View Full Version : проблемче с инстроментче
от извесно време с приятеля ми имаме един проблем който се повтаря всеки път.преди месец и нагоре даже майка ми за малко да ни хване не че правихме sex просто си лежахме под завивките и.. тази ситоация е позната на почти всички абе мазало ама майка ми влезна в тоалетната и не ни хвана бяхме се вече облекли като излезе :smt001 . и от тогава на момчето ми му е мн трудно да го вдигне за 2рия път първите 2-3 опита решихме че още му седи оплахата защото и аз слухтях и днеска пак същата работа възбуди се колкото да сложи презерватива но после веднага му спадна .реших че е нещо на нервна почва питах го дали е притеснен от нещо той "не' . и нз и аз какво да правя някой да казва моля ви , аз мога без sex но той се измъчва .П.п. реших 1 път че е защото масторбира когато няма терен но не го прави . мерси много надявам се някой да ми помогне . да ми каже какво да направя :smt102 . очквам компетентни отговори :smt087
`Death`Whore``
01-07-2008, 20:02
1. Сменете марката презервативи, най-вероятно го стягат.
2. Кой те излъга, че мастурбацията пречи на ерекцията? :lol:
Criss_Angell
01-07-2008, 20:04
\:D/ Отидете на място където няма ваши роднини да му е спокойно и опитейте
na pi4a ne mu stava samo i edistveno ot pritesnenie i na men mi se e slu4valo ne6to podobno ama moita priqtelka se postara i sled tova si beh OK.
kolio-shiikata
01-07-2008, 20:13
ае направи му свирка ти какво малка ли си че незнаеш как най-бързо може да му стане ама не тъпи тъпи на ента степен може би проблема не е в него а в теб че неможеш вече да го възбуждаш....
1. Сменете марката презервативи, най-вероятно го стягат.
2. Кой те излъга, че мастурбацията пречи на ерекцията? :lol:
не че някой ми е казал просто обмислях вариантите и това беше от нещата който се сетих
ае направи му свирка ти какво малка ли си че незнаеш как най-бързо може да му стане ама не тъпи тъпи на ента степен може би проблема не е в него а в теб че неможеш вече да го възбуждаш....
и аз си мисля че проблема е в мен затова питам какво мога да направя :-#
DIVINE_TIME
01-07-2008, 20:29
и аз си мисля че проблема е в мен затова питам какво мога да направя :-#
Като за начало отидете на място,където няма кой да ви безпокои,пък оттам нататък вие си знаете ..