PDA

View Full Version : малко тъп въпрос(главно към момичета)

pitch
01-08-2008, 00:21
Значи аз имам следният проблем: пр-ката ми е мн срамежлива не говори мн ако не е крайно наложително притеснява се от вс и т.н. от 7 месеца и малко сме заедно обичам си я адски мн и тя мен само че не го е правила аз също. да поясня на 15 към 16 сме. и да се върна към въпросът той е следният: Според вас ако се опитам да поговорим относно секс дали ще го приеме нормално или ша ме помисли за някой шпиндел който я лаже маже 7 месеца само за едното е**не.щото пред мен не говори за секс а с неинте пр-ки е като прасната в устата до някаде де поне до колкото знам. и ми е адски чудно дали няма да се стресне нещо да се паникиоса и да не ме погледне 1-2 седмици след това :-s :-s :-s :-s :-s :-s :-s :-s 8-[ 8-[ 8-[ моля ви кажете ми какво е вашето мнение. в смисъл такъв не направо да и кажа ае бейбе да се праснем а съвсем дискретничко да я попитам какво мисли относно секса как го приема нещо относно тва притеснява ли я и т.н. И се извинявам ако е имало такава тема просто неможах да я намеря. По принцип не ми е за др а понеже значи адски мн за мен и неискам да си мисли разни глупости #-o Мерси ВИ предварително

hahavteen
01-08-2008, 04:33
Ami ne mislia 4e 6te go prieme zle ako podhvane6 temata po pravilnia na4in na to4noto miasto(koeto zna4i niakude po-dale4e ot legloto za da ne si pomisli 4e iska6 sega vednaga).Sestra mi e su6to mn sramejliva na taia tema i imaha dosta problemi s gadjeto za6toto tia 4aka6e toi da kaje ne6to a toi tia da napravi purvata kra4ka. Moje primerno niakoi put kato ste zaedno i si govorite za ob6ti raboti da i kaje6 4e si pro4el v edin forum edi kakva si tema(pr. za purvia put,sex pod 16,kolko vreme 4akate predi da go napravite,....) i da popita6 neinoto mnenie kakvo e i da sledi6 reakciite i. :-|

Sisqta
01-08-2008, 05:45
Намекни и само и виж как ще реагира ;)

Kettty
01-08-2008, 06:59
Според мен няма нищо лошо да я попиташ.Все пак сте эаедно от доста време и е нормално да си говорите эа подобни неща.Надали ще я шокираш чак толкава.Просто повдигни темата и ще си проличи още в началото дали е поэитивно настроена.Ако е ,продължи,ако не просто спри.
Късмет

`Death`Whore``
01-08-2008, 07:01
Говоренето не означава юркане. Ти въобще как ходиш с нея, след като не сте говорили за тези неща? Тя може въобще да не е девствена, но да И се е сторил гнусен сексът и да не желае да го прави в следващите поне 10 години - каква връзка ще имате в такъв случай?

_HiLaRy_DyFf_
01-08-2008, 07:02
Ami ne mislia 4e 6te go prieme zle ako podhvane6 temata po pravilnia na4in na to4noto miasto(koeto zna4i niakude po-dale4e ot legloto za da ne si pomisli 4e iska6 sega vednaga).Sestra mi e su6to mn sramejliva na taia tema i imaha dosta problemi s gadjeto za6toto tia 4aka6e toi da kaje ne6to a toi tia da napravi purvata kra4ka. Moje primerno niakoi put kato ste zaedno i si govorite za ob6ti raboti da i kaje6 4e si pro4el v edin forum edi kakva si tema(pr. za purvia put,sex pod 16,kolko vreme 4akate predi da go napravite,....) i da popita6 neinoto mnenie kakvo e i da sledi6 reakciite i. :-|

И аз така мисля

pitch
01-08-2008, 16:08
мерси за съветите обаче работата е такава че дори и да реагира отрицателно ще я поразпитам какво точно я притеснява колкото да стане разговор горе доло завършен а-у :-s

angellove
01-08-2008, 16:36

И аз така мисля

+1.

Щом сте заедно от 7 месеца, не мисля че ще е странно да поговорите на тази тема. Но както каза slun4ice, внимавай как ще подхванеш темата. :wink:

pitch
01-08-2008, 18:20
уХх дайте някаква идейка плс :-o

hahavteen
01-08-2008, 19:57
уХх дайте някаква идейка плс :-o

Za koe iska6 suveti? Kak da podhvane6 temata li? Nali ti kazah nai-yda4no e da kaje6 4e skoro si popadnal na niakakvo predavane kudeto se e govorelo za bla bla,s priatelite ti ste podhvanali edi kakva si tema,pro4el si v neta mnenia po niakakuv vupros...ne6to v toia dyh za da ne e taka suvsem napravo.Az li4no pove4eto puti taka procediram i se poly4avat dobre ne6tata za6toto 4oveka ne se 4ystva tolkova pritesnen kolkoto ako go pita6 ne6to napravo a i moje6 da kaje6 svoeto mnenie bez drygia da se 4ystva po niakakuv na4in pritisnat da se suglasi....Moje daje napravo da se poraztursi6 v niakoi ot temite tyka i da nameri6 takava v koiato stava vupros za to4no tova koeto iska6 da ia pita6 i niakoi put kato ste y vas yj sly4aino da ia otvori6 i da ia razgledate zaedno za da vidi6 s koi mnenia e suglasna tia.Sled tva sami 6te si trugnat ne6tata :-|

pitch
01-08-2008, 20:12
еми slun4ice мерси ти мн ще видим какво ще стане :wink: