View Full Version : Mn голям проблем. Хора помогнете plssss
az sam mom4e na 15 ima edno momi4e s koeto zasega sme mn dobri fr,az izpitvam nqkakvi 4uvstva kam neq,no nz dali i tq me haresva,,pi6em si sms-i vseki den tq e malko po malka ot men,no e dosta razvita za vazrastta si.ima i dr problemtq hodi s edno dr mom4e s koeto se poznavamei kazva 4e go obi4a..No edin den kogato bqhme y tqh usetih 4e mejdy nas stana ne6to daje malko ostana da se celunemmm :P Molq vi kajete mi kak da postapq da i priznaq li 4e q haresvam ili da si zamal4a i da ostana nein fr molq za pomo6t PLSSSS :smt008
n1ght_shadow
01-08-2008, 15:19
кажи и го ама по тактично
Пример : :-D
n1ght_shadow
01-08-2008, 15:24
е... пример... той да си го мисли как да и го каже... само да не и го сипне ей тъй от нищото
mersi za otgovorite,,i az mislq da i kaja :grin:
DevilWish
01-08-2008, 16:35
Аз не разбрах къде опира темата до секс ,ама айде . . .
Иначе вместо да седиш пред компа и да питаш нас ,кажи на нея или направо пробвай да я целунеш някой път като сте сами и виждаш ,че нещата вървят към по-добре ;) Ние тука нищо не можем да ти кажем.
аве 100% трябжа да и кайеш само че внимавай да не я загубиш и
КЪСМЕТ \:D/
Е щом сам нз какво да прави, ние ли да му даваме съвети? Трябва сам да измисли нещо и да й признае. 8)
CragHack
01-09-2008, 09:35
Това ли ти е много големия проблем бе, да те еба чикиджията недорасъл... хората тука се налага да абортират, тоя тръгнал да реве за неква мацка.
Хубаво искай съвет, ама си смени тъпото заглавие на темата щото е срамота.
amatorium
01-09-2008, 10:18
Ne si propilqvai shansovete - po dobre 5 minuti pozor otkolkoto cql jivot da sujalqvash che si propusnal da se oturkash v chift meki ustni. 8)
Ne si propilqvai shansovete - po dobre 5 minuti pozor otkolkoto cql jivot da sujalqvash che si propusnal da se oturkash v chift meki ustni. 8)
ееее кефиш на мах :grin: =D> :D 8)
Това ли ти е много големия проблем бе, да те е** чикиджията недорасъл... хората тука се налага да абортират, тоя тръгнал да реве за неква мацка.
Хубаво искай съвет, ама си смени тъпото заглавие на темата щото е срамота.
+1 :!:
PLuScHeTo
01-09-2008, 17:49
казвай :))
Пример : :-D
КЕФИШ МЕ............ МАААА :smt008 и я целуваш по бузката \:D/