PDA

View Full Version : БЯЛО ТЕ4ЕНИЕ......

pisi84
01-08-2008, 23:26
Здравейте,имам следния проблем имам бяло те4ение гъсто без миризма правих си изследване микробиологи4но,нямам гъби4ки нито някаква инфекция поне така излиза на резултатите.Гинеколожката ми казва 4е било овулация но не е защото, до колкото знам те4ението тогава не е бяло а прозра4но.Искам да имам дете,и се притеснявам, дали това те4ение може да ми саздава проблем 4увала съм 4е когато има някакво те4ение спермата не може да достигне до яйцеклетката?БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО НА ВСЕКИ ОТГОВОРИЛ КОМПЕТЕНТНО НА ВЪПРОСА МИ![/i][/b]

kalpazanka
01-09-2008, 06:47
Можеш да се притесняваш от безплодие чак на втората година от започване на опитите за зачеване ( Или така поне се дефинират безплодните двойки), така че съветът ми е да не се вкарваш във филми и да не си създаваш излишни главоболия.

Atula
01-09-2008, 07:03
Спокойно, ако на микробиологично изследване не е излязло нещо не спичай. Нямаш проблем. Течението наистина прави зачеването по-трудно, но пък за сметка на това имаш добра вагинална защита, а да не говорим, че сексът ще ти е песен 8)

vaniLL
01-09-2008, 07:23
Спокойно, ако на микробиологично изследване не е излязло нещо не спичай. Нямаш проблем. Течението наистина прави зачеването по-трудно, но пък за сметка на това имаш добра вагинална защита, а да не говорим, че сексът ще ти е песен 8)

+1
osven tova tozi vyprost trqbvashe da zadadesh na genekolaga si.
toi e dosta po-komptetenten ot nas v tazi oblast , vse pak pishem v teenforum i ne sme lekari :-) dano vs e nared , no stom taka e pokazalo na testa , vqrvam , che ste e taka :!: :smt001

Svetlana_Pei4eva
01-09-2008, 07:50
Здравейте,имам следния проблем имам бяло те4ение гъсто без миризма правих си изследване микробиологи4но,нямам гъби4ки нито някаква инфекция поне така излиза на резултатите.Гинеколожката ми казва 4е било овулация но не е защото, до колкото знам те4ението тогава не е бяло а прозра4но.Искам да имам дете,и се притеснявам, дали това те4ение може да ми саздава проблем 4увала съм 4е когато има някакво те4ение спермата не може да достигне до яйцеклетката?БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО НА ВСЕКИ ОТГОВОРИЛ КОМПЕТЕНТНО НА ВЪПРОСА МИ![/i][/b]
ами и аз бях така и лекарите казаха че нищо ми няма,било индивидуално при всяка и поне на мен ми казаха че няма да имам проблеми със забременяването и деиствително нямах :) така че споко

pisi84
01-09-2008, 20:20
От всякаде я бях рзпитала моита лекарка 4ак ве4е неудобно ми беше и затова се обърнах кам вас мислейки 4е някои е имал проблем като моя и би споделил мнението си както и стана,което ме успокои. Mного мерси на вси4ки,мерси за вниманието и подкрепата,желая на вси4ки здраве, спокоиствие и много успех в решаването на вси4ки проблеми! :grin: