Влез

View Full Version : Феромони

go6enceto
01-08-2008, 19:35
Абе..приятелката ми вече повече от година ме държи на сухо и вече сам отчаян...реших да си купя феромомонен парфиум ама ме е страх да не се набутам та за тва искам да питам дали някои е пробвал....и дали действа..ще сам благодарен да ми кажете марка и ориентировачна цена

alex
01-08-2008, 19:54
Няма никакъв ефект от него!!! Само ще си пръснеш парите и ще миришеш на пор а иначе на рекламите го описват че ти се лепят като на мед :) Истинските феромони се отделят чрез потните жлези, и те нямат пряка връзка с това една жена да пожелае сексуално даден обект. По-скоро ти трябват афродизиаци. Ето ти и една статиа по темата http://www.tialoto.bg/article.php?id=1951

martoo
01-08-2008, 20:23
samo parite 6te si dade6 kaji na kolko ste s priqtelkata ti :) ?

Beb4e__to
01-08-2008, 21:28
Земи си Intesa мн е добра :P

midle
01-08-2008, 21:47
Имам решение за теб :)

http://rush-bg.com/

Наричат го Попърс , ние го ползваме да се замайваме с него по партита

Тва е АФРОДИЗИАК и се продава свободно в секс-шоповете
Идеята е да се остави отворено в стаята в която смяташ да правиш секс и така чрез дишането му се дига многократно възбудата и като натискаш приятелката си 90% ще ти пусне :) Не е много скъпо има го в много секс магазини , може и да го поръчаш у дома и най-якото е че никога не изветрява и може да се диша с ноздрите по партита , но това не го препоръчвам щото след 3-тата дръпка и главата ти гръмва и е вредно.

Но е напълно законно и безвредно при употребяване в стай , в сайте пише подробно ще става як секс :smt026

edit: Ааа и го сложи предварително в стаята и гледай тя да не го види :D

moncho
01-08-2008, 22:37
Това е интересно разгледах сайта и все пак нещо не ми се вярва

midle
01-08-2008, 23:32
Това е интересно разгледах сайта и все пак нещо не ми се вярва

Еми действа , аз не съм го шмъркал , но се усеща като се разнесе аромата му , ставаш превъзбуден , доебава ти се :D :-D А тея които го дишат през носа казват че много пържи и надува главата :D

Действието е гарантирано , можете да разпитате насам натам :)

Atula
01-09-2008, 11:06
Пробвай с есенция от Испанска муха-- продава се по секс шоповете - 49 лева е и действа възбуждащо 8)