View Full Version : Според вас...?
LoVe_RuSlAn
01-08-2008, 19:25
Sp0red vas kugaty 4yvek revnyva mn silny tfa 4yvstv0 na revn0st 0t liub0f li e ili 0t ned0verie i 4uvstv0 za s0bstven0st na drugiq :-# :cry: :-# :-&
Модерирано по т.7 от Правилника!
коалка
mickelangelo
01-08-2008, 19:32
Лично според мен ... ревността е чувство което е смесица м/у недоверие и чувството за собственост над другия ...
marmalad4e
01-08-2008, 19:34
от несигурност в себе си..4е не си дистатъ4но 'добър' и половинката ти ще намери по-подходящ и ще те остави
Когато си ужасно ревнив към някого, това в повечето случаи е признак за неводерие, защото да го ревнуваш и от въздуха, както се казва...не е нормално.
Иначе нормално е да изпитваш лека ревност, дори и аз съм така, въпреки че напълно му вярвам.Но това нито го дразни, нито нищо.
aLakaZam
01-08-2008, 20:46
Ревнуваш, когато ти пука, друг въпрос е дали го показваш ;)
Yanichka
01-08-2008, 20:54
Зависи..ревността може да е от любов но когато е умерено..когато се прекалява вече е чувство за собственост
lithium4e
01-08-2008, 21:12
ами по-принцип може и да е заради двете..но със сигурност,когато обичаш човека..при мен лично не е от недоверие, а от любов ;)
от несигурност в себе си..4е не си дистатъ4но 'добър' и половинката ти ще намери по-подходящ и ще те остави
+1 ;-)
mumiikataa
01-09-2008, 06:26
+1 ;-)
+2
+1 ;-)
+2
3
slun4evo
01-09-2008, 07:25
В повечето случаи е от любов.Е има и случаи просто на недоверие, но само ако на партньора му е даден някакъв попвод за недоверие. :)
Ревността в определени граници според мен е хубаво нещо-показва че все пак наистина човекът срещу теб го е грижа... =P~ но ако се превърне в мания става нещо страшно-тогава е знак за притежание...
Ревността е чувството,че може да се появи някой по-добър от теб и да те измести.Понякога е продиктувана от недоверието към човека до нас ,друг път просто си внушаваме ,че има нещо . :cry: Зависи от хората,ситуацията в ,която се е появила ревността и дали изобщо има любов между тези двама души! :cry:
Ревността е чувството,че може да се появи някой по-добър от теб и да те измести.Понякога е продиктувана от недоверието към човека до нас ,друг път просто си внушаваме ,че има нещо . :cry: Зависи от хората,ситуацията в ,която се е появила ревността и дали изобщо има любов между тези двама души! :cry:
+1
kobrichka
01-09-2008, 15:53
Ами зависи,няма човек който да не ревнува изобщо,защото ако това е така значи не държиш достатъчно на човека до теб.Ревноста тряба да бъде в умерени граници,тогава реноста е от любов,но когато се вманячаваш в половинката си тогава вече почваш да имаш недоверие и мислиш че половинката ти ти принадлежи.
princesa_viki
01-09-2008, 16:03
според мен е по малко и от двете. :) аз ревнувам приятелят ми не защото му нямам доверие,а защото го обичам и съм много ревнива. :evil: