View Full Version : Искам да еба приятелката на един фр
Имам много силни сексуални желания към едно момиче, но тя е приятелка на един много добър мой приятел, един от най-близките ми приятели. Тая мацка супер много ме възбужда а съм сигурен че ще ми пусне ама ще ми е гадно за фр ми. Непознавам друго такова момиче каде да ме дърви така. #-o #-o #-o Мацки много истински приятели малко.
aLakaZam
01-08-2008, 20:49
Не бих искал да имам приятели като теб :?
Е не съм направил нищо, тва че си го мисля... 100% все някога и твои приятели са си мислили същото за приятелката ти....
aLakaZam
01-08-2008, 20:55
Сигурно е така, но по-добре си го дръж само за себе си. Постави се на мястото на приятелят ти и виж как ще се почустваш ако той е искал да преспи с твоето момиче... [-X
Заради п**ка недей да ставаш п**ка... :!:
:smt002 Толкова ли няма други жени?
Mim4eTo0o
01-08-2008, 22:13
az sam izpadala v podobna situaciq..no po obratniq na4in...mn dobur fr na gadjeto mi..mi e predlagal sex kato mi obe6tava 4e gadjeto mi nqma da razbere...az estestveno otkazah..tai 4e po dobre ne badi tolkova siguren 4e 6te ti pusne..puk i sled tva 6te vi e kofti i na dvamata...ne si zaslujava... :? :!:
Аз искам да е** приятелките на много френдове :D ама не го правя :grin:
[-X \:D/ 8) =D>
HardlyAwakened
01-09-2008, 06:29
8)
:!:
slun4evo
01-09-2008, 07:34
Ами прецени кое е по важно, приятелят ти или един секс с мацката. Мисля , че и двамата знаем кое е по-важното.Понякога двама човека много силно се привличат, може би и тя има нещо такова към теб, но той ти е приятел.Помисли дали ще ти е приятно ако той изчука твоето гадже? Както сам каза мацки много, приятели малко.Спокойно ще намериш друга като нея, но дали ще намериш друг приятел като него.Успех!
Нормално е да изпитваш фичическо привличане към някой, това е ясно.Било то и към приятелката на твой приятел.Обаче най-добре нищо не прави.И на теб ти е известно, че ако стане нещо после ще му е гадно и ще развалите едно приятелство, особено, ако се познавате и отдавна.Гадно е, затова не го прави.
LoLiPoP4o
01-09-2008, 08:14
+1
Кофти ситуация :?
Прецени си дали държиш на тоя твой приятел и си решавай кво ше правиш..
Kras4eto_lp
01-09-2008, 11:33
Ако наистина ти е добър приятел по-добре недей...не си заслужава за едното е*ане.. :?
varnen4e
01-09-2008, 11:38
Ако питаш мен го офертирай да правите 3-ка .. така хем ще я ебеш, хем няма да си го направил зад гърба му.. ;)
maackata
01-09-2008, 12:17
Ami izbiisi go ot glavata ili iz4akai da skasat i led tva moje6 da q probva6 :D
ole kvi saveti davam :razz:
amatorium
01-09-2008, 13:02
Tova e mnogo interesna dilema, pred koqto pochti vseki muj e zastaval. Imal sum sushtiq problem, no ne se izkushih da q chukam makar che mackata beshe sulza. Posle se okaza, che se e takovala sus suma ti hora zad gurba mu. Zamisli se. Dobur priatel ne zaslujava da hodi s takova kurve, no puk ne stavai po-golqma kurva ot kurvata. Nai-dobre i vzemi telefona za vseki sluchai ako edin den skusat. :smt002
Zarazata
01-09-2008, 17:26
Ами прецени кое е по важно, приятелят ти или един секс с мацката. Мисля , че и двамата знаем кое е по-важното.Понякога двама човека много силно се привличат, може би и тя има нещо такова към теб, но той ти е приятел.Помисли дали ще ти е приятно ако той изчука твоето гадже? Както сам каза мацки много, приятели малко.Спокойно ще намериш друга като нея, но дали ще намериш друг приятел като него.Успех! +1
SilverAngel
01-09-2008, 17:33
И аз и аз ](*,)
Ако питаш мен го офертирай да правите 3-ка .. така хем ще я ебеш, хем няма да си го направил зад гърба му.. ;) +1 no se pak moje i da q ebe6 ama posle se seti kvo 6e stane :?
Сам го каза "мацки много, истински приятели малко" замисли се струва ли си заради едното е*ане да загубиш истински приятел... [-X