Влез

View Full Version : КАКВО Е ?

sLaDkA_GrEsHkA
01-08-2008, 19:46
здравеите ! искам да ви питам на какво може да се дължи това 4е имам сърбеж и ми пари ... ? възможно ли е да са гъби4ки защото 4етох 4е може да се появят от антибиотик а аз скоро бях болна и пих :neutral: ако са гъби4ки кажете какво да си купя защото не ми се ходи много на гинеколог и с маика ми не сме много на ти на тая тема

LedenaStrast
01-08-2008, 19:49
и при мен се появиха веднъж от много силен антибиотик, като мина 7-мия ден от приема и започна да ми пари, но след като спрях антибиотика и след 2 дни ми мина!

Отиди на лекар най-добре... за да ти е мирна главата

Virgin
01-08-2008, 20:00
по-умно от това да отидеш на гинеколог няма :!: може да е нещо сериозно, така че колкото по-рано хванеш болестта, толкова по-лесно ще се излекуваш и толкова по-леки последствия може да има. не си играй със здравето :idea: :!: нищо срамно няма в това да отидеш на гинеколог, те са професионалисти, не възприемат нещата по начина, по който тийнейджърите го правят... не губи повече време, а вземи нещата в свой ръце ;)

alex
01-08-2008, 20:09
От антибиотиците често се получават подобни странични ефекти. Когато антибиотика се случва да се появят лишей по кожата, гъбички (по краката, половите органи, устата, главата) и т.н. За това понякога има лечение от лекарството. За целта обаче трябва да те види лекар. Може и личния лекар да ти рпедпише лекарство ( пак антиобиотик :-| ). Ако не мине (което е малко вероятно) трябва вече и гинеколог да се намеси. Но това е редовен номер и не се притеснявай, бягай при джи пи-то си и ще с еоправиш.

lithium4e
01-08-2008, 20:17
допитай се до лекар..възможно най-скоро..но по-добре кажи и на майка ти..тя ще ти помогне със сигурност

`Death`Whore``
01-10-2008, 07:01
А всъщност дори да мине от само себе си, инфекцията ще си остане. Симптомите понякога се появяват за 1-2 дни и отшумяват, но това не означава, че си излекуван.