01-07-2008, 16:54
mi otpusni se i go celuni nqma ni6to stra6no pak ako slu4aino se izdani6 4ak togava mu priznai 4e tova ti e bila parvata celuvka ma ne vijdam kakvo ti pre4i da mu go kaje6 i predi da go celune6
AvaLan4e
01-07-2008, 17:00
('= Колко мило
Честно казано или той ще ти налети или на теб ще ти се прииска толкова ужасно да го целунеш, че няма да се замислиш за това. Ако ли не не виждам логиката да го практикуваш (=
После ще гледаш реакция. Аз винаги хапя хората където сваря :grin: Реакциите не са чак толкова страшни, та няма начин някой който да се целува зле да е толкова шашкащо (;
На никой не му пука, освен ако не е за веднъж
the_black_heart
01-07-2008, 17:00
ами ко раздуха на всички, аз съм си голяма вече- на 15 съм :-s
Blacklisted
01-07-2008, 17:08
Живей си в страх тогава :) Какво ще раздуха? Че е целунал 15 годишна, на която и е било за първи път оО голяма работа...
AvaLan4e
01-07-2008, 17:15
Живей си в страх тогава :) Какво ще раздуха? Че е целунал 15 годишна, на която и е било за първи път оО голяма работа...
виж ако си лезбо и ти е първия за раздъхване става
не ставай смешна
ако ще го правиш заради другите и смотаното си самочувствие просто знай, че може утре да ти се прище да го змажеш
:?
MiSs_DioR_CheRiE
01-07-2008, 17:16
Честно казано и аз бях мн притеснена като тебе преди да стане всичко ... мислех си че ще се изложа ала бала и така ... ама един ден бяхмена купон и както си дансехме той ме целуна и се целувахме доста дълго и просто ми дойде от вътре как да го напраа .... споко не е толкова страшно все пак това е начин да споделиш чувствата си ... а ако те е чак толкова страх помоли някоя фр да ти хелп :smt008 айде успехчета :wink:
spoko ne se spi4ai tolkova .Az da ti kaja vaob6te ne se zamislih za purvata si celuvka prosto tolkova mn ti se iska 4e ne se zamislq6 DAVAI :P
ice_cream_f
01-07-2008, 17:33
Xm...abe spored men toi 6te te celune pruv.I nai-ve4e se otpusni! Aide USPEH \:D/
the_black_heart
01-07-2008, 17:44
Той си се опитва от нова година още :neutral: а за това дали съм няква лезбийка, НЕ, просто исках да го направя с някой на когото наистина държа, за това стана така :?
TellMeYourName
01-07-2008, 17:58
Отдай се на момента
И не забравяй най-важното,ако не си удряте зъбите един в друг и на си пускаш езика ,толкова надълбоко в гърлото му като сонда,чак до сливиците-не е никаква целувка!
Още малко скиллс:пробвай да изследваш цялата му уста с език,проучи всички кариеси.Също така и вложи истински смисъл в популярното словосъчетание по стихосбирките - "целувка без дъх".
VilleBaby
01-08-2008, 17:28
vajnoto e da se otpusne6,mila! i men me be6e 6ube predi parvata celuvka,no mina dobre :grin: az mnogo neznaeh kvo da pravq,toi be6e taka da re4em,vode6tiq,no i az u4astvah de :D spox ne se strqskai ne e 4ak tolkova trudno :wink: uspeh
Momchence
01-10-2008, 21:57
Уууу аз я помня мойта....бях се разбрал с една маца от чата в Амор и тя взе че се появи..аз бях пиян с тениска на Рамщайн и се мляскахме...беше супер лесно..аз си го представях някфо много сложно...вече усъвършенстването е друга тема :D
d0mat4et0
01-11-2008, 18:13
И аз имам подобен момент....Скоро ще тръгна с едно момче , а супер много се притеснявам какво ще стане...Ами ако се издъня....и още нещо....как ще му кажа , че до сега не съм се целувала като той е специалист в това...Или поне така се носят слухове...Оф съвсем не знам какво да правяяяяяяяяяяя :-# :-# :-# :-#
Защо просто не го целунеш и без да се страхуваш чак толкова.Целувките не болят спокойно :P
Поредната тема...Хора вие за Търсачка не сте ли чували :( ТцТц има още около 10 такива теми :shock:
Xm...abe spored men toi 6te te celune pruv.I nai-ve4e se otpusni! Aide USPEH \:D/
+1
нещио не разбрах искаш да му кажеш че искаш да го целунеш или кво, иначе ако е това просто го целуни исполвай подходящия момент и го целуни