View Full Version : Да спя ли с нея?
Dream_s@L!Va
01-07-2008, 19:15
Здравейте.Значи...имам една приятелка може да се каже,че е хубава но е много досадна и едва я търпя супер,супер досадна е.И един път си писахме и стана на въпрос за секс и тя е навита обаче е супер досадна и ми идва да я напсувам и да я зарежа ама нз щото хем искам да го направим хем супер много ме дразни...а не може веднага щото нямаме терен...и въпроса ми е да я търпя ли и да я мина...или да и кажа,че не я понасям :-o
т.7 от Правилника!
Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
Разкарай я, само ми прати ICQ-to или Skype-a й на лични преди това :razz:
BeautifulWorld
01-07-2008, 19:24
Недей да бъдеш толкова груб, не й казвай направо, че не можеш да я търпиш. Но най-добре недей да спиш с нея, като ти пусне, ще стане още по-досадна и настойчива. Не си вгорчавай живота за едното е**не.
marmalad4e
01-07-2008, 19:29
Недей да бъдеш толкова груб, не й казвай направо, че не можеш да я търпиш. Но най-добре недей да спиш с нея, като ти пусне, ще стане още по-досадна и настойчива. Не си вгорчавай живота за едното е**не.
+1
marmalad4e
01-07-2008, 19:29
+1
Dream_s@L!Va
01-07-2008, 19:30
Аз ако я изтърпя до секса,след т'ва ще я зарежа! :-o
sh3_1s_7h3_0n3
01-07-2008, 19:37
...и голям Мъж ли ще се чувстваш след това? Да си избиеш комплексите с няк'ва, дето само тя ти пуска, и си готов дори да я изтърпиш само и само да си 'заровиш кокалчето в градинката'... #-o
kolio-shiikata
01-07-2008, 19:38
ae я покажи някви снимки нейни ще ти кажа дали си струва :razz: :razz:
Dream_s@L!Va
01-07-2008, 19:43
...и голям Мъж ли ще се чувстваш след това? Да си избиеш комплексите с няк'ва, дето само тя ти пуска, и си готов дори да я изтърпиш само и само да си 'заровиш кокалчето в градинката'... #-o
Не,няма да се почувствам "Мъж" просто един път аз ще си направя кефа а друг ще страда...нещо такова! ;)
DIVINE_TIME
01-07-2008, 19:47
Не мога да разбера този секс между непознати или още по-зле мецду хора,които не се понасят... По голяма наслада ли ви носи отколкото с любим човек ... ? :oops:
Dream_s@L!Va
01-07-2008, 19:54
Не мога да разбера този секс между непознати или още по-зле мецду хора,които не се понасят... По голяма наслада ли ви носи отколкото с любим човек ... ? :oops:
От любим не! Но ще има удоволствие 8-)
sh3_1s_7h3_0n3
01-07-2008, 19:56
Dream_s@L!Va, щом си чак такъв егоист и таиш толкова злоба в себе си, та искаш другите да страдат, заради теб, хубаво. Нае*и я и я зае*и след това. Нали важното е на теб да ти е кеф. Но дълбоко се съмнявам, че ако някое момиче се подиграе по този начин с теб, ще ти бъде толкова 'хубаво'...
nJoy!
da dosta si grub kaji i da si promeni durjanieto kum teb ina4e 6e q zareje6 , tfa spored men e po-dobriqt variqnt :)
DIVINE_TIME
01-07-2008, 20:21
Да,модераторката е права според мен,много е права.. доста егоистично би било от твоя страна. Пък й тя щом се навива да спи с човек,с когото няма връзка,с когото дори не е в близки отношения представи си каква е и какво носи в себе си.. Склонен ли си да се подложиш на този риск,само заради единия секс? Вместо това си намери приятелка,която да обичаш и го прави с нея!
Абе едва ли като е вътре в нея ще е досадна де :D
Dream_s@L!Va
01-07-2008, 20:54
Аве...значи не съм егоистичен...просто не знаете какво съм изпитвал към момичета и те са ме прее*авали по много кофти начини!Поради тази причина искам и аз да съм един път доволен! ;)
Почнахме да излизаме от смисъла на тема...вече прецених кво да правя ако искате може да заключите темата ;)
`Death`Whore``
01-07-2008, 20:56
И да вземе да ти каже някоя простотия по време на секса...и да ти се прииска да я пречукаш... :? Подбирай поне. Патки не ти трябват. А за девойките - кой ви каза, че момичето иска връзка? Може да иска просто секс.
Dream_s@L!Va
01-07-2008, 20:58
Да,модераторката е права според мен,много е права.. доста егоистично би било от твоя страна. Пък й тя щом се навива да спи с човек,с когото няма връзка,с когото дори не е в близки отношения представи си каква е и какво носи в себе си.. Склонен ли си да се подложиш на този риск,само заради единия секс? Вместо това си намери приятелка,която да обичаш и го прави с нея!
Само да кажа,че ако се намираше момиче което обичаш,тя теб също и иска да правите секс толкова лесно то живота щеше да е прекрасен... :twisted: \:D/
DIVINE_TIME
01-07-2008, 21:01
Не съм казала,че е лесно... Но пък хубавите неща идват за хора,които чакат... Така или иначе ще намериш подходящото за теб момиче. Няма лошо да си правиш секс ама поне нека си обвързан с някого,най-вече понеже секса със случайни партньори е твърде опасен ..
DIVINE_TIME
01-07-2008, 21:02
Наистина,колко по - прекрасен би могъл да е живота .. :smt007
Dream_s@L!Va
01-07-2008, 21:03
Точно това казах по-горе...че съм обичал обаче насреща един **Й...
`Death`Whore``
01-07-2008, 21:04
На всеки се е случвало. Но ако си правил секс с истински чувства и правиш секс без чувства, ще видиш огромната разлика...
Все пак изборът е твой. Никой не е длъжен да прави секс с чувства.
DIVINE_TIME
01-07-2008, 21:06
На всички ни се е случвало..
Ако толкова държиш на отмъщението поне си го върни на тази,която те е наранила,вместо да нараняваш и трети човек...
Пък и отмъщението на съдбата и живота е в пъти по-удовлетворяващо отколкото хорското - понеже е по-жестоко! :wink:
Dream_s@L!Va
01-07-2008, 21:08
На всеки се е случвало. Но ако си правил секс с истински чувства и правиш секс без чувства, ще видиш огромната разлика...
предполагам...но почти всеки си е правил кефа на купонче или някъде другаде....НЕ (или преди да се срещне) с любовта на живота си ;)
Dream_s@L!Va
01-07-2008, 21:10
На всички ни се е случвало..
Ако толкова държиш на отмъщението поне си го върни на тази,която те е наранила,вместо да нараняваш и трети човек...
Пък и отмъщението на съдбата и живота е в пъти по-удовлетворяващо отколкото хорското - понеже е по-жестоко! :wink:
Не,не искам да си отмъщавам а просто аз да съм щастлив...в такъв смисъл не мога да го изкажа както го чувствам.. :)
предполагам...но почти всеки си е правил кефа на купонче или някъде другаде....НЕ (или преди да се срещне) с любовта на живота си ;)
sam si reshavsh , robvai i dvete i shte razberesh , koe ti nosi po-golqmo udovolstvie , shtom ne mojesh da precenish.hora razni , moje poveche da dyrjish na fizicheskoto izjivqvane.no az ne te podkrepqm [-(
Povlekan
01-07-2008, 21:49
...... ТИ СИ ТЪП ](*,)
Не ги слушай каките кво ти говорят. :-P
Е.б.и. :-D
Знаеш какво си намислил. Нас защо ни занимаваш? Кажи й, че просто искаш секс и след това тактично я отбягвай. Доколкото разбрах не си и обещавал връзка, а да й поблъскаш главата в таблата. Нали? 8) :?: ;-)
amatorium
01-08-2008, 12:07
V takiva momenti se vslushvai v suvetite na golemite pichove. Kakto go e kazal nai-dobre Al Pacino - "When in doubt - fuck"! Sirech, ako se sumnqvash chukai! ;)
Harum_Scarum
01-08-2008, 12:15
+1
+2
VilleBaby
01-08-2008, 12:27
e,tva e gadno!kolkoto i da e dosadna ne moje6 da q mine6 i posle da q zareje6....napravo ot sega i kaji 4e prosto mejdu vas ne se polu4ava i badi po-delikaten :!: a tq kvo pravi 4e e toooolkova dosadna? :neutral:
VilleBaby
01-08-2008, 12:28
e,tva e gadno!kolkoto i da e dosadna ne moje6 da q mine6 i posle da q zareje6....napravo ot sega i kaji 4e prosto mejdu vas ne se polu4ava i badi po-delikaten :!: a tq kvo pravi 4e e toooolkova dosadna? :neutral:
VilleBaby
01-08-2008, 12:28