View Full Version : ...Когато празникът е двоен...
:shock: :shock: hmm na sv valentin praznuvam 2 en praznik... hem samiq den hem 1 godinka. hubavo ama zadaljitelno li e spored vas da e ne6to romanti4no? 6toto az re6ih ne6to za pcc to da mu zema....6toto s tva se zanimava predimno..... + edno ne6to po taka romanti4no ,napraveno ot men. mislite li 4e stava za podaruk na takuv praznik :( :neutral: :neutral: :-s
да,защо да не става.щом това му харесва,защо не? :-D
GaNgStAz
01-08-2008, 11:51
Ти най-добре можеш да си прецениш к'во ще му хареса :)
Ти най-добре можеш да си прецениш к'во ще му хареса :)
Така е
princesa_viki
01-08-2008, 15:09
вземи това което знаеш че харесва и на което ще се зарадва.според мен е тъпо да вземеш нещо само за да отбиеш номера...
E EST 4E NE ISKAM DA OTBIQ NOMERA, AZ AKO ISKAH NQMA6E DA PITAM VAS :grin: :oops: ;-)
Даже мисля, че ако не е нещо романтично, ще е по - хубаво.. Зависи дали той самият е романтичен.
princesa_viki
01-09-2008, 11:07
Даже мисля, че ако не е нещо романтично, ще е по - хубаво.. Зависи дали той самият е романтичен.
+1
MoOnLiGhT_ShAdOw
01-09-2008, 13:45
Ама празникът е романтичен, това е празникът на любовта! Честно казано, ако моят човек ми цъфне с нова записвачка за компа, нищо, че ми трябва, дори и да знам, че е от сърце, и да се зарадвам, тайничко ще ми се иска да го изритам за момента с все парцалки за този номер...
Ама празникът е романтичен, това е празникът на любовта! Честно казано, ако моят човек ми цъфне с нова записвачка за компа, нищо, че ми трябва, дори и да знам, че е от сърце, и да се зарадвам, тайничко ще ми се иска да го изритам за момента с все парцалки за този номер... :D :D :D :D :D hahahahha 4esno kazano da, no dr e vaprosa 4e nie sme momi4eta. a mom4etata mai ne milqt mn mn taka..... =; :-#
Когато празникът е двоен пий един облак троен 8-)
MoOnLiGhT_ShAdOw
01-09-2008, 18:12
Ама празникът е романтичен, това е празникът на любовта! Честно казано, ако моят човек ми цъфне с нова записвачка за компа, нищо, че ми трябва, дори и да знам, че е от сърце, и да се зарадвам, тайничко ще ми се иска да го изритам за момента с все парцалки за този номер... :D :D :D :D :D hahahahha 4esno kazano da, no dr e vaprosa 4e nie sme momi4eta. a mom4etata mai ne milqt mn mn taka..... =; :-#
И все пак трябва да е нещо символично за празника, нали? =;
Когато празникът е двоен пий един облак троен 8-) :-| :-| :-| :-| ednoto ne pre4i na dr to nali :D :D :D