View Full Version : Преди първия път..
Rise_Against
01-08-2008, 11:04
Emi zna4i az imam edin vupros.. :oops: imam 4uvstvoto 4e s priqtelq mi skoro 6te pravim sex,sigurna sum!toi mnogo me obi4a i az nego,no dosega ne sum spala s mom4e i dosta se pritesnqvam. ne znam dali tova zna4i 4e ne sum gotova,makar da sum ubedena 4e sum i kolko mnogo go obi4am,no mislq 4e e normalno da ima izvestno pritesnenie. tq vuprosut mi e -Kak se 4uvstvaxte vie predi purviq put i kakfo se slu4i kogato ve4e go napravixte i tn? mn 6te sum blagodarna ako otgovorite i 6te sum dosta po-spokoina! :o
mimi_nz1990
01-08-2008, 11:14
zdr savsem normalno e da si pritesnena az predi 1-viq si put su6to bqh pritesnena no vsi4ko mina strahotno prosto se otpusni ne misli za tova ostavi se na use6taniqta i se naslajdavai na laskite na mom4eto s koeto si i vsi4ko 6te bude nared aide uspeh4e ti jelaq \:D/
my_pulsar
01-08-2008, 11:24
Az moga da kaja samo edno- 6te6e da e po-pritesnitelno, ako ne se pritesnqva6e. Az li4no motah 3 mom4eta poradi taq pri4ina, no otkrih 4e na4ina ne e da me molqt, a napravo da deistvat. Taka e po-lesno i za 2ta- ti nqma6 vreme da se dvoumi6, a puk tova pravi i nego po-uveren, koeto e prosto zaduljitelno, ako ti e za 1vi put. 6toto predstavi si kaktoi se 4udi kakvo da pravi... malko gadno, nali?! :razz:
hahavteen
01-08-2008, 11:38
Ami az ne se pritesniavah tolkova ot purvia put i vsi4ko si mina syper kato izkliy4im niakoi drebni podrobnosti koito oba4e niamat ni6to ob6to sus seksa ili s mom4eto. Otpysni se,ne misli za lo6i ne6ta a samo za tova kolko se obi4ate i kolko hybavo 6te vi e zaedno i vsi4ko 6te mine dobre.
Kak se 4uvstvaxte vie predi purviq put i kakfo se slu4i kogato ve4e go napravixte i tn?
4ystvah se mn vuzbydena,radostna i neturpeliva da go napravim nai-posle.Kogato go napravihme be6e malko gadno za6toto poly4ih niakakva alergia i mi se pody okoto i dokato turseh hap4etata si s4ypih edno 6i6ence s te4no 4ervilo koeto se razlia po legloto i triabva6e da smeniame 4ar6afite.Ina4e posle si zaspahme i vsi4ko be6e prekrasno.Ne mi e bilo nito za moment stranno,pritesneno ili nekomfortno za6toto biah sigyrna 4e v 4oveka do sebe si i 4e sum vzela pravilnoto re6enie. :-|
amatorium
01-08-2008, 11:45
Vsqko novo neshto e suprovodeno s pritesnenie. No nali emociqta pravi trupkata, a trupkata silnite useshtaniq :) Kakvoto i da se sluchi shte svurshish mudra, no ne i celomudrena.
не се уставяи той да определя позите а ти самата :D 8-)