Влез

View Full Version : Тя ме нарани жестоко

LuckyU
01-08-2008, 13:18
Някога бях щастлив!Имах всичко,което исках и съм искал.Но нея вече я няма и се чувствам празен.Случи се следното:бях с момичето,което супер много обичах и обичам,но тя ме нарани адски много.След като бяхме заедно една вечер,аз я изпратих до тях.Казах и че ще чакам на следващият ден да ми се обади,за да излезнем,но тя така и не ми се обади.След това разбрах от един мой много добър приятел,че са били у тях и преди това на кафе.Стана ми адски гадно и незнаех какво да направя.Разбрахме се вечерта да се видим,за да ми обясни,защо е станало така,но след като я видях ме беше много яд и не исках да приказвам с нея.От тогава не и говоря и се разделихме.От тогава тя ми пише,че съжелява,че иска да върне времето назад и че иска да е с мен,но аз незнам вече какво да правя :-# :-# :-# Много я обичам,искам да съм с нея,но нещо ме спира,след това,което ми причини.Моля ви,помогнете ми!!Кажете какво да правяяя ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) :-k :-k

т.7
krem4et0

Presley
01-08-2008, 13:59
И какво толкова ти е причинила ? Не мисля,че ти е причинила нещо сериоэно и че сте се скарали по някаква основателна причина.Нопротв-абсолютна простотия.Искаш я ,тя те иска-ми вэимайте се,кво се правиш на интересен. #-o

zvezdi4ka_su
01-08-2008, 14:01
aaami spored men 6tom q obi4a6 i tq te moli da i prosti6 napravi go,dai i vtori 6ans.Vseki pravi gre6ki,predstavi si 4e naistina s1jalqva i iska da e s teb 6te zapo4nete na 4isto i moje da e spr,a slu4aino ako ne6to se ob1rka pak zaradi neq,napravi tozi vtori 6ans posleden i to4ka
Jelaq ti uspeh

otka4ena
01-08-2008, 14:05
Според мен трябва да и дадеш втори шанс.И аз веднъж бях силно наранена,но простих..дадох втори шанс и сега съм много щастлива.И аз се дърпах..двоумях се...страдах...Но да ти кажа приятеля ми си взе поука и сега се обичаме повече от всякога:) Успех!

angellove
01-08-2008, 14:09
Е сгрешило е момичето - илзязло е с някой друг. Чудо голямо! Не можеш да очакваш постоянно да е вързана за таб нали? Обещала е да се обади, но не се е... Еми то всеки обещава много неща, ама му се провалят плановете. Стига сега си си мислил глупости(кой знае какво ти минава през главата сега)!
Звънни на момичето или й прати един SMS и й кажи утре да излезете. Щом тя те моли - дай й втори шанс. Всеки заслужава по един нали? :wink:

mumiikataa
01-08-2008, 14:28
Съберете се,но имай едно наум.

princesa_viki
01-08-2008, 14:56
Според мен трябва да и дадеш втори шанс.И аз веднъж бях силно наранена,но простих..дадох втори шанс и сега съм много щастлива.И аз се дърпах..двоумях се...страдах...Но да ти кажа приятеля ми си взе поука и сега се обичаме повече от всякога:) Успех!
Много се радвам за вас.
И по темата:напълно съм съгласна.Опитай.От опит глава не боли :wink: Успех!

mon4eto
01-08-2008, 15:14
Ne te e naranila 4ak tolkova seriozno ta da se 4udi6 kvo da pravi6...6tom q obi4a6 o6te za6to da ne badete zaedno :)

dreamerka
01-09-2008, 15:06
АБЕ СЪБИРАЙТЕ СЕ И ПАК ЩЕ СИ ЩАСТЛИВ!! ПОСЛЕ ЩЕ СЪЖАЛЯВАШ,АКО НЕ И ПРОСТИШ!

* после пиши да кажеш събрали ли сте се?

kobrichka
01-09-2008, 15:37
Честно казано аз не виждам кой знае какъв проблем.За мен това не е основателна причена да се сърдиш,но това си е мое мнение.Ако найстина я обичаш както твърдиш определено това няма да е причина,за да и се сърдиш.Само ще ти кажа живота е твърде кратък,за да се караш и сърдиш за глупости,наслаждаваи се на живота и това е.Успех с момичето :)

Laraks
01-10-2008, 23:11
Еми пич къв е проблема?Тя се разкайва,което ти прави път.Вземай момичето си докато можеш,защото друга възможност може да не ти се отвори и да ти я вземат.Щом се обичате не чакайте да падне тавана бе

Sticky778
01-11-2008, 00:17
Някога бях щастлив!Имах всичко,което исках и съм искал.Но нея вече я няма и се чувствам празен.Случи се следното:бях с момичето,което супер много обичах и обичам,но тя ме нарани адски много.След като бяхме заедно една вечер,аз я изпратих до тях.Казах и че ще чакам на следващият ден да ми се обади,за да излезнем,но тя така и не ми се обади.След това разбрах от един мой много добър приятел,че са били у тях и преди това на кафе.Стана ми адски гадно и незнаех какво да направя.Разбрахме се вечерта да се видим,за да ми обясни,защо е станало така,но след като я видях ме беше много яд и не исках да приказвам с нея.От тогава не и говоря и се разделихме.От тогава тя ми пише,че съжелява,че иска да върне времето назад и че иска да е с мен,но аз незнам вече какво да правя :-# :-# :-# Много я обичам,искам да съм с нея,но нещо ме спира,след това,което ми причини.Моля ви,помогнете ми!!Кажете какво да правяяя ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) :-k :-k

Ахх тази мъжка горделивост :) ..и аз съм горделив но в такива моменти мисля с глваата си :) не я умувай много много защото ако не действаш днес утре вече може да е късно

koalka
01-11-2008, 08:01
И според мен не е направила чак такава мизерия.Поговори с нея и се съберете.Може наистина да те обича и ще е жалко да не сте заедно.

princesa_viki
01-11-2008, 10:32
мисля че всички сме единодушни по въпроса ;-)

nicolepcd
01-11-2008, 10:50
Е сгрешило е момичето - илзязло е с някой друг. Чудо голямо! Не можеш да очакваш постоянно да е вързана за таб нали? Обещала е да се обади, но не се е... Еми то всеки обещава много неща, ама му се провалят плановете. Стига сега си си мислил глупости(кой знае какво ти минава през главата сега)!
Звънни на момичето или й прати един SMS и й кажи утре да излезете. Щом тя те моли - дай й втори шанс. Всеки заслужава по един нали? :wink:
Точно така :!: Айде успех!!! :wink:

Sevt
01-11-2008, 10:58
Е кво ти е причинила ? Била е на кафе с фр ? Е че аз всяка седмица съм на кафе с някоя приятелка и кво до сега да сме скъсали 100 пъти с гаджето ? Я се стегни...

Anarion
01-11-2008, 11:05
Просто много я харесваш и си я изревнувал.. Случва се. Говори с нея и ако тя не харесва този твой приятел а просто така са излезли да се видят, няма за какво да сте скарани.

natalitoo
01-11-2008, 12:42
i az sym na mnenie 4e ne te e naranila tolkova .. dai i vtori 6ans .. vse pak tq te obi4a do kolko razbrax i iska da ste zaedno .. no vse pak kakto kazaxa imai si edno na um ... Uspex :wink: :wink:

kelcie
01-12-2008, 05:33
ами ако наистина я обичаш и кажи че ще се опиташ да забравишза това каквото тя ти е причинила, но ако я обичаш но болката от отва което е направила те спира и кажи че просто мн те е наранило това каквото е направила и много неща можеш да направиш просто се слушай сърцето ти