View Full Version : За заблудата и оплитането
!SamarA!
01-08-2008, 06:08
Мамка му гледам ,че много момчета се оплакват от това ,че не могат да намерят подходящата...е знаете ли какво като се огледате може да намерите много подходящи ,ама проблема ви е там ,че все искате най-красивата (която всъщност е и най-надута,тъпа,повърхностна,п оска,с 2 мисли в главата първата ,от които най-често е "хмм какво да си УблеКъЪ утрее за да събера всички погледи и накрая да ги накарам да съжаляват ,че не могат да ме имат ,щото те какво си мислят ,че като се свалям на всички значи ги харесвам?хаха" ,а втората е "ауу този кара ПОЛО е лошо толкова съм красива ,че никой подобен.....(по избор от действащото лице) не може да си позволи да излезе с мен ,аз само на Мерцедес се возя!" ,а вие момчетата сте толква смотани ,че с конкурс да ги избирате пак няма на толкова лигли и глезли да попаднете.И всички се трупате като конска муха на лайно ,щом влезе някоя от тези госпожици и не осъзнавате ,че само си играят с вас и Мооооже би бихте могли да се опитате да се завъртите и да се огледате,но няма да можете ,защото сте задушени от останалата сурия глупаци.Аз си имам страхотно гадже и много го обичам ,както и той мен и изобщо не ме интересува какво ще правите просто за 2 седмици станах свидетелка на простотията на 4 от тези дами ,които успяха да подберат някак 4 момчета и да ги зарежат за части от секундата като в периода ,в който са ходили в повечето време са били заети да се крият от "гаджетата си".Е няма да ви дойде акъла и 100 такива да ви свият номер и това е.
Да отбележа само ,че по горе говорех за 16 годишни пикли (каквато съм и аз)
Дано някой се е замислил ! и за момичета и за момчета,защото не са само мъжете глупаци.....) и...другия път внимавайте...
Когато едно момче харесва едно момиче, което е тъпо, повърхностно и не го интересува нищо друго, освен как да изглежда добре(в това няма нищо лошо) и да е надута, то това говори лошо и за момчето, че и то е повърхностно.Защото явно и него го интерексува само външния вид на момичето, а не е погледнал малко характера й...
На такива хора, които нарочно нараняват, да си повдигнат самочувствието ли...не знам, в един момент ще им се върне.И те ще имат чувства, и те ще се влюбят.
Alabalaportokala
01-08-2008, 07:23
Samara. То не само момчетата не могат да намерят подходящата, но и момичетата. А вие като видите някой пич да върви по улицата с адското тяло, някой друг татус лигите ви потичат. Еее ми така е мацка. Само че знаеш ли такива надувки и съблазнителки най ги обичам,правя ги на 5 стотинки. Лесно ги свалям на земята, докато не се осъзнаят. И знаеш ли как лесно излизат без да си играят. Опънеш ли юздатата на момичето нямаш проблем. Оставяш ли се да те тъпчат е тъпо...
Ти сигурно си някое обикновено момиче, което не е било забелязвано от курвите. Еее така е и вие не забелязвате обикновените момчетата докато "лошите типове" ви нараняват. Забраненото е най сладко
`Death`Whore``
01-08-2008, 07:25
Пъ, аз съм красива и не съм тъпа и плоска. :-| А авторката да спре да се заглежда по кварталните плейбои и някой може да оцени не само външността И.
ghostwisper
01-08-2008, 08:05
ем мацка от една страна си права,ама бас ловя,че и ти няма да тръгнеш по пижама,с домашните чехли и чорлава(може току що станала от леглото) до магазина без да ти пука какво ще си помислят съседите или въобще хората по улицата.А пък и тез надути пикли го правят щот просто са били некви задръстени в предишното си училище,никой не им е обръщал внимание и сега си го търсят далеч от тези,които ги познават.Пък и според мен няма нищо лошо да се облечеш така,че да събереш всички погледи..просто те го правят всеки ден..
!SamarA!
01-08-2008, 08:28
Samara. То не само момчетата не могат да намерят подходящата, но и момичетата. А вие като видите някой пич да върви по улицата с адското тяло, някой друг татус лигите ви потичат. Еее ми така е мацка. Само че знаеш ли такива надувки и съблазнителки най ги обичам,правя ги на 5 стотинки. Лесно ги свалям на земята, докато не се осъзнаят. И знаеш ли как лесно излизат без да си играят. Опънеш ли юздатата на момичето нямаш проблем. Оставяш ли се да те тъпчат е тъпо...
Ти сигурно си някое обикновено момиче, което не е било забелязвано от к***те. Еее така е и вие не забелязвате обикновените момчетата докато "лошите типове" ви нараняват. Забраненото е най сладко
ми не всъщност тия курви както ги нарече (мисля ,че не точната дума въпреки всичко,което казах) са част от моята компания и далеч не съм незабелязана,грозна или не се интересувам от външния вид обаче това тяхното в безобразие.по цял ден слушам за техните игрички и гледам колко глупаци йм се връзват.
представи си как си в даскало седиш на първия етаж и някоя идва при тебе ,буквално ти скача на врата,разцелувате,лигавити се и ти си викаш "еей имам шанс трябва да мина на следващото ниво" ,а тя докато стигне до 4тия етаж е видяла още поне 5 балами като тебе :lol: дето си мислят същото....можеш ли да познаеш нейната мисъл каква е?
`Death`Whore``
01-08-2008, 08:29
Мисълта И е, че е супер яка и умна. А всъщност е курва.
А ти...защо общуваш с такива хора? Искаш да си като тях? Обичаш да говориш с тях? Цениш ги?
!SamarA!
01-08-2008, 08:43
Мисълта И е, че е супер яка и умна. А всъщност е к***а.
А ти...защо общуваш с такива хора? Искаш да си като тях? Обичаш да говориш с тях? Цениш ги?
общувам с такива хора щот са ми в класа разбра ли кво искаш да ги избия като ме дразнят?не обичам да говоря с тях ,не ги ценя,не искам да съм като тях.просто мойте си 2 приятелки ,които НЕ СА КАТО ТЯХ имат добри отношения ,ако не бяха те ,аз нямаше да имам никакви ок?а си запази мнението за себе си ,щот не си права!ако бях курва щях ли да говоря така за себе си се едно?
`Death`Whore``
01-08-2008, 08:50
Я се успокой. Твоите приятелки сигурно не са курви, но другите са. Ти ако не го осъзнаваш...по-зле за теб. Всъщност какъв ти е проблемът, не разбрах...
Alabalaportokala
01-08-2008, 08:51
и не всъщност тия к**ви както ги нарече (мисля ,че не точната дума въпреки всичко,което казах) са част от моята компания и далеч не съм незабелязана,грозна или не се интересувам от външния вид обаче това тяхното в безобразие.по цял ден слушам за техните игрички и гледам колко глупаци йм се връзват.
Не съм казал в такова нещо. Погрешно си разтълкувала думичката обикновен. Ще слушаш я, как няма да слушаш, а ако тръгнеш да слушаш за игричките които въртят момчетата, зад гърба на момичетата, момче няма да искаш да погледнеш. Така е, имат какво да покажат- показват го. Не могат да покажат интелект, показват това което имат и това което могат. И явно има кой да им върже
представи си как си в даскало седиш на първия етаж и някоя идва при тебе ,буквално ти скача на врата,разцелувате,лигавити се и ти си викаш "еей имам шанс трябва да мина на следващото ниво" ,а тя докато стигне до 4тия етаж е видяла още поне 5 балами като тебе Laughing дето си мислят същото....можеш ли да познаеш нейната мисъл каква е?
Мда случвало ми се е. Но знаеш ли как ги режа такива, после се чудят от къде им е дошло :D.
Това което описваш е често срещано явление защото всеки иска най - доброто за себе си. А за момента най - доброто ходи наточено, с големи цици е и готино тяло. Никой не гледа интелекта на момичето (но то и без това интелигентно момиче няма :razz: :D )
krem4et0
01-08-2008, 08:54
И аз не съм тъпа и определено не съм грозна................ама не съм и на 16 вече. И мога да ти кажа, че по-лошо от описаните от теб героини има...................грозотии, които се мислят за красиви, надуват се и се правят на голямата робота. Ама лапешки истории......................
!SamarA!
01-08-2008, 09:07
И аз не съм тъпа и определено не съм грозна................ама не съм и на 16 вече. И мога да ти кажа, че по-лошо от описаните от теб героини има...................грозотии, които се мислят за красиви, надуват се и се правят на голямата робота. Ама лапешки истории......................
еми да пораснат и тия дет тука ми изчетоха конското също :D аз какво да направя ,че са тъпи?кво ми скачате на мене се едно съм излъгала нещо.това ,че аз го виждам ,а много други не ли е лошото за мене ,че не разбрах?
Авторката, алооооооооууу, спри за малко филма.
Какви са тези глупости. Какво бихме могли да направим ние?
Да налеем мозък в главите им, да ти обясним да си смениш компанията?
Не си по-горе от тях, не се притеснявай.
И мога да ти кажа, че в момента и ти самата не знаеш за какво спориш.
!SamarA!
01-08-2008, 09:14
Авторката, алооооооооууу, спри за малко филма.
Какви са тези глупости. Какво бихме могли да направим ние?
Да налеем мозък в главите им, да ти обясним да си смениш компанията?
Не си по-горе от тях, не се притеснявай.
И мога да ти кажа, че в момента и ти самата не знаеш за какво спориш.
або кой ти е казал да вливаш на някой акъл.написала съм го ,щот ми е било на акъла пък и това сиг. е най-смислената тема в целия форум
Чак пък най-смислената тема.. :::
CrazyWitch
01-08-2008, 10:45
Това и аз съм го твърдяла. Момчетата се оплакват какви кучки сме момичетата, след като те на карат да бъдем такива ..., когато винаги ще погледнат към глезените, от коя коя по-красива и там на там...
Защо като си поискал едно момиче то се е надувало? Еми, може би защото нямате очи за нещо по обикновенно на пръв поглед!
Преди бих си харесала някое по-обикновенно момче само поради причината, че те са душици и повечето просто ЦЕНЯТ...
Като сега и аз станах кучка. Решавам да търся нещо повече, което ще ме нарани повече. Ае кот и да е сами си го правим.
P>S> Момчетата казват, че момичетата сме били кучки, а те чукат и бягат. Не се ли допълваме?
indecent
01-08-2008, 11:01
Когато едно момче харесва едно момиче, което е тъпо, повърхностно и не го интересува нищо друго, освен как да изглежда добре(в това няма нищо лошо) и да е надута, то това говори лошо и за момчето, че и то е повърхностно.Защото явно и него го интерексува само външния вид на момичето, а не е погледнал малко характера й...
На такива хора, които нарочно нараняват, да си повдигнат самочувствието ли...не знам, в един момент ще им се върне.И те ще имат чувства, и те ще се влюбят.
+1
!SamarA!
01-10-2008, 06:07
Чак пък най-смислената тема.. :::
аа добре извинявай " на колко прави секс за първи път?" (в която всички отговори варират между 13 и 14 г. и "той ми се изпразни на главата ...май съм бременна :-# " са по-смислени \:D/